Philips Avent bijtring

Als baby’s 5-6 maanden oud zijn, komen vaak de eerste tandjes door. Nou is mijn Midas-monster in de regel een beetje langzaam. Toch had ik gedacht, aangezien zijn enige levensdoel “eten” lijkt te zijn, zijn tandjes toch behoorlijk op schema door zouden komen. Niet dus. Midas is nu bijna acht maanden en het ziet er naar uit dat er nu pas echt iets gaat gebeuren in de mondje van hem.

bijrting.jpg1Om dit heugelijke feit te vieren mocht ik van Philips de Avent bijtring testen! De bijtring, een blauw/groene olifant (leuk voor jongens en voor meisjes!), is vanaf moment “go” een groot succes en gaat dan ook meteen Midas zijn mondje in. (geen verrassing hier, want daar gaat alles in)

De pootjes en slurf van de olifant zijn van zacht buigzaam materiaal. Door de verschillende structuren wordt het tandvlees zachtjes gemasseerd om de pijn te verlichten. Door zijn vorm is de bijtring geschikt voor tandjes midden, voor en achter in de mond. De olifant is super licht en makkelijk vast te houden. Niet alleen geschikt als bijtring maar je kunt er dus ook heel leuk mee timmeren op de tafel.

bijrtingMidas is nu acht maanden en kauwt al een tijdje overal rustig op los. De bijtring is bedoeld voor baby’s vanaf 3 maanden maar ik zie die hele kleine ukkies hier nog niet heel relaxt op knabbelen. Daarvoor is het denk ik allemaal net iets te stijf en te hard.

De Avent bijtring is in mijn ogen super geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Ideaal om tandvlees te masseren om de pijn te verlichten. Door hem even in de koelkast te leggen koelt de olifant flink af waardoor het nog aangenamer is. De bijtring is BPA vrij (en dat vinden we natuurlijk super fijn, want dat zit al in genoeg spullen!) en eenvoudig schoon te maken. Midas vindt het duidelijk een prettige bijtring. Bij irritatie (lees, hard huilen) begint hij stevig op de pootjes van de olifant te knagen waarna het huilen overgaat in een zacht gekreun. Heeft hij even geen last van zijn doorkomende tandjes, is de olifant ook een heel leuk speeltje.

bijrting3Wie tandjes krijgt: trakteert! Daarom mogen wij van Philips nog 5 van deze leuke bijtolifantjes weggeven! Wil jij er ook een voor je kleine dreumes? Post dan een foto van jouw tandeloze monster op Facebook (onder dit bericht) of op instagram met #tandelozemonsters. Maandag 17 augustus kiest Midas vijf winnaars! Succes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s