Peuterdansen bij Prismare

IMG_20150905_214317[1]Boaz houdt van nagellak. En lippenstift. En schuifjes in zijn haar. So be it.

Boaz houdt ook van dansen. Aangezien ik de dansskills van een badkamertegeltje heb leek het mij verstandig om hem überhaupt, of hij nu wil of niet, ooit in zijn leventje danslessen te laten volgen. Mocht hij mijn dansgenen hebben geërfd dan kunnen we misschien de schade nog beperken. Mijn “loedermoeder” punten worden enigszins uitgebalanceerd door deze “goede moeder die haar toekomstige puber niet voor paal laat staan op de dansvloer” punten. Maar omdat hij wel heel erg van dansen en van dansles (om de knappe dansjuffen, zo zegt hij zelf, mijn kleine vrouwenversierende metroman,) houdt, wachten we maar niet te lang met lessen en hebben we hem (weer) ingeschreven voor peuter/kleuterdansen.

IMG_20150905_214010[1]Vanaf nu gaat hij iedere zaterdagochtend strakke danspassen leren van Juf Laura bij Prismare. Hoe leuk dat is, en hoe leuk hij dat vindt, lees je op mijn allereerste gastblog voor VETTT.nl!

Advertenties

2 thoughts on “Peuterdansen bij Prismare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s