tiramisu to go

Terwijl de winterdip over onze schouder loert probeer ik met man en macht deze depressie te voorkomen. En omdat gedeelte smart, halve smart is maakte ik een winterdip-proof weckpot vol goddelijkheid om mee te nemen en uit te delen aan ieder die daar behoefte aan heeft.

wpid-dsc_0683.jpgKopen:

mix voor tiramisu van “bakzolder” (te koop bij Tante Keet)

500 ml ongeklopte slagroom

1 pak lange vingers

cacaopoeder

amaretto

een beetje water.

Doen:

Klop de slagroom goed stijf op. Meng de mix voor tiramisu met een beetje water en spatel deze voorzichtig door de slagroom Lepel een paar flinke eetlepels van het mengsel in een weckpot. Bestrooi dit met cacao. Doop een paar lange vingers met de ongesuikerde kant in de amaretto (het is handig om hier een diep bord voor te gebruiken) en leg deze op de eerste laag tiramisu met cacao. Herhaal dit tot de pot helemaal vol is. Laat dit alles even goed afkoelen en opstijven in de koelkast.

wpid-wp-1444635887387.jpgWarme jas aan, handschoenen aan, sjaal om, weckpot en de rest van de amaretto in een grote tas en trotseer die sneeuwstorm. Wedden dat je binnen no time samen met een mede-winterdipper alle ellende vergeet!?

Wat je allemaal nog meer kunt doen om de winterblues te ontspringen lees je in mijn blog op shopswithlove.nl!

Advertenties

3 thoughts on “tiramisu to go

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s