Slons-mom

Maandag middag, mijn vrije middag. Veel later dan gepland loop ik in het winkelcentrum rond. Ik had vanmorgen al willen gaan maar als l’hubby ook vrij is komt er helemaal niets van mijn anders zo strakke planning terecht (herkenbaar?!).

wpid-img_20151109_170817.jpgMaar goed, ik loop dus eindelijk in het winkelcentrum. In de Lidl om precies te zijn. In een spijkerbroek, vertrapte goedkope primark schoenen,mijn veel te grote slobbertrui. Mijn haar in een knot en ik heb,godzijdank, nog een klein beetje mascara van gisteren op. Ja, ja, make up moet je savonds verwijderen,  maar soms heb ik daar savonds echt schijt aan. Ik hoop heel hard dat ik geen bekenden tegen kom terwijl ik heel oncharmant de volle kar boodschappen door de gangpaden, en niet veel later over de parkeerplaats duw en trek.

0aaebc581f38d81fe6a1d729871b726fIk gooi de boodschappentassen achterin de auto en kruip achter het stuur. Zet de radio op standje geluidsbarriere doorbrekend en vreet een klein reepje chocolade op. Stiekem. Want we halen natuurlijk alleen gezonde dingen in huis. Ik blijf nog even in de auto zitten en geniet van een beetje me-time terwijl ik ongegeneerd meeschrewuw met Marillion’s “kayleigh” en la Spears “one more time” voor ik naar huis rijd. De man in de auto naast mij kijkt me vreemd (of is het medelijden dat ik in zijn ogen zie) aan en ik besluit toch maar naar huis te gaan.

10 jaar geleden had ik mezelf beloofd er nooit zo bij te laten lopen… And then life got in the way.


5 reacties op ‘Slons-mom

  1. Sjonge, zelfs als uberslonsmoeder met een reep chocola in je mond zie jij er nog zeer lieflijk uit! En hee, zolang je de crocs en je fleece vest thuis hebt gelaten, is er nog niks aan de hand 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s