Vandaag is zo’n dag dat…

… De kinderen vanmorgen tijdens het douchen zo’n anderhalve liter  ‘dove’ hebben gebruikt om zichzelf te wassen.

…David zo maar opeens toe gaf dat we de muren in het nieuwe huis toch beter wit wit wit kunnen verven in plaats van zijn geliefde revere pewter (wat ook echt mooi is maar ik zo van wit!) 

…Ik om bovengenoemde echt een klein beetje moest huilen van blijdschap.

…Ik me na twee dagen ziek zwak en misselijk eindelijk weer een beetje beter voel.

…De kinderen gigantisch lekker ruiken, dankzij eerder genoemde voorval.

… Boaz mij vroeg waarom buffels buffelkaas leggen. 

…we over twee weekjes al de sleutel van ons nieuwe huis krijgen! 

…Ik totaal niet in de kerststemming ben en nog niets voor het kerstdiner heb gekocht.

…Ik me bedenk dat ik ook geen kerstoutfit heb en dat me dat belachelijk weinig interesseert.

…Midas nog steeds niet kruipt.

image

…Ik tijdens mijn queeste naar de “instyler” verslaafd raakte aan Bonny’s “does this thing really works” YouTube kanaal.

…Ik, ondanks de idiote hysterie en achterlijkheid,  niet meer kan stoppen met kijken.

…Ik ook zo’n Tulip instyler wil.

…Ik me realiseerde dat ik echt niet meer zonder corrigerend ondergoed de deur uit kan.

…het zelfs met bovengenoemde een beetje een drama is (damn you, carbs)

image

…Ik twee verschillende sokken aan heb.  Cuz life is too short to weer matching socks! 

…Ik “aloha” heb gekeken en hier ook weer om gehuild heb.

…Ik echt een hekel heb aan koken op hallogeen

…Ik een ijstaart voor derde kerstdag kocht, maar helaas is de vriezer vol, dus moet het nu maar op.

…Ik zwaar teleurgesteld was in deze ijstaart en maar twee mini hapjes heb gehad.

…Ik om half negen al in bed lag, met een stijve nek en enorme hoofdpijn

…Ik nog een extra dikke kus van Boaz kreeg, en een appel, omdat hij een zieke mama niet zo leuk vindt

…Ik nog zes filmpjes van Bonny heb gekeken met de zelfde mix van walging,  plezier en waardering. (volgens mij is ze ook best knap als ze niet zo overdreven doet)

…Ik me afvraag of ik ook eens zo’n filmpje moet maken.

Wat hebben jullie gedaan?  Xx


15 reacties op ‘Vandaag is zo’n dag dat…

  1. Laatste twee heb ik ook gedaan. (mislukt) Maar gelukkig liggen ze allebei nu stil in bed en ga morgen weer proberen beste moeder en vrouw te zijn. Voor nu, me time! Hopelijk ook voor jou! Adem in, adem uit, dikke kus

 1. Opgestaan..
  Me door m’n werkdag geworsteld..
  Me door kersthysterie bij de lokale supermarkt gevochten..
  Kind ‘slechts’ een broodje gegeven bij gebrek aan energie en inspiratie..
  Kind gesopt en geknuffeld..
  Man welterusten gekust..
  En nu lig ik in bed en hoop ik heel hard dat ik me morgen weer een beetje mens voel…

  En owja ik heb het lelijkste woordje ‘me’ nieuw leven ingeblazen 😆

 2. Weer erg leuk om te lezen!! :
  Ik ging naar een soort van ballorig en loog dat mijn kind nog geen één is omdat ik niet wilde betalen voor een klein uurtje in de ballenbak. (Slecht he..🙊)
  Hij is klein, heeft nog steeds geen tanden en kruipt ook niet dus ze trapten er in hoor! 😉 verder kan ik niets culinaire verzinnen voor het voorgerecht op 2e kerstdag (dus dat wordt gewoon een soepje denk ik) en laat ik manlief het dessert maken voor de 1e want daar weet ik ook niks voor ook al bladerde ik heel de allerhande 2x door. Ik kreeg er wel heel veel zin in chocomelk van (?) dus moest Levi op de fiets in de regen omdat ik dat meteen ging halen…. Zo’n dag had ik..

 3. Heerlijk stukkie! Fijn dat t weer wat beter gaat!
  Ik deed boodschappen, vergat de helft, lunchte met zoonlief en hing rond in huis. En deed 2 wasjes. En vrat net een halve browniepudding. En gaf Etienne zojuist een tijdschrift aan omdat hij een enorme spin aan het vangen is in de gang en ik niet mag kijken, omdat ik anders de halve nacht hysterisch lig te gillen. Nou, da’s ook bijna een blog vol 😂

  1. Mwaha de spin is dood neem ik aan?! Zielig! Ik kocht alleen avondeten en pfff wat een drukte! Ik zou ook de helft vergeten met al die kerststresskippen om me heen! Slaap lekker in je spin vrije huis xx

   1. De spin is buiten! Hij had al stiekem een glas gepakt zonder dat ik t door had 😂
    Slaap lekker lieverd, hopelijk morgen geen hoofdpijn meer! Xx

 4. Ik werd vanmorgen wakker en dacht: “fuck is vast nog heel vroeg, want het is nog ‘donker’ ” om er vervolgens achter te komen dat het al 12:00 was. Toen ontbeten op bed. Mijn zieke oma bezocht en bij mij ouders gegeten.. Net nog een blog geschreven en nu mn bed in. Geen blog waard; zo een dag. Maar wel lekker relaxed een keertje! Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s