Wolferien in 2015

Zoef, en toen was het jaar alweer bijna voorbij. Wow wat een jaar!

Amper een jaar geleden stond ik, met een peutertje naast me en een baby van een week oud in mijn armen voor het slaapkamerraam naar het vuurwerk te kijken. Te moe om flink mee te feesten. Te emotioneel wrakkerig om de eerste oud en nieuw van Midas slapend voorbij te laten gaan. Dus daar stonden we. Boaz met tranen in zijn ogen omdat hij zo graag terug naar bed wilde. Midas met traantjes omdat hij zo’n honger had, alweer. Ik met tranen in mijn ogen omdat ik zo gelukkig was. Met al mijn mannen.

vakantie2Op dat moment wist ik nog niet dat 2015 een rollercoaster van veranderingen zou worden.

Zes weken later begon ik met mijn nieuwe baan. Twee weken voordat mijn zwangerschapsverlof was afgelopen maar helemaal klaar voor deze nieuwe start!

Twee kindjes, een nieuwe drukke baan en een man die ging studeren en veel meer van huis was. Het was compleet anders dan mijn rustige leventje daarvoor. Het was soms best pittig. Er waren dagen dat David en ik elkaar amper zagen. Maar we waren trots op elkaar. Trots dat wij het toch maar even deden (met hulp!).

Met mijn nieuwe baan leek onze droom om te verhuizen opeens een stuk realistischer. Toen we, bij toeval, een geweldig huis in Hengelo tegen kwamen was de knoop dan ook snel door gehakt. Wie had gedacht dat verhuizen zo hard werken was! But we did it! In een half jaar een huis kopen, het oude huis verkopen, verhuizen naar een tijdelijk adres en nu nog maar twee weekjes wachten op de sleutels van ons nieuwe huis!

bruiloftOp privégebied was dit een goed jaar. Al waren er ook in Huize de Wolf wel momenten dat het niet zo leuk was. Ik heb nachten huilend in bed gelegen. Ik heb me zo kwaad gemaakt. Ik ben zo teleurgesteld geweest in mensen die me dierbaar waren. Maar dat heeft waarschijnlijk iedereen wel eens en ik wil daar ook verder niet te veel over uitweiden. Ik vind het wel belangrijk dat jullie weten dat het ook bij ons echt niet 365 dagen alleen maar rozengeur en maneschijn was.

Maar wow wat heb ik ook veel leuke mensen ontmoet.  Door ieder afscheid en elke ontmoeting ben ik een sterker mens geworden. Meer mezelf. Meer ik. En ik vind die ik steeds leuker.

wp-1450823056242.jpgVoor Wolferien was het ook een tof jaar. Wolferien werd een punt-com en daar ben ik nog steeds heel erg trots op. Mijn blog werd over de hele wereld gelezen. Er kwamen steeds meer bezoekers naar mijn blog. Ik kreeg steeds meer (eigenlijk alleen maar leuke) reacties en familie De Wolf werd soms gewoon herkend op straat. Bb-ers die we zijn. Persoonlijke blogjes, eerlijk, recht voor zijn raap, lichtelijk sarcastisch en vol zelfspot. Die werden enorm goed gelezen. Met de “spartaanse opvoeding”als hoogtepunt. Natuurlijk ben ik met mijn 20.000 bezoekers per jaar nog maar een kneusje in bloggersland. En dat ik blij word van 3000 bezoekers per maand is ongetwijfeld een lachertje voor al die megabloggers. Dat kan me niet heel veel schelen. Ik ben trots op Wolferien!

dino2Waar ik nog meer super trots op ben is dat ik in 2015 deel uit mocht gaan maken van een groepje geweldige gastbloggers voor Vettt.nl. Dankzij Vettt heb ik al zo veel leuke dingen mogen doen die ik anders niet had gedaan. Vooral met Boaz. Geweldig! Ik mocht ook gaan schrijven voor de supersite shopswithlove.com. Een prachtige site waar heel veel toffe blogs en webshops samen komen. Love it! Natuurlijk ga ik hier volgend jaar met heel veel plezier mee verder.

imagesIk schrijf op Wolferien omdat ik het geheugen van een badkamertegeltje heb. Wolferien is mijn dagboek. Mijn aantekenboekje. Maar ook mijn uitlaatklep. Ik schrijf voornamelijk voor mezelf maar word zo vrolijk van de reacties waarin jullie te kennen geven blij van mijn stukjes te worden.

Dank daarvoor! Dank voor de vrolijkheid! Ik hoop dat jullie 2015 minstens zo geweldig was als de mijne! x

 


10 reacties op ‘Wolferien in 2015

 1. Gefeliciteerd!
  Ik vind het altijd heerlijk om je blogs te lezen. Veel herkenning en je eerlijkheid en humor spreken mij erg aan.
  Op naar een nieuw geweldig (blog)jaar!
  X

 2. Tis elke keer weer een feestje om jou humoristische bloggs te lezen. Ook in 2016 ga ik je weer volgen. En met zoals je zegt. Overal zijn vervelende dingen en ook hele mooie momenten. Gelukkig geniet jij met volle teugen van het mooie in het leven. Het mooiste vind ik van jou. Dat je ook jou slechte momenten schrijf.(best jaloers op) dat jij dat kan. Ga pleas zo door fijne dagen meis. En een heel goed mooi en gezond 2016 gr esther

 3. Nou lieverd komt ie dan. Ik lees regelmatig je blogjes. Al schiet het er soms bij in met baby bijna dreumes en misselijkheid door buikbeeb. En natuurlijk mijn eigen dingen. Maar je weet me vaak smakelijk te vermaken met je geweldige blogjes! Ik ben blij dat ik je ruim een jaar geleden leerde kennen, allemaal in spanning want welke beeb zou als eerste geboren worden. Nu zijn we een jaar verder en alleen onze eigen wegen gegaan, allemaal eigen doelen die we zijn gaan verwezelijken.

  Maar lieverd, ik wil je zeggen dat ik je een leuk lief mens vind een geweldige moeder en je hebt een prachtig gezin met een dosis humor waar vele u tegen zeggen maar waarmee je vele ook aansteekt!

  Wij wensen jullie onwijs veel geluk in 2016 toe.
  Dikke knuffel. Deborah, Jessie, buikbaby, oke en vooruit Danny ook een beetje 😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s