Happy “uitstel van goede voornemens”

Goede voornemens voor 2016…waslijsten vol heb ik er van. Natuurlijk, hoe kan het ook anders!
Uiteindelijk komen al deze voornemens neer op drie kern-plannen:

Afvallen
Sparen
Regelmaat

Over 365 dagen hoop ik met een goddelijk afgetraind lijf, een vette bankrekening en een schoon,opgeruimd, geordend huis 2017 in te gaan…

Maar dat is pas over 365 dagen.

Jongens, meisjes,helder nadenkende medemens  kom op nou, met goede voornemens begin je toch niet op 1 januari? 

image

Op 1 januari is opstaan, douchen, eten, ademen al een hele opgave! Oef!

Op 1 januari ontbijt ik met koude oliebollen ergens halverwege de ochtend,  en dus niet met een slowjuice van boerenkool, gember en een handje vol gojibessen!

Op 1 januari is het huis niet netjes,  is er geen regelmaat,  geen hardloopsessie,  en start ik echt niet met 30 days plank challenge, maar duik ik na het “ontbijt” mijn bed weer in… Perfecte nieuwjaarsduik als je het mij vraagt.

Ik heb zwaar last van een plaatsvervangende kater. Gisteravond potverdorie maar 1 gluhwein,  een chocomelk met 43 en een half glas champagne gehad!) wie dus gisteravond wél veel gedronken heeft en zich top voelt, je kater is hier! Gratis af te halen!

Op 1 januari zet ik mijn wekker ook echt niet een uur eerder dan normaal om met “the miracle morning” lifestyle te beginnen. Ik mediteer vandaag nog echt even niet, tenzij je slapen als mediteren ziet…dan mediteer ik me vandaag een ongeluk!

Op 1 januari begin ik ook niet met opletten wat ik uit geef,  vanavond wordt er gewoon een shitload Chinees besteld, maandag gaan we wel weer verantwoordelijk shoppen bij de Lidl.

1 januari is de twilight zone, de afkick-dag, de “overweeg je leven en maak plannen voor maandag-dag”.
En als 1 januari op een vrijdag valt,  zoals dit jaar het geval is, dan verleng je deze niets-doe dag gewoon met twee dagen. Zo doe je dat. Toch?

image

4 januari begint het nieuwe jaar pas echt. Nieuw huis, nieuwe buurt, nieuwe regelmaat,  nieuwe lifestyle,  nieuwe ideeën en heel veel hoop dat ik al mijn goede voornemens voor de verandering eens langer volhoud dan 17 dagen.

Voor vandaag zeg ik, goede voornemens in de ijskast! Die blijven heus nog wel drie dagen goed!

Happy sweet ’16!  X


7 reacties op ‘Happy “uitstel van goede voornemens”

  1. Kijk dat klinkt als een super nieuwjaarsduik. Geniet van deze brakke, rare en lege 1 januari dag. Morgen gaan we planken én hardlopen 😉

  2. Hahaha, wat schrijf je leuk! En dit is wel herkenbaar. ’s Ochtends, op 1 januari, denk ik altijd nog dat het echt wel gaat lukken met ales wat ik wil veranderen om na drie uurtjes al tot de conclusie te komen dat ik nog steeds in bed lig. Te luieren. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s