MAG IK FF ZEIKEN TAG

Ik ben best vrolijk aangelegd en lach graag, zie het glas half vol (al zie ik het liever voller) hou altijd hoop en heb vertrouwen dat het met de mensheid uiteindelijk wel goed komt. Ik doe echt mijn best altijd positief te zijn maar ook ik ben ook maar een mens. Ook ik kan niet áltijd een zonnetje zijn.
Ik heb weleens een blogje geschreven over ergernissen en dat voelde lekkah! Toen ik deze tag bij Nesrin zag móest ik deze natuurlijk ook wel even zelf invullen. De tag is trouwens ook al ingevuld door Maris van Hare Maristeit. Als je wilt lezen waar Nesrin en Maris zich aan ergeren lees dan even hier en hier. Als je wilt weten waar ik spontaan jeuk van krijg, lees dan snel verder!

Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?

Domme mensen. Ik kan me echt ergeren aan domme mensen. Dus.

Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?

Mensen wie geen knipperlicht gebruiken. Ik denk soms echt dat het hele “knipperlicht gebruiken” afgeschaft is. Zit ik daar met mijn goede gedrag voor de rotonde te wachten tot ik een rondje mee mag doen, blijkt dit wachten potverdriedubbeltjes helemaal voor niets te zijn want mijn mede-weggebruiker gaat lekker snel een bochtje om. Lijer.

Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?

Lever! (net als Nesrin dus) Dit ranzige goedje zou echt verboden moeten worden (al ben ik wel heel erg blij met mijn eigen lever!) Maar niet alleen gewone lever. Ook leverpastei en leverworst komen er niet in. De kindjes mogen geen plakje leverworst van de slager aannemen en David mag geen kippenlevertjes opbakken in MIJN PAN!

Ik heb wel eens huilend in de supermarkt gestaan omdat David een bakje kippenlevertjes in het winkelwagentje had gegooid en het vertikte deze eruit te halen. Ik vind zelfs het bakje nog te vies om aan te pakken!

Wat vind je de rottigste klusjes in huis?

De hondenpiemelspetters van Norris van de keukenkastjes en de vloeren boenen. Van die vieze gelige vlekken die Norris af en toe achterlaat als hij zich uitschut. Do I need to say more!?

Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?

Promotieblogs waarop als een soort derderangs tel-sell producten de hemel in geprezen worden.  Compleet zielloos.

 

Waar wil je op dit moment over zeuren?

Eten. Over alles wat ik wil eten maar waar je een ommeunig dikke reet van krijgt. Hoe oneerlijk dat is. En over vleesvervangers. Ik wil minderen met vlees en bewuster hiermee omgaan. Maar ik kan er zo slecht tegen dat vleesvervangers vaak van soja wordt gemaakt. Weten jullie hoeveel regenwoud er gekapt wordt, iedere dag van de week, iedere minuut van de dag, nu, as we speak, hectares tegelijk, om sojaplantages aan te leggen? Dat is toch ronduit schandalig! Ik kan hier echt zo boos van worden! En dan van die hippe hipster die blij met hun diervriendelijke vol sojabonen gepropte groenteburgers en palmolie (net zo milieu onverantwoord) in de weer zijn. Nou, ik denk dat die orang-oetangs en toekans en vogelspinnen die hun huisje moeten ontvluchten omdat een bende bulldozers hun woongebied plat gooien helemaal niet zo tof vinden dat jij geen stukje koe op je bord hebt!

 

Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?

Wij hebben geen reguliere tv. Alleen nog maar Netflix. Wat een uitkomst is dat! Alleen nog maar kijken wat en wanneer je zin hebt! Al staat daar ook wel een crap tussen natuurlijk. Pieter Konijn draai ik af en toe ook liever zijn nek om dan dat ik hem nog een keer moet toekijken hoe hij Meneer Vos weer eens te slim af is.

Aan welk make-up product heb je een hekel?

Glitters. Denk je even heel subtiel een lieflijk glittertje op je oogleden aan te brengen, zit een seconde later je hele kop onder de glitters. En niet alleen je dat, ook je kleding, de vloer van de badkamer, de wasbak, de hond (al zijn glitters beter dan piemelvlekjes) en de kinderen onder de glitters. Glitters die je zes weken later nog overal terug vindt. Waarom!?

Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?

Ik wil nog héél even zeiken over zeikers. Toegeven, ik kan het zelf ook heel erg goed en het voelt ook echt soms lekker om alle ellende even van je af te zeiken maar… je schiet er verdomt weinig mee op. Een situatie verandert niet door er alleen maar, de hele dag door, over te zeiken. Dus voor al die terminale zeikers, die non-stop azijnpissers, die galbakken die hun bek niet kunnen houden, die zuurpruimen die echt nergens meer lol in kunnen ontdekken. STOP WHINING and drink more wine!

Zeik je even mee vandaag? Waar wil jij op dit moment over zeiken?

 

Oh, de tag is bedacht door Mariska! Als je haar tag overneemt, vermeld haar naam dan ook eventjes in je blog!


4 reacties op ‘MAG IK FF ZEIKEN TAG

  1. Hahahaha GEWELDIG geschreven! Like the vibe 😉
    Lever is nasty en ik haat het dat ik net als jij gewoon al aankom door alleen al naar slecht voedsel (wat freakin’ lekker is) te kijken.

    Ik wil niet zeiken heur maar de TAG is verzonnen door Mariska van Door Mariska 😉

  2. Oh ja, mensen die geen knipperlicht gebruiken! Bloed. Onder. Mijn. Nagels.
    Vooral als ik niet heb ontbeten.
    Over domme mensen durf ik me niet meer snerend uit te laten sinds ik al 1,5 jaar aan zwangerschapsdementie lijd en mijn leven bestaat uit een aaneenschakeling van schaapachtige momenten 😢

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s