de Week van de Wolf #1

de Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

Ik begon de week met een relaxt dagje. Ik deed mijn ding. Waste een wasje. Zoog een vloertje. Schapte een boodje. (huh?) Vervolgens ben ik, op aandringen van mijn lieve collega, begonnen met “the client list” te netflixen. Ik moet toch wat als het huis spotless is, de kinderen gewassen en gevoed en ik niet hoef te werken…. Wow! Verslaafd. Vanaf het moment dat knappe Evan met zijn ontblote bovenlijf het gras in de voortuin maait.

dinsdag

Dinsdag had ik een vrij dagje en stond er niets op de planning, op een “tien minuten gesprek” in het begin van de avond na. Hoe dit gesprekje is gegaan hebben jullie allemaal kunnen lezen en ik het het idee dat ook echt iedereen dit blogje gelezen heeft! Wow wat veel reacties! Zowel positief als negatief, maar daar houd ik wel van. ‘S avonds keek ik, onder het mom ken je klassiekers, samen met David voor het allereerst de film “taxi driver“. En we keken hem, samen met nooit-slaper Midas, in één keer af. Kudo’s voor ons!

woensdag

img_20160424_204338.jpgWoensdagochtend had ik een heel leuk gesprek in de planning staan. Mijn hoofd zit zo vol ideetjes en ik ben van plan deze meer te gaan uitwerken. Dit gesprek was een onderdeel van het plan. Hierover later natuurlijk veel meer! Na het leuke gesprek ging ik zwemmen met de jongens. Ja, ja, deze loedermoeder had weer een ‘fuck-it’dagje ingelast en met z’n drieetjes hebben we heerlijk genoten van het niets doen. Zwemmen is leuk. Dat de jongens na het zwemmen  zo moe zijn dat ze vier uur achter elkaar in hun eigen bed liggen te snurken is nog leuker! Ik kon ook even een dutje doen om daarna weer fris en fruitig op het werk te verschijnen.

img_20160424_204534.jpg
bron: woordkunsten

donderdag

Donderdagochtend stond een minder leuk gesprek op de planning. Nou ja, minder leuk. Voornamelijk heel pittig! Ik zag er als een berg tegen op. Gelukkig ging het gesprek enorm goed en viel er een last van mijn schouders af. Het goede nieuws en de gevallen last moest gevierd worden! Met vreten! Lieve Maureen kwam ook eten en we zaten heerlijk te smikkelen toen aan de andere kant van de wereld  Prince stierf.

vrijdag

img_20160424_204734.jpgVrijdagochtend had ik de kids in alle vroegte in vol oranje-ornaat onder Davids hoede achter gelaten. Hij zou ze naar school brengen en daar helpen met de “koningsspelen” en ik moest werken. Vrijdagavond stelde David voor om te koken. Als David kookt betekent dat dat de barbecue aan gaat. Dikke prima! Helaas was het veel te koud om buiten te eten en dus stond David in zijn uppie in de tuin te kokkerellen terwijl wij binnen zaten te smikkelen van al het lekkers dat hij al klaar had.

zaterdag

Op zaterdag kreeg ik zowaar twee bosjes tulpen van David! Ik was verbaasd, in shock! Mijn knieën werden week en mijn hart maakte een sprongetje. Zo lief! “Ik kreeg ze net gratis bij het tanken” was een kleine romantische domper. Na het avondeten reed ik nog even snel naar de supermarkt om lekkers voor de volgende dag te halen. Godzijdank was ik zo slim om ook diezelfde avond de broodjes al te smeren want de volgende ochtend was daar waarschijnlijk niets van terecht gekomen.

zondag

img_20160424_204129.jpgDe zondag begon vroeg. Heel vroeg! Om kwart over drie hoorden we Boaz schreeuwen. Boaz wordt bijna nooit wakker en daarom wisten we dat er echt iets was waardoor hij niet meer kon slapen. Omdat hij een beetje overstuur was mocht hij bij ons in bed. Natuurlijk werd aanvoerder van “team no sleep” ook wakker en omdat ik echt geen puf had om hem te troosten, terug te leggen, nog eens te troosten, weer terug te leggen tot hij eindelijk weer in slaap zou vallen, mocht ook Midas bij ons in bed. David lag op het ene randje, ik op het andere randje en de jongens als twee prinsjes op hun allerbreedst tussen ons in. Van slaap is niet veel meer terecht gekomen maar uitslapen zat er niet echt in want een dagje “Koningin Juliana Toren” stond op de planning! Hoe dat was, lees je binnenkort maar ik kan vast verklappen dat het, ondanks de sneeuw, hagel, wind, regen en sneeuw een super geslaagde zondag was! (mede door de meet & greet met lieve medeblogster Gwen van “Mijn leven als mama”)

Mijn week was pittig maar uiteindelijk geweldig! Hoe was jullie week?


6 reacties op ‘de Week van de Wolf #1

  1. Ik vond de Client List niet zo, beetje neppig. Misschien nog maar eens een tweede kansje geven 😉 Leuk zo’n weekoverzicht van mijn favoriete Wolfjes! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.