de Week van de Wolf #4

de Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

imageArme Boaz heeft nog steeds waterpokken. Midden in de nacht roept hij mij dat hij niet alleen wil slapen. Ik til zijn koortsige lijfje uit bed en leg hem tussen David en mij in. Tegen de tijd dat ik inslaap begint Midas te huilen. Ik doe verwoede pogingen hem te troosten en terug te leggen maar dat werkt niet. Ik ben op en besluit om samen met Midas op de slaapbank te gaan liggen. Zo kunnen David en Boaz rustig door slapen. Twee miniscule uurtjes later gaat de wekker.  Ik moet de hele dag werken, maar gelukkig kan David thuis werken. Ik breng Midas ’s morgens vroeg naar de opvang en vertrek in vaatdoekmodus

richting werk. Mijn arme collega’s hebben het die dag zwaar met mij, en ik met mezelf. Ik ben niet te genieten! Ach ja. Shit happens.

dinsdag

Boaz is nog ziek. We blijven lekker thuis. We kijken filmpjes, hangen bank, eten veel fruit en slapen. We zijn allemaal moe. Boaz heeft gelukkig geen koorts meer en een havermoutbadje helpt een beetje tegen de jeuk.

woensdag

dsc_5096.jpg

Ik ga voor het eerst in 9 maanden (!) weer eens naar de kapper. Boaz is vooral heel erg moe en heeft geen honger. Nog niet beter genoeg om naar school te gaan dus. Ik neem de jongens allebei mee naar de kapper. Boaz zoekt een hoekje op,  pakt zijn Nintendo en chillt hem keihard terwijl Midas bij mij op schoot kijkt hoe de kapper mijn haar nog roder maakt. Boaz heeft dagen lang amper gegeten en heeft opeens zin in patat. Om zijn eetlust te vieren krijgt hij dan ook patat! Samen met Midas genieten ze van een kindermenu bij SamSam.

img_20160517_083557.jpgOp de terugweg kopen we een zwembad, het meest roze zwembad dat Boaz kan vinden,  en rijden snel naar huis. Ik was even vergeten dat je zo’n zwembad ook nog moet opblazen.. goed voor de buikspieren zullen we maar zeggen. (oef) De jongens poedelen de hele middag terwijl ik me optut voor een etentje met een vriendin.

Die avond, terwijl die vriendin en ik  wijn drinken en kletsen over vroeger en hoe oud we zijn en over rimpels en over kerels die nooit iets opruimen, krijg ik een berichtje van Midas. Hij is, voor de tweede keer (!) met kleren aan in het zwembad gekropen. Avonturier!

donderdag

img_20160517_083526.jpgDe zon schijnt nog steeds. Boaz blijft nog één dagje thuis en we genieten van de zon, het water, en elkaar. David komt iets eerder thuis zodat we Midas kunnen verhuizen van zijn kleine babykamer naar de wat grote StarWars kamer. We hopen dat de aardstralen daar anders zijn, de chi beter is, de eng shui optimaal, zodat het minimonster voor de verandering een keertje doorslaapt.  Na deze good old switcheroo hebben we honger!Omdat we al een paar dagen de bbq niet aan hebben gehad, nodigen we een paar vrienden uit en dineren we in de tuin met broodjes hamburgers en Tony taart.

Het recept voor deze vurrukkulluke taart vindt je trouwens <hier> !

vrijdag

img_20160513_200734.jpgDavid en ik hebben de hele dag bruiloft. We brengen de kids naar de opvang en terwijl David nog een paar kleine dingetjes moet regelen ga ik in bad. Een uur lang word ik niet gestoord door kinderen/man/hond  en geniet ik van de rust. Daarna is het, zoals gewoonlijk, enorm haasten om op tijd te zijn voor het “ja woord”. De bruidegom straalt vol trots, de bruid is prachtig, de wijn is heerlijk en de zon is heet. Het is een topdag en we feesten tot in de vroege uurtjes door terwijl de kids bij een vriendin slapen.

img_20160517_084705.jpgzaterdag

Ik ben aan het werk als ik een berichtje krijg of de kids die avond bij oma en opa kunnen blijven slapen. Samen met de andere neefjes en een nichtje houden ze een pyjama party. Dit biedt de mogelijkheid voor een spontane ‘date night’! na het werk droppen David en ik de kids en maken ons op voor “a diner and a movie” Broodje hamburger (alweer! I know!) mega glazen gintonic  en”Civil War”. De film duurde zo veel langer dan ik had verwacht en van vroeg naar bed gaan komt wederom barweinig van terecht. Weer waren de kinderen uit logeren, en weer kon ik niet uitslapen… slechtst geplande logeerpartijtjes ooit!

zondag

Pinksteren! Ik laat David liggen en sluip mijn bed uit want ik moet weer werken. Het is druk en ik ben moe. Na een lange werkdag haal ik David op om vervolgens door te rijden naar mijn schoonouders waar een buffet vol lekker eten klaar staat. Rond acht uur zijn we thuis, gaan de kids naar bed en duik ik ook mijn nest in.

Mijn week was bomvol heerlijke momenten en ik heb enorm genoten. Maar de week was zo bomvol dat van bloggen niets is gekomen! Ik had zelfs geen tijd voor een weekoverzicht vandaar dat ik deze niet om zondag maar op maandag dinsdag schrijf!  En nu kun je me opvegen. Gelukkig kwam ik gisteravond thuis in een huis dat brandschoon is (David is mijn held!) en kan ik vandaag lekker rustig aan doen! Goed begin van een nieuwe week!

Hoe was jullie week!?

 


10 reacties op ‘de Week van de Wolf #4

      1. 🙂 Het lijkt me alleszins leuk eens te daten met Tonytaart :). Dus misschien moeten we dat maar eens plannen. Was recent in Emmen, dat is nog verder. Hengelo, een eitje :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s