de Week van de Wolf #5

de Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

Ik vergeet mijn telefoon, en daar kom ik natuurlijk pas achter als ik op het werk ben. Ergo: 13 uur zonder instagram, whatsapp, facebook, time hop en snapchat. Ik voel me naakt. Ik werk uiteindelijk een uurtje langer door en heb geen idee of David eten voor mij heeft bewaard. Het is immers al half tien ’s avonds voor ik naar huis rijd. Om het zekere voor het onzekere te nemen besluit ik een culinair verantwoorde maaltijd bij de “gouden bogen” te halen. Als ik thuis kom zie ik dat hele huis brandschoon is, alles is keurig opgeruimd en de tafel is gedekt. David heeft paella gemaakt. Held! Paella en hamburger smaakt trouwens prima samen.

dinsdag

Hoe lekker de burger en de paella ook zijn, ik voel me niet helemaal happy na al die vreteritus en stof de slowjuicer maar weer eens af. Ik juice een ontbijtje en een lunch voor David en mezelf en de rest van de dag doe ik (op vijf uurtjes werken ’s avonds) heel erg weinig.

img_20160521_101728.jpgwoensdag

Als ik Boaz tussen de middag uit school haal is hij strontvervelend en super moe. We gaan even snel naar de supermarkt, eten thuis een broodje en dan leg ik Boaz in bed. Vier uur later moet ik hem wakker maken! Zijn slaapje heeft hem goed gedaan en samen gaan we sushi maken. Super leuk en super lekker! Hoe Boaz en ik deze sushi gingen maken en welke heerlijke, low budget ingrediënten we hiervoor gebruikten lees je trouwens binnenkort!

donderdag

Midas loopt! Van zelf staan en vallen (lang leve de luier die als schokdemper werkt) zet hij opeens zeven (!) hele stapjes. Ik ben trots maar Midas is nog trotser. Daarna is hij trouwens wel klaar met lopen en heeft hij op een verdwaald los stapje tot op heden nog geen looppoging ondernomen.

img_20160522_104632.jpgvrijdag

Vandaag werd weer pijnlijk duidelijk dat ik echt een supersneu gevoel voor humor heb. Ik appte David een diertje door, en toen twee, en toen drie en toen had ik een dieramide en ik lag helemaal in deuk om mijn eigen geniale vondst.

Ik ben zo door mijn hobby’s heen.

 

13258882_1543816075928140_1547948623_nzaterdag

Terwijl ik werk sloopt David de oude pergola en al het klimop uit de tuin. Over een week of twee krijgen we een echt grote-mensen overkapping en voordat deze geplaatst moet worden, moet een heel deel van de tuin leeg. ’s Avonds haalt David mij op, halen we samen de kids op, halen we ook nog een paar flesjes bier en gin/tonic en lekkers en racen we  naar hen, we borrelen, we snaaien olijfjes en parmaham en ik zie een spin achter het T-shirt van David zo in zijn nek kruipen… en dus gillen we! Keihard! Sorry buren.

Die avond zie ik de eerste waterpok bij Midas.

13108920_1554726951496541_1143620845_n(1)zondag

Puk komt met Boaz spelen zodat haar moeder (en medeblogster Laura van “Lauvrou” ) in alle rust kan klussen. Ze spelen de hele ochtend met Duplo, laten treinen botsen, eten chips, drinken ranja en hebben de grootste lol. Natuurlijk gaan we in de middag nog even langs de Local Sunday Market. Hoe gaaf is het dat de LSM gewoon met ons mee is verhuisd van Enschede naar Hengelo!? Ik zie heel veel oude gezichten, ontmoet heel veel geweldige leuke nieuwe mensen en koop voor mezelf en voor Boaz een winterjas!

Wij hadden een topweek! Hoe was jouw week?

x

 


Een reactie op “de Week van de Wolf #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.