shoplog: Local Sunday Market

Whoop! Vandaag was het eindelijk de dag dat de Local Sunday Market gehouden werd. Ik keek er al weken naar uit! Ooit stond ik er twee keer met een eigen kraampje. Nu ben ik er als bezoeker. Wat een feest om daar weer te mogen rondlopen. Dit keer niet in Enschede maar in mijn eigen gloednieuwe stad Hengelo!

Natuurlijk koop ik weer veel meer dan in de planning zit en ik zou nog veel meer hebben kunnen kopen want wow wat staan er dit keer weer veel leuke kraampjes met prachtige spullen! Welke kraampjes me echt opvielen kun je nu lezen op Vettt! <klik>! Ik heb van deze bijzondere stands een visite kaartjes verzameld, dus mocht Gaston volgende week met een cheque aan de door staan dan weet ik waar ik kan gaan shoppen! Genoeg over wat ik allemaal niet heb gekocht. Wat heb ik wel gekocht?

byBean

sexy.jpgIk hou zo van byBean. Van haar werk (haar kaarten met tekst zijn prachtig maar haar van haar tekentalent sla ik helemaal achterover. Wow!) , van haar sieraden, en van haar. Anderhalf jaar geleden mocht ik, hoogzwanger, een stand op LSM met haar delen en kon ik haar werk en creativiteit van enorm dichtbij ontdekken. Helaas liep ik gisteren (en Eline trouwens ook, door de drukte en de LSM madness)  als een kip zonder kop rond en ben ik helemaal vergeten om naast al mijn andere byBean aankopen ook nog een “lovely ladies”kaartje te scoren. Wat ik wel heb gekocht:

 

 

washi.jpgEen nieuw legopoppetje-ketting. Nummer drie ondertussen. De roze ben ik helaas kwijt geraakt en de witte heb ik bijna dagelijks om. Ik vond het tijd voor afwisseling. Lieve Eline had er eentje voor mij achter gehouden en dus ben ik sinds vandaag trotse eigenaar van een donkerrood legopoppetje! Het gewei-kettinkje stond ook al lang op mijn verlanglijstje en dus heb ik die ook maar meteen gekocht. Boaz zag een dino-ketting die hij natuurlijk niet kon laten liggen en Puk verloor haar hart aan een roze hartjes-armbandje. Ik kocht op de valreep nog een rolletje washi-tape. Omdat ik natuurlijk geen tas bij me had kreeg ik een “liefzak” tas erbij. Wow, thnx!

Boaz slaapt met z’n dinoketting  en ik heb gewoon én het geweikettinkje én het legopoppetjeskettinkje om omdat ik niet kan kiezen welke ik eerst wil dragen.

Met de washi-tape pimpte ik, met hulp van David,  “mijn” nieuwe kantoor. Een megagroot Wolferien logo op de muur. Ik had nét genoeg aan één rolletje tape. Gaaf toch?!

Ben je ook zo verliefd op de producten van byBean geworden? Klik dan even <hier> en leef je uit!  !

Ozoheerlijk

ozoheerlijk.jpgIk heb geluk in de liefde en sóms geluk in het spel. Zo won ik vorige week toch zomaar een reep wit-disco-knetter chocolade die ik tijdens de LSM kan ophalen bij de kraam van Ozoheerlijk. Slimme meiden, die twee van Ozoheerlijk, want zij weten natuurlijk ook wel dat geen enkele winnarres, en ik al helemaal niet, met álleen die gewonnen reep naar huis gaat! Wij snoepen van de miniscule stukjes “proeft u maar” fudge en ik koop een maar goddelijke merengues die ik eigenlijk voor thuis wil bewaren maar die de uitgang van de LSM nooit gehaald hebben. Nomnomnom! Boaz en Puk hebben natuurlijk ook gesmuld van al het lekkers!

ozoheerlijk1.jpgIk heb mijn gewonnen reep zoals beloofd eerlijk gedeeld met Marleen van “Sunny Dreams“. Wij vinden unaniem de wit-disco-knetter chocoladereep bíjna net zo lekker als Tony.

Dat is echt een mega compliment!

(organiseer jij trouwens binnenkort een High Tea bij jou in huis en heb je écht geen zin om dagen in de keuken te gaan staan om lekkers te maken, klik dan even <hier> !)

 

enZuiver Wol

enzuiver1.jpgIk heb de jassen van enZuiver Wol al zo vaak voorbij zien komen. Ik heb staan kwijlen voor de etalage van Kinky Kappers waar een aantal van de jassen van enZuiver hangen en ik was stikjaloers op BettySue die tijdens de vorige LSM al zo’n prachtige jas scoorde.

Dat ik vandaag met één jas naar huis zou gaan, was lichtelijk te verwachten. Dat ik er twee zou kopen had ik ook niet voorspelt.

Bij het zien van de jassen werd niet alleen ik, maar ook Boaz behoorlijk hebberig. Er hing een “tijgerjas met roze touwtjes” die hem prachtig stond en die hij niet meer uit wilde doen. Vooruit: mama een jas, Boaz een jas. De meiden van enZuiver Wol hebben er meteen nog een paar drukknoopjes op gemaakt zodat hij ook goed dicht kan. Topservice toch!?

enzuiver.jpgBoaz heeft, en ik lieg niet, de hele middag met zijn nieuwe jas op de bank gezeten. Hij had het zo warm! Hij deed zijn schoenen en sokken en broek uit, maar de jas bleef aan! Morgen naar school gaat de  jas ook aan en hij vond het een beetje jammer dat het binnenkort zomer wordt en te warm om de jas vaak aan te hebben.

Toen ik hem vertelde dat die jas heel erg handig is om straks, in de zomer, midden in de nacht, als we bij het vuurtje zitten te chillen en het toch een beetje koud krijgen, lekker aan te doen, was hij gerust. Opblijven tot midden in de nacht mét zijn nieuwe jas, dat ziet hij wel zitten!

Ik ben zo blij dat hij zo blij is!

En toen was het geld op! Van mijn laatste beetje kleingeld kocht ik nog een bolletje ijs voor de kids en toen gingen we weer naar huis. Ik had er nog uren kunnen lopen en ik kan nu al niet wachten op de volgende editie! Local Sunday Market, je was geweldig!

 


16 reacties op ‘shoplog: Local Sunday Market

    1. boaz heeft al een lijstje voor zijn verjaardag gemaakt met ” een auto met een lampje van stan” . hij is in december jarig! Ik ga sparen 🙂 (heb trouwens zo veel toffe reacties over jouw auto’s gehoord! komt nog een blog over!)

  1. Was echt supertof die LSM. Ik was er dit jaar voor het eerst en heb met volle teugen genoten! Ben helemaal fan van een aantal winkels die er waren, waaronder ook ByBean. De lampjes van Stan zijn echt supertof en hoop stiekem dat mn dochtertje autofan wordt 😉

  2. Woehoe! Jullie zijn echt echt echt DE GOEISTE!!! 💡

    Ik heb echt zoveel leuke en interessante mensen gesproken gisteren. Daar werd ik al onwijs blij van. Maar ‘trip’ nog even door op deze leuke blog en bijbehorende berichten! ☺️☺️☺️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.