vreemde zoektermen

Ergens, achter de schermen van mijn blog, kwam ik onlangs het kopje “zoektermen” tegen. Ik had het kopje al wel vaker gezien maar, anti-nerd die ik ben, heb ik er nooit zo veel aandacht aan geschonken. Tot ik me op een goede dag een beetje verveelde en me afvroeg via welke zoektermen mensen bij mijn blog komen. Natuurlijk had ik termen als “recensie Wildlands” en  “koolhydraatarme knoflooksaus” en “zat zijn van zwangerschap” en “loedermoeder’ wel een beetje verwacht.

Er staan echter ook een paar zoektermen tussen waarvan ik toch lichtelijk achterover sla.

Een greep uit de vreemde zoektermen die mensen bij mijn blog doen belanden.

“ik trek mijn man regelmatig af”

Bij het zoeken op deze term vind je als tiende link naar een website mijn blog over  “zes redenen waarom mijn man regelmatig knettergek van mij wordt..” In de blog <klik> vertel ik onder andere hoe vervelend het is voor  “mijn man” als hij helemaal van de bank “af” moet komen om de deur voor mij open te doen als ik mijn sleutel weer eens vergeten ben. En over hoe, als hij klaar is om weg te gaan, en “Ik” het huis nog even recht “trek” en hij dat erg storend vindt. Deze onschuldige irritaties van mijn man zorgen ervoor dat je via bovenstaande zoekterm en een beetje scrollen op mijn site terecht komt. Sorry.

“sexuele sterretje”

De negende link die je van Google te zien krijgt als je op deze zoekterm zoekt, is de link naar mijn blogje <klik> over seksuele opvoeding. Ok, ik het heb over “sexuele” voorlichting en er komt een “sterretje” in voor (de tattoo op mijn onderrug) maar ik heb het idee dat de zoeker ik ga voor het gemak uit dat het hier om een man gaat in kwestie niet zit te wachten op blog over een gesprek tussen een nieuwsgierig kleuter en een moeder die geen idee heeft wat ze met al die vragen aan moet.

“stevig piemeltje”

Geen idee waarom je überhaupt zoekt op deze term maar op nummer zes (godzijdank niet in de top drie) vind je mijn blog over “piemeltjes stress” <klik> . Ja, ik heb het in deze blog inderdaad over een “piemeltje“, en dat “stevig” slaat op het stevig willen knuffelen van mijn zoon als ik hem in het ziekenhuis aantref na het ongelukje. Stevig piemeltje heeft helemaal niets met de blog te maken. Tegenvaller voor de zoekers.

Het spijt me een beetje dat al die mensen, die hun hoofd waarschijnlijk vol romantische ideeën hebben en online naar tips zoeken hoe ze hun zo mogelijk leven nog romantischer kunnen maken, op mijn blog terecht komen. Sorry, tips over romantiek in de slaapkamer heb ik helaas niet voor je.  Ik hoop van harte dat je de info die je zocht op andere websites wel hebt kunnen vinden en dat je verder heel gelukkig bent met je leven! En misschien moet ik me maar eens gaan verdiepen of het mogelijk is om te bloggen zonder onterecht in de top tien van Google te komen.

 

 

 


4 reacties op ‘vreemde zoektermen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s