de Week van de Wolf #7

de Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

Mijn week begint pittig. Ik heb iets te enthousiast en te naïef “jaa” gezegd toen Heleen op haar blog voorstelde een week geen make-up te dragen (of een week geen whatsapp te gebruiken, ze liet je wel kiezen, de schat) En dus ga ik op maandag ochtend met wallen tot op mijn knieën, zichtbare pukkels, onzichtbare wimpers en lood in mijn schoenen naar het werk. Hoe deze make-uploze week is bevallen lees je binnenkort!

dinsdag

DSC_0010Ik ben vrij! De hele dag! Normaal werk ik iedere dinsdagavond maar deze avond niet en dus plan ik een uitgebreid familie diner. Mexicaans it is! Ik maak heerlijke Pollo di Mama en David shaket een goddelijke cocktail.

Na het eten wandelen we, met een paar ijskoude Corona’s,  naar een speelveldje om de hoek waar David en ik in de zon chillen terwijl Boaz boemerangt en Midas gras eet. Ik hoop een beetje dat zo’n speelmoment aan het einde dag zorgt voor vermoeide jongens. Bij Boaz lukt mijn plannetje. Bij Midas werkt het averechts. Rond middernacht kruipt hij nog door de huiskamer en in slapen heeft hij nog lang geen zin!

DSC_0060.JPG

woensdag

Vanavond komen vrienden eten en omdat ik door de sushi-blog die ik vorige week postte al dagen zin heb in sushi, maken we sushi! Met springrolls. Gewoon. Omdat het kan. Er komen vrienden eten die een hele doos super gave Edding raamstiften voor Boaz (en mezelf) mee nemen. Dankzij hen heb ik nu eindelijk een paar plantjes op de vensterbank die niet dood gaan!  We drinken sake en wijn en blijven tot heel laat kletsen. Wolvenwoensdag is weer super geslaagd!

DSC_0091.JPG

*deze bloempjes zijn een eerste snelle probeersel. Een betere versie met een “how to” komt binnenkort uitgebreid online! 

donderdag

DSC_0068.JPGVandaag beginnen ze (David en onze klusser) met het bouwen van de overkapping! Nog voor dat de eerste plank vast gespijkerd is, heeft Midas zich al weer een paar keer door het zwarte zand gerold. Een poging om zijn knietjes in de gootsteen schoon te maken eindigt met een baddersessie met kleding aan. Ach ja. Omdat bouwvakkers goed moeten lunchen maak ik nog een paar springrolls voor ze. Ondanks dat er aan het einde van de dag een wolkbreuk plaats vind, schiet het al enorm op met de bouw van de overkapping. Ik realiseer nu pas hoe groot het ding eigenlijk wordt! Ons eerste appartement was maar een paar vierkante meter groter!

vrijdag

Terwijl ik werk, klussen David en onze klusser hard verder. Ik krijg af en toe een foto hoe het gaat en kan niet wachten om de vorderingen in real life te zien! Maar eerst moet er nog een contract getekend worden. Zelfs met mijn verlepte, onopgemaakte gezicht willen ze me graag nog een paar maandjes houden! Whoop.

zaterdag

David is vrijdagavond naar “de nacht van Hengelo”geweest en ligt behoorlijk brak te zijn. Ik ben, heel verstandig en super saai, op tijd naar bed gegaan zodat ik vandaag enigszins fris en fruitig op het werk kan verschijnen. De klusser werkt hard door aan de overkapping terwijl David uitbrakt bij de Praxis en een paar supermooie lampen voor onder de overkapping scoort. Aan het einde van de dag gaan we nog even langs bij jarig neefje Zev en dan wil ik snel naar huis om het eind resultaat van de overkapping te bekijken. WOW! (foto’s van de overkapping komen binnenkort online! )

zondag

DSC_0027 (2).JPGWe ontbijten, in de zon, onder de overkapping! Wat genieten. In de ochtend schijnt de zon nog net de overkapping binnen maar de rest van de dag kun je daar in de schaduw genieten terwijl de rest van de tuin vol in de zon zit. Er moet nog wel een stukje bestraat worden, volgende week komen ze het dakleer leggen, er moeten nog lampen op gehangen worden en er komt nog een keukenblokje in. Natuurlijk moeten we nog een goede plek voor onze bbq zoeken en het mag van mij nog wel een beetje gezelliger vrouwelijker  maar ik voorzie hele lange zomeravonden met veel wijntjes en koude biertjes onder precies die overkapping! Boaz doet trouwens tegenwoordig op alle foto’s “peace” omdat hij denkt dat dat “cheese” is.

 

DSC_0012 (3).JPGNatuurlijk moet de nieuwe overkapping ingewijd worden. En dus nodigen we vrienden uit en zitten we met 7 volwassenen en 6 kinderen te smullen van pulled pork van de bbq en natuurlijk ook van springrolls! En er is gewoon nog plek over! Omdat spelende kids smerig worden, (ik heb vandaag geleerd dat een zwembad op een pas gemaaid grasveld niet echt handig is)  laat ik aan het einde van de avond het bad nog even vol lopen zodat in ieder geval vier van de zes koters schoon hun bed in duiken!  Beter dan dit worden de dagen niet!

 

Laat dit weer nog maar even aanhouden. Laat de zon nog maar blijven stralen. Laten de dagen maar heet blijven en de nachten lekker koel. Laten we maar blijven zwemmen en rollen door het gras en proosten op het leven en de liefde en de lafeloze gesprekken over corrigerend ondergoed en pijpen die te hard roken ! Ik hoop dat jouw week net zo heerlijk was! x


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s