Birambi

DSC_0030.JPGEen tijdje geleden kwamen Birambi en ik elkaar tegen op het wereld wijde web. En het klikte, meteen! Waarschijnlijk omdat ik van leuke dingen hou en zij leuke dingen maken. Of omdat we allemaal uit Twente komen. Hoe dan ook, ik was direct enthousiast over het leuke concept van de twee dames die samen Birambi zijn.

Birambi is opgezet door twee creatieve dames Nikki en Elbrig. Zij vonden het de hoogste tijd dat, in deze moderne tijd van e-mailtjes en what’s appjes, we vooral niet moeten vergeten dat echte post leuker is. En echte flessenpost is nóg leuker!

message in a bottle

Via Birambi worden in kleine, glazen reageerbuisjes persoonlijke cadeautjes verstuurd. Voor 2 euro kun je iemand al een buisje confetti toesturen, want alles is leuker met confetti! Babynieuws kan gevierd worden met een buisje vol blauwe of roze muisjes. Of je kiest ervoor om een relax pakketje te sturen met een buisje heerlijk badzout en een buisje rustgevende thee. Zie je het al voor je hou je gestresste vriendinnetje dit pakketje uit haar brievenbus haalt?

Afgelopen week kreeg ik zelf ook flessenpost. In een kartonnen kokertje dat gewoon door de brievenbus past (dus de verzendkosten zijn laag!) zit een glazen buisje zorgvuldig in bubbeltjesplastic verpakt. Samen met Boaz pakte ik het pakketje vol spanning uit. Ik had namelijk geen idee wat er in zou zitten!

DSC_0037Brontosaurus

Een ragfijn zilverkleurig kettinkje met daaraan een klein dino-hangertje, een brontosaurus vertelde Boaz mij, bungelde in het glazen buisje. Nou heb ik wel vaker een dino-ketting om, tot frustratie van David. Maar deze werd door zowel Boaz, David en mijzelf goed gekeurd. Niets dan liefde voor dit kleine brontosaurusje! Er was even een heel verdrietig jongetje dat ook heel graag een zilveren dino-kettinkje had gewild, maar gelukkig kon ik hem ook heel blij maken met het bubbeltjesplastic. Iets met een kinderhand…

Birambi is post dat zoveel leuker is dan een kaartje. Origineler dan een bos bloemen of een flesje wijn en voor ieder budget is er wel iets leuks te verzinnen! Je kunt op de site aangeven waar de post naar toe moet en je kunt zelfs een persoonlijke boodschap me sturen! Jij hoeft je dus helemaal niet meer druk te maken over postzegels kopen of dat hele eind naar de brievenbus te wandelen. Heel prettig natuurlijk! Wat ik heel belangrijk vind, is dat de producten met zo veel liefde zijn bedacht, verpakt en verzonden. Ik ben fan en heb ondertussen al een nieuwe message in a bottle de wijde wereld in gestuurd!

Gulle bui

Birambi // cactus postcard or mini poster gift sent as message in a bottleOmdat ik jullie allemaal zo super lief vind, en ik natuurlijk ook super lief ben,  gun ik jullie een échte Birambi in je eigen brievenbus!

Ik vind, naast de dino-kettinkjes natuurlijk, de mini posters echt geweldig! Omdat ik niet kan kiezen welke ik het allermooist vindt, ga ik  twee (2!) Birambi’s weg geven.

De mini-posters op A5 formaat zijn super schattig en natuurlijk helemaal hip. De gelukkige winnaars ontvangen er ieder één, net zoals ik het kettinkje kreeg, via de post in een glazen reageerbuisje.

Hoe maak je kans?

Laat onder dit artikel een berichtje achter, waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie en natuurlijk wat je wilt winnen. De cactus poster of de city map (met de stad van jouw voorkeur)  Dat mag je hometown zijn, maar ook je droomstad, de stad waar je ten huwelijk bent gevraagd of de stad waar je jaren geleden bent opgegroeid

 

Delen van dit bericht op social media wordt zéér gewaardeerd evenals een like op mijn Facebook  en Instagram !

Update:

En de winnaars zijn:

De notarissen hebben vanmorgen uit alle inzendingen twee winnaars gekozen! (tromgeroffel)

Lenneke van Nes (cactus)
(bewijsbeelden van een eerlijke trekking vind je hier)

en

Saar Smolders (Rotterdam citymap)
(bewijsbeelden van een eerlijke trekking vind je hier)

Gefeliciteerd!! Laten jullie even weten wanneer de flessenpost bij jullie binnen is? En natuurlijk hoe de poster in jullie huisje staat!

Mocht je nou ook iemand enorm willen verrassen met een origineel postpakketje, kijk dan snel even op de site van Birambi!


28 reacties op ‘Birambi

 1. Oh wat tof. Ik ga ze meteen eens even opzoeken op het wereld wijde web. Het perfecte mini kado boor mijn met zwangere vriendinnetje.
  En wat zou het leuk zijn, zo’n postertje van ons dorpje in onze woonkamer (Ik doe mee 😁)
  ga snel even snuffelen.
  xxx

  1. Ik zou graag een city map van Emmen winnen omdat ik hier een paar weken terug met de liefde van m’n leven ben getrouwd en natuurlijk graag woon. Nu kwam vanmorgen in het nieuws dat je maar het beste niet in Emmen kunt wonen, omdat te bewijzen zou ik graag de city map van m’n home town winnen zodat ik aan iedereen kan bewijzen hoe cool Emmen is aan de hand van de kaart.

 2. Leuk, ook qua styling en presentatie. Ik ding graag mee! Eerst Seepje en dan Barambi……………ik zie een stijgende lijn.

 3. Hee wat leuk, die kende ik nog niet!
  zo veel leuker als een saai appje!
  Vriendinnetje 1 is bijna (nouja. Oktober😁) uitgerekend en vriendinnetje 2 gaat trouwen. Dan zijn dit wel hele leuke brievenbuskadootjes!

  Oh en ik ben zelf ook wel een hebberd en zou heel blij worden van zo’n leuke cactus poster in mijn brievenbus! Die staat denk ik heel goed op Levi zijn kamer……. 🙂

 4. Met ons dochtertje van 3 maanden zijn we net verhuisd naar Hilversum. Zo’n schattig postertje met de kaart van onze nieuwe woonplaats zou wel heel leuk zijn in dr kamertje 🙂

 5. Erg leuk idee! Ik heb meteen mijn schoonzusje de geluks poppetjes gestuurd, die kan komende week wel wat geluk gebruiken bij haar operatie en vond dit wel zo`n leuke manier.

 6. Wat tof! Ik zou heel graag de stadstekening mogen winnen,van de stad Enschede! Mijn roots, ik woon al jaren in Hengelo. Zou gaaf zijn om mijn stabiele basis in de gang te hebben waar ik hem elke dag even kan zien 🙂 ik ga gauw snuffelen op de website!

 7. Toffe actie! Ik hou van echte post!

  De poster met kaart van Rotterdam zou leuk zijn voor op Felix zijn kamer!
  Of van Bree (klein stadje in België waar ik ben opgegroeid!)

  Fingers crossed dat de notaris mij kiest!

 8. Wat ben ik blij dat jij al in bed ligt! 😂
  En ik nog mee kan doen aan deze gave actie!
  Wat vind dit LEUK!! Hoe orgineel ook. Ik ken hun ook niet.. Ga ze gelijk opzoeken!
  Ik waag dus ook graag een gokje!! En wel voor de cactus!
  Heb net online gezocht naar een mooi plankje waar ik zulke mooie posters op kan zetten!
  Ik zal het ook delen op IG.
  Slaap lekker meis! 😘

 9. Ik waag nog graag een gokje 🍀 Voor mij graag een kaart van de mooiste stad achtâh de duinen. In huis staan al voldoende cactussen, maar er is hier in huis, op mijn ADO zwaaisjaaltje en accent na (te) weinâg Haags hier in Ruurlo naar mijn mening 😉💚 💛 🍀

 10. Wauw wat een toffe site! Super tip, dankjewel! Ben ze meteen gaan volgen op Instagram! De gelukspoppetjes ga ik vd week aan iemand sturen. Voor de winactie zou ik graag meedoen voor de cactusposter, past super bij t interieur van een vriendinnetje die ik graag zou willen verrassen!

 11. Super leuk!
  Cactussen vind ik echt geweldig. Laura wil er alleen geen, helaas… Zelfs niet in ons nieuwe (ja echt NET gekochte) huisje! Heb van mn schoonmoeder een cactus gekregen die ik kan breien. Daar zou dit plaatje natuurlijk heel mooi bij staan!!!
  Hope so! ❤️ En natuurlijk; lief dat je dit doet.

 12. Oeh, kan ik nog mooi ff gebruik maken van de extra uurtjes dankzij de notaris:) Ik ga voor de cactussen. Die zien errug schattig uit en zijn een mooie tegenhanger van het echte groen hier in huis (en gelukkig niet stekelig).

 13. Wat zijn ze leuk… Het maakt de keuze niet heel makkelijk, maar zou graag zo’n gave poster met mijn prikkelige vriendjes onder mijn klembord klemmen 😃😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s