de Week van de Wolf #8

de Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

Godzijdank, ik mag weer make-up op! Na een hele week zonder, voelt de mascara als een cadeautje! Zo jammer dat mijn baas in de loop van de dag binnen komt om te vragen of ik vandaag wel make-up op heb, want ook hij had het niet echt gemerkt.(Hij leest dus mijn blog. Hallo Hans!)

dinsdag

DSC_3560.JPGIk ben veel te vroeg wakker, loop ver voor op mijn schema en ik ben die ochtend als eerste op het schoolplein. Thuisgekomen blogte ik deze loedermoederigheidverloedering van mij af en nam vervolgens een glaasje wijn. Om elf uur. ’s Morgens.

Boaz wilde ’s middags nog even, super stoer met klaprozen en zijn dino-zakdoekjes op de foto en natuurlijk mocht dat! Volgend jaar wil ik ook klaprozen in mijn tuin. Alleen al om meer van dit soort geniale foto’s te kunnen maken!

woensdag

DSC_0185Ik heb zin in een fuck-it dagje en Yvette (van Vettt) heeft zin om mee te doen! Omdat wij vinden dat het de hoogste tijd is dat wij Dinoland eens gaan testen, rijden we met drie kids op de achterbank naar Zwolle. Nou weet ik ook weer waarom het handig is om een peuter te gebruiken als buffer tussen twee kleuters. Halleluja wat kunnen twee vierjarigen een herrie maken! Maar dat mag de pret niet drukken: Team fuck-it gaat op pad! Dinoland was in één woord…. nou ja, dat lees je natuurlijk binnenkort op vettt.nl!

Omdat het natuurlijk ook nog wolvenwoensdag is, marineer ik bij thuiskomst een kilo spare-ribs en snijd ik een watermeloen in blokjes. Ooit zag ik ergens voorbij komen dat dit de meest geniale manier is om een watermeloen te snijden en quess what, het is echt zo! Die Russen zijn zo gek nog niet!

 

donderdag

img_20160612_212125.jpgEr zijn een paar collega’s ziek  dus word ik gevraagd of ik een ochtendje kan invallen. Ik ben na het werk net op tijd terug om Boaz van school te halen en thuis wachten Midas en Maureen op mij. Gelukkig is Midas heel erg moe en kan ik hem zo in bed leggen. Boaz en ik kunnen daardoor in rust even op de bank bijkomen van de dag. Ik vind die momentjes, samen met Boaz en niemand anders, zo fijn! Gewoon even weer Boaz en mama, superteam, bij elkaar. Dat gebeurd sinds er is Midas niet meer zo vaak. Terwijl Boaz dicht tegen mij aan kruipt op de bank fluister ik dat ik zo veel van hem houd en dat ik het fijn vind dat we soms gewoon even met z’n tweetjes zijn. Hij kijkt mij met zijn mooie ogen aan en zegt dat hij ook heel veel van mij houd maar dat hij het fijner vindt als Midas en papa er ook bij zijn. Held.

vrijdag

Als ik donderdagavond naar bed ga, zie ik dat Boaz bij ons in bed ligt. Ik ben te moe om hem naar zijn eigen bed te brengen. Hij wordt ook zo groot, en zo zwaar! Ik hoop dat David hem straks naar zijn eigen bed brengt maar helaas. Ook hij is te moe. Met Boaz tussen ons in vallen we al snel in slaap. Tot kwart over twee. Dan begint Midas te “zingen”. Hij is klaar wakker. In zijn eigen bed blijven is geen optie. Bij ons in bed vindt hij prima, zolang hij maar op Boaz zijn hoofd mag zitten. Dit vindt, heel vreemd, Boaz dan weer niet zo leuk. En dus gaat David tegen de muur, Boaz daarnaast, Ik daarnaast en Midas naast mij. Op het randje. Om te voorkomen dat hij niet uit bed rolt hou ik hem de rest van de nacht heel goed vast. Van slapen komt niet veel kan ik je vertellen. Van gezond koken komt die avond nog minder. Na een korte nacht en een lange dag werken zit koken er echt niet meer in en dus maken we pizza en duiken we heel vroeg het bed in.

*Afgelopen vrijdag knalde ik ook nog een superleuke win actie online! Doe jij al mee? Je hebt nog drie hele dagen om kans te maken! Succes!

zaterdag

img_20160612_211515.jpg’s Morgens  rijden we een rondje door Twente en gaan nog even snel op verjaardagsvisite voordat ik weer moet werken. We zijn zo vroeg op de verjaardag dat de taart nog niet eens klaar is. Ik maak een aardbeienkwarktaart en we helpen met de appeltaart maar nog voordat de kwarktaart koud is en de appeltaart warm moeten wij er alweer van door. Gelukkig is er nog wel even tijd om te knuffelen met lieve Lieuwe en dat is natuurlijk veel  beter dan taart! (was de taart lekker Tobi? word je toch zo alweer genoemd in mijn blog 😉

zondag

221c38e0d527334063edc62a5a1faac0Ik vind dat tot laat werken nooit zo erg. Dat verplicht vroeg op staan vind ik echt een ramp! Gelukkig kunnen we nog enigszins rustig aan doen en kan ik nog even in bad waarin ik even later in slaap val. Levensgevaarlijk kan ik je vertellen!  We doen in ons eigen tempo een rondje opa’s en oma’s waar we weer heel veel nieuwe dino-plaatjes kunnen ruilen!

Aan het einde van de dag kunnen we aanschuiven bij een feestmaal.Ik vreet me, samen met mijn schoonzusjes nog even misselijk in Tony en besluit dat ik maandag weer op dieet ga. Maar nu echt!

Mijn week was weer druk en door al dat werken beleef ik niet veel spannende dingen!Ik hoop dat ik jullie volgende week kan mededelen dat ik minstens 12 kilo ben afgevallen. Dat zou pas spannend zijn he?!  Hoe was jullie week? Ik ben benieuwd! x