Week van de Wolf #11

de Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

Drie keer raden wat ik heb gedaan…

 

dinsdag

Vandaag had ik, geheel onverwachts, mijn eerste censuur te pakken. Ik had een blog geplaatst waar ik zelf heel erg tevreden over was. Niet veel later werd mij vriendelijk doch dringend gevraagd deze te verwijderen. Achteraf snap ik dit verzoek wel maar op dat moment vond ik het behoorlijk heftig. Ik had op deze blog, net zoals op alle anderen trouwens, echt mijn best gedaan. Er gaat veel tijd  het schrijven van een blog zitten. In mijn hoofd ben ik er al uren zo niet dagen mee bezig. Het uittypen kost veel energie. Nalezen, verbeteren, nog eens nalezen, research, overpeinzingen, eventueel foto’s bewerken en deze plaatsen en vervolgens, altijd met een lichte spanning, plaatsen. Het is, zonder gekheid echt hard werken. Soms heb ik het idee dat mensen geen idee hebben hoe druk ik er mee ben en hoe serieus bloggen voor mij is. Het is niet zomaar een hobby die ik klakkeloos doe. Ik weet hoeveel mensen mijn blog lezen en ik doe dan ook altijd mijn stinkende best om er een perfecte blog van te maken. Maar goed. Censuur dus. Uit pure frustratie ben ik maar gaan koken. Ik flans een overheerlijke courgetti in elkaar en even ben ik bang dat ik dan maar voor goed een suffe mama-blogster zal blijven die alleen maar blogt over receptjes en poepluiers.

Vast niet.

woensdag

DSC_0126.JPGIk laat Boaz maar weer eens een morgen thuis omdat we in de middag wilde plannen hebben. Voor vettt.nl mogen wij namelijk een scootertour door Twente van Actief Twente testen! Boaz is al dagen helemaal enthousiast en kan niet wachten tot we eindelijk gaan. Maureen haalt Midas op en wij rijden naar Denekamp. Hoe geweldig die tour was, lees je binnenkort op vettt.nl maar ik kan je verklappen dat het echt grandioos was!

 

 

DSC_0012 (2)Op wolvenwoensdag zitten deze keer niet alleen mijn eigen wolven aan tafel. Maar ook mijn schoonwolven en mijn oversschoonwolf-opa komt eten! Een hele bende vol! Ik maak 5 kilo spareribs en alles gaat op. Boaz krijgt ook nog, zomaar, een pakketje van superlieve Felix en Saar opgestuurd. Een dino vingerprint-stempel-set. Zo leuk! Ik vind het bijna nog leuker dan Boaz! Met een volle buik en vieze vingers duiken we uiteindelijk allemaal ons nest in.

 

donderdag

DSC_0223.JPGEen super drukke dag in de planning. Ik moet het hele huis schoonmaken. Dat moet natuurlijk altijd, maar deze week extra, want ik krijg vrijdagavond een heuse privé-kok in huis! Ik verwacht dat deze beste man al mijn lades en kastjes gaat open trekken en dus sop ik alles uit om in ieder geval in zijn ogen een beetje goed voor de dag te komen. Ik stop even met poetsen om Boaz uit school te halen en op het schoolplein spreken we af dat een klasgenootje / buurmeisje straks even bij hem komt spelen. Zijn allereerste speeldate! Hij is psyched, maar ik ook! Dit gaat gewoon echt gebeuren! We zijn net thuis als Nina binnenkomt. Boaz is door het dolle en wil haar in twee minuten het hele huis laten zien. Uiteindelijk ploffen ze, uitgeput van een lange schooldag, op de bank met een koekje en een filmpje en een beetje drinken en ooooh wat ziet dat er lief uit!   Tussendoor komt er ook nog een vriendinnetje van mij thee drinken. We hebben elkaar veel te lang niet gezien dus er wordt wat afgekletst. En dan komt Kim van “Frank fietst voor Duchenne” ook nog langs met cadeautjes voor Boaz en Midas. Hierover later meer! Maar zoals je begrijpt: Het is even een gekkenhuis and I love it! Zodra de rust weder is gekeerd ga ik verder met poetsen.
Alles. Moet. Schoon!

vrijdag

Vandaag precies vijf jaar geleden trouwden David en ik. En dat mag gevierd worden! Vijf jaar samen is toch immers een hele prestatie al zeg ik het zelf. De afgelopen weken hadden we elkaar al een paar keer gezegd dat we dit jaar maar geen cadeaus moesten doen. We hebben het afgelopen half jaar al zo veel geld uit gegeven aan het huis dat we beter even zuinig aan konden doen. Natuurlijk heb ik wel een cadeau voor David geregeld. In samenwerking met mijn geweldige collega. Hij heeft het cadeau bedacht, besteld, betaald, en zelf ingepakt! Op deze manier kon David in mijn mail of op onze bankrekening niet zien dat ik iets van plan was.

DSC_0029.JPGMijn andere geweldige collega (jeetje wat heb ik het toch getroffen!) komt mij een half uurtje eerder aflossen zodat ik iets eerder weg kan om mijn huis nog maar weer een keertje grondig schoon te maken. (met kids, en een hond, en een David blijft een huis nooit langer dan een halve dag schoon.) Terwijl ik aan het dweilen, poetsen, stofzuigen, tafel dekken, wasje draaien, wc schoonmaken en oven poetsen ben, komt David binnen met een tas vol cadeautjes. Ook hij had natuurlijk wel iets voor mij geregeld!

Voor David had ik mijn collega een bierbrouwpakketje van “de brouwbroeders” geregeld. Hij heeft het al weken over brouwen. Hij droomt over brouwen. Hij wil de schuur verbouwen tot een brouwerij. Top cadeau dus!

Ik had nooit gedacht dat hij mijn cadeau zou overtreffen. Totdat hij mij een klein doosje gaf met daarin een roze (!) Iphone S6! Wow! Hoewel mijn cadeau voor hem buitensporig geweldig is, wint hij deze ronde…. denk ik…

DSC_0071.JPGIk poets nog even verder terwijl David de kids en pizza haalt. ZIj mogen straks op de bank eten terwijl ik de keuken in beslag neem. De privé kok komt namelijk speciaal koken voor de meiden van Vettt! Rond half zeven druppelden de eerste oostblog-collega’s binnen en iets over zeven komt ook Remko van Paleo Bro’s binnen. Hoe geweldig gezellig en heerlijk dit was, lees je binnenkort niet alleen op mijn eigen blog, maar ook op die van Maryke, Heleen, Laura, en natuurlijk op Vettt.nl!

 

Oooooh voor ik het vergeet!

Een niet te vergeten hoogtepunt van de dag!

De supermooie Vettt Zomerspecial komt uit!

Hij is zo prachtig en ik ben zo trots dat ik er ook een steentje aan bij heb mogen dragen. De Zomerspecial staat bomvol geweldige tips en trucs en doe-dingen en interviews en is gratis te downloaden!

Heb jij hem al gelezen? Nee!? Doen hoor!

Dan kom je meteen mijn summer life hacks te weten!

zaterdag

DSC_0011.JPGIk ben een dagje vrij en we hebben veel kleine verplichtingen in de planning, maar doen voornamelijk gewoon lekker rustig aan. Ik zit in mijn joggingbroek en oversized shirt aan de tafel met de jongens een spelletje te doen als buurmeisje Nina met zus Eva lang komt. Gewoon, onaangekondigd, door de poort. Ze hebben het allerlaatste dino-plaatje voor Boaz mee en hij is zo gelukkig bij het zien van deze meisjes. Terwijl ik Boaz snel kleren aan doe loopt David, poedelnaakt, het toilet uit om even iets uit de bijkeuken te halen voor hij de douche in wil gaan. Ik kan nog net voorkomen dat de buurmeisjes David’s blote billen zien door hem met al mijn kracht uit de bijkeuken richting de badkamer duw. Heel leuk dat Boaz vriendjes heeft, maar ongegeneerd  naakt door het huis lopen zit er overdag niet meer in ben ik bang. (geen foto van de blote billen. dat bespaar ik jullie!) Ik kan deze zomer so far dan een beetje matig vinden, Midas geniet van ieder moment dat hij buiten kan zijn! En ik geniet daar weer van. Kleine avonturier.

Boaz gaat even bij de buurmeisjes op het springkussen om vervolgens weer bij ons verder te spelen en zo kabbelt de dag een beetje verder. Aan het einde van de dag moeten we nog wel even naar Enschede om boodschappen te doen en even wat bij mijn schoonouders op te halen. Boaz is in tranen als hij afscheid moet nemen. Dat wordt nog wat als ze over een paar weken gaan verhuizen. (zucht)

13573498_145347135888161_790133735_n(1)Mijn oom belt me dat hij een perfecte kerkbank voor ons heeft gezien. Hij weet dat we al een tijdje op zoek zijn en toen hij een bank zag staan dacht hij meteen aan mij. Held!  Na een foto en een kort belletje zijn we er uit! Zonder de bank in het echt gezien te hebben besluiten we de bank te kopen! Ik ben nu al verliefd, op het nulde gezicht zeg maar! Volgende week gaan we hem even in het echt bewonderen en met een beetje gelukt pronkt hij volgend weekend in onze woonkamer!

 

Aan het einde van de dag gooien we een paar oververmoeide kinderen naar bed, neem ik een bad, kijk ik ” The Big Wedding” (aanrader als je zin hebt in een lekkere wegkijk-romcom!) en duik vervolgens ook mijn nest in.

zondag

DSC_0229 - kopie.JPGDat ik zo vroeg naar bed ben gegaan was maar goed ook want zowel Midas als Boaz melden zich een paar keer die nacht. Ondanks dat ga ik vol frisse moed aan het werk en gaat David bier brouwen. (wat klinkt dat stoer he?)

Ook maait en vertiquteert hij het gras en zaait nieuw gras in. En als ik thuis kom heeft hij ook nog eens heerlijk gekookt! Wat een man!

 

 

 

Mijn week stond voornamelijk in het teken van Vettt en vriendjes en verliefd zijn en heel veel plezier! Als nou ook nog de zomer een beetje haar best doet ben ik super gelukkig!

Hoe was jullie week? x

 


4 reacties op ‘Week van de Wolf #11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s