kiss your kids-gate

Ik vind niet vaak iets zo extreem belachelijk dat ik me niet in kan houden om mijn mening hierover online te gooien. Maar over het volgende kan ik echt mijn mond niet houden.

Victoria Beckham ligt onder vuur omdat ze haar dochter een kus op de mond geeft. 

Afbeeldingsresultaat voor victoria beckham zoent kindVictoria Beckham. Spice girl. Modeontwerpster. Vrouw van. Maar voornamelijk  moeder van. Van drie zoons. Van een dochter. Waarvan ze houdt. Die ze waarschijnlijk iedere dag duizend kusjes geeft. Op haar wang. Op haar hoofd. Op haar knie als ze is gevallen. Op haar mond. Omdat ze van hen houdt. Zoals een moeder van haar  kinderen houdt. Daarover wordt schande gesproken.

Noem mij maar gek, maar ik denk dat de wereld een beetje doordraait.

Hoofdredacteur van Fabulous Mama Phaedra Werkhoven, krijgt zelfs een wee gevoel in haar buik bij het zien van de kus van Victoria en Harper. (bron) Ik krijg een wee gevoel in mijn buik bij het idee dat zij een wee gevoel in haar buik krijgt als ze een moeder en een dochter elkaar een kus ziet geven. Ik word er oprecht een beetje misselijk van als ik denk dat mensen hier meer achter gaan zoeken dan pure liefde.

Wij geven elkaar hier in huis heel veel kusjes.

download (1)Op de blote buik tijdens het luier verwisselen. Op de blote billen tijdens het aankleden. Op de rug. Op de schouders. Op de armen. Op de wangen. Op de hoofdjes (tijdens het fietsen een kusje op het krullenbolletje voor je in het fietsstoeltje. Dat zijn toch wel een van de beste kusjes als je het mij vraagt)

En ja, ook op de mond.

 

Weet je nog? Die eerste keer dat je kleine baby je een kusje wilde geven? Met open mond en snot en slijm en kwijl en zo’n tongetje waarvan ze nog geen idee hebben wat ze daar mee moeten doen. Zo’n supervies kusje waar alleen maar liefde in zit? En was je niet super trots dat jouw uk je een kusje op jouw mond wilde geven.

 

download (2)Natuurlijk moet iedereen lekker zelf weten wat hij doet. En er zijn vreselijke genoeg dingen in de wereld om je druk over te maken. Maar zoek alsjeblieft een beter onderwerp dan liefde.

Want van liefde kan er nooit genoeg zijn!

Kiss your kids!


4 reacties op ‘kiss your kids-gate

  1. Bij het lezen vroeg ik me af of ik dat eigenlijk ooit deed, mijn dochter op de mond kussen, nu ik erop gelet heb weet ik dat het antwoord ja is, maar ik doe dat dus niet bewuster dan dat ik haar op haar voorhoofd, neus of oorlel kus. Inderdaad belachelijk (en lichtelijk verontrustend eigenlijk) dat mensen daarover kunnen vallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s