de Week van de Wolf #13

de Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

….

 

dinsdag

13734526_253840648336574_792439393_nTegenwoordig heb ik een fijn schema op mijn vrije dagen. Zodra Midas, na zijn ochtendritueeltje, weer in bed ligt kan ik in alle rust bloggen en mijn administratie bijwerken. Er staan zo veel leuke dingen te gebeuren en ik heb daar zo veel zin in! Ik krijg steeds meer leuke en lieve reacties op mijn blogs en word zelfs herkend! Dank jullie wel voor al die positiviteit! ’s Avonds moet ik nog een paar uurtjes werken maar daarna heb ik eindelijk : WEEKEND!

woensdag

DSC_0019.JPGDe wereld valt massaal over de “vreselijke” kus van Victoria Beckham. De wereld staat in de fik en er zijn dan nog steeds mensen die zich druk maken over kusjes. Ik zoen mijn kids een paar keer extra, ook op de mond, en schrijf er een blog over.
Als ik klaar ben met bloggen zit er een pakketje in de brievenbus en ligt er een klein adoptieplantje voor de deur. Allemaal van de lieve Kim die ik een paar dagen later met mijn suffe kop niet eens herkende! Sorry Kim!

 

 

DSC_0012’s Middags komt Nina spelen en ze wil ook blijven eten. Sushi. En dus haal ik voor de kids sushi. Godzijdank heb ik maar een heel klein beetje gehaald want na een mini muizenhapje blijkt Nina het toch niet zo lekker te vinden. Ze willen eigenlijk veel liever picknicken in de tipi. Die avond, wanneer ze van al het spelen super honger hebben gekregen, eten we met z’n allen groente-lasagne. Dat vinden ze allemaal gelukkig enorm lekker!

donderdag

img_0634De laatste lesdag voor Boaz. Met een beetje kriebels in de buik gaan we richting school. Boaz zijn lieve juf gaat volgend jaar naar een andere school dus die zien we, waarschijnlijk, niet terug. Een andere juf van Boaz gaat een jaar op wereldreis (lucky her) en die zien we dus de komende tijd ook niet terug. Heel veel zekerheden vallen opeens weg en dat is een beetje shit. Gelukkig maken ze er op school een feestje van en is er zelfs koffie en lekkers als ik hem kom ophalen. Dat hele afscheid nemen vind ik maar stom, dus na een hele dikke knuffel en een reep Tony gaan we snel naar huis. We zijn nog niet thuis of Nina komt vragen of Boaz mee gaat naar een piratenspeeltuin. Goed begin van de vakantie!

vrijdag

De kids mogen dan wel vakantie hebben. Ik niet. De opvang op maandag en vrijdag gaat dan ook gewoon door. Midas blijft de hele dag bij de opvang maar Boaz wordt daar tussen de middag opgehaald om bij een vriendje te gaan spelen. Super dat dat allemaal zo kan! Als ik ’s avonds thuis kom heeft David de kids al opgehaald en kruipen we op de bank met een groot bord zure soep.  

zaterdag

DSC_0093.JPGNadat ik een paar uur gewerkt heb, komt David mij ophalen en rijden we, met kids, naar Fields of Joy. Voor Vettt mag ik testen of zo’n festival ook leuk is om met kleine kinderen te bezoeken. Of dit zo is, lees je natuurlijk binnenkort op Vettt! Als we ’s avonds thuis komen gaan we nog eventjes één drankje doen bij de jarige buurman en daarna duiken de kinderen en ik het bed in. Rond twee uur word ik wakker door een verdrietige Midas. Als ik hem getroost heb weer richting mijn eigen bed ga, zie ik pas dat David er niet in ligt. Boaz ligt naast me. Niets van gemerkt. Ik loop naar beneden in de vooronderstelling dat David op de bank in slaap is gevallen, maar daar ligt hij ook niet. En het bed van Boaz is ook leeg. Zijn telefoon neemt hij niet op en ik ben een klein beetje ongerust. Ik ben dan ook klaar wakker als David anderhalf uur later boven komt. Hij had nog eventjes een drankje bij de buurjongen gedaan. Oh, noh.

zondag

Ik moet werken en aan het einde van de dag haalt David mij op om bij mijn schoonouders soep te gaan eten. Ik kan mijn ogen amper open houden! Na het drukke weekend en de gebroken nachten ben ik blij dat het bijna bedtijd is.

Ik heb afgelopen week zoveel foto’s gemaakt, maar er zijn er maar weinig die bij deze weekoverzicht passen. Natuurlijk zijn de meeste foto’s van Fields of Joy en die houden jullie allemaal nog te goed. Maar nu ga ik slapen… Hoe was jullie week? xx


3 reacties op ‘de Week van de Wolf #13

 1. Heyhey Wolferien! Wat een leuke week van de Wolf het was heel leuk om te lezen. Wel jammer dat je een beetje moe was ik hoop dat je hebt kunnen uitrusten.
  Leuke foto’s en die sushi moet ik ook maar eens keer uitprobreren een vriendin van mij had er ook over… Een nieuwe juf voor de kids is altijd spannend en even wennen voor iedereen, …maar het komt wel goed.
  You wi’ll see.♡

  Ik heb een heerlijke week achter de rug ik kan niet klagen! Er waren defenitly wat hoogtepunten. Especially dat ik gisteren 9 jaar getrouwd wasas zeker de leukste dag van de week we hebben het heerlijk kunnen vieren!

  Have a nice Week!!!♡

  Veel liefs, Miss B.💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.