Vijf bloggers die ik volg

Zelfs de meest creatieve bloggers hebben wel eens een dipje. Een inspiratieloze periode. Een blogblock. Maris van Hare Maristeit maakte speciaal voor deze struggelende bloggers een lijstje gemaakt met 30 blog-onderwerpen. Geef die vrouw een lintje!

#30daysblogchallenge is aan!

Vijf bloggers die ik vol…. hmmm.

Vijf Vettte Blogsters!

Ik ben niet zo’n vaste bloggenlezer. Ik lees wel veel en vaak verschillende blogs maar er zijn maar weinig blogs die ik altijd lees. Natuurlijk lees ik bijna alle blogs die mijn Vettt-collega’s schrijven! Ook omdat we regelmatig appen over bloggen, blog onderwerpen, strategieën, technische zaken en tips en trucs. Natuurlijk ben ik na al dat heen en weer geapp enorm benieuwd naar het eindresultaat van de blog!

Daily Cup of Bla Bla Bla

Ik hou niet zo van de zoetsappige mama-blogs. De stoere powervrouw blog van Nesrin van Daily Cup of Bla Bla Bla vind ik bijvoorbeeld wel heerlijk om te lezen. Nesrin is ook moeder maar heeft het niet alleen maar over hoe schattig haar kindjes zijn en hoe poepig ze doen en hoe lief ze zijn. Zij schrijft over hardlopen, heerlijke (lowcarb !) gerechten, knalroze rokken met hoge hakken en verre reizen. Naar haar weekupdates iedere maandag kijk ik stiekem wel een beetje naar uit!

Hare Mariseit

Natuurlijk mag Maris van Hare Maristeit niet aan mijn lijstje ontbreken. Zij is, net als Nesrin, moeder maar geen zoete poedeliepoedelie-kijk-mijn-kleine-schatjes moeder. Haar bonte blog is een feestje om te bekijken. Vaak gluur ik dan ook tijdens slapeloze uurtjes in het midden van de nacht op haar blog plaatjes. Maar ook haar teksten zijn geniaal!  Zij heeft mij geleerd dat blog-onderwerpen niet groot en diepzinnig hoeven te zijn. Kleine onderwerpen kunnen uitlopen in een een hele leuke blog! Een nieuwe jurk, een mooie vaas bloemen op verschillende manier geschikt, een recept voor een taart, een diy of een lange wandeling. Haar #30daysblogchallenge is een prachtig voorbeeld van haar “allerdaagse onderwerpen in een blogjasje gieten” talent! En stiekem ben ik natuurlijk ook jaloers op haar bonte levensstijl. Mijn zwarte kleding en witte interieur raakt, mede door haar, langzaam maar zeker doordrengt met kleur. And I like it!

Fantastic Moms

Ik volg Jessica en Martine van Fantistic Moms eigenlijk meer op instagram dan op hun blog maar tjooooo wat een toffe meiden zijn dat! Super scherp, hilarisch en goudeerlijk. Want moeder zijn is geweldig maar niet alleen maar rozengeur en maneschijn! Vooral hun collumns zijn een aanrader.

En vergeet Martine en Jessica ook niet te volgen op instagram!

 

Baby is the New Black

Over mijEn dan is er natuurlijk nog Suus van Baby is the New BlackSuus is cool en haar dochtertje Roos is zo mogelijk nog veel cooler! Suus schrijft niet heel vaak op haar blog, maar wat ze schrijft is goud. Met haar dochter Roos vaak in de hoofdrol zonder dat het een zoetsappige bende wordt (al zijn de foto’s van Roos wel om van te smelten. De mooiste kale baby ooit, en nu ze haar krijgt wordt ze nog mooier! ) Om toch een dagelijkse Suusshot binnen te krijgen kun je haar ook volgen op Twitter, waar ze met grote regelmaat de ene geweldige oneliner na de andere het net op gooit.

 

(en natuurlijk lees ik ook Breg blogt, en Twinkelbella, en Prinses op de kikkererwt, en Very Fine House en nog veel meer blogs die ik nu even vergeet op te noemen. Ik hou wel van het blogwereldje dat heel groot maar ook heel klein is en zou het super vinden om alle blogsters en keertje live te zien! Wie weet tot ooit!)

 

 


6 reacties op ‘Vijf bloggers die ik volg

  1. Wat een lieve complimenten, dank je wel!
    Ik heb ook vaak gedacht: ‘is dit wel interessant genoeg om een hele blogpost aan te wijden…?’
    Of dan zei mijn vriend: ‘daar KUN je toch geen hele blogpost over schrijven?!’
    Maar als je op zoek bent naar journalistieke hoogstandjes of diepe zielenroerselen, dan moet je inderdaad niet op mijn blog zijn haha

  2. Oh zo leuk, dank je wel. Je noemt hele leuke bloggers en een high five want al dat zoet sappige ben ik ook echt geen fan van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s