OZO heerlijk!

Alleen maar goede herinneringen als ik aan de Vettt Bbq denk. Top locatie, goed eten, geweldige mensen en dan die toetjes. Oooh, die toetjes!

Ik ken de dames van OZO heerlijk al een tijdje en ben dan ook bekend met hun ozoheerlijke lekkernijen. Ze staan namelijk regelmatig op markten zoals de Local Sunday Market én dames achter OZO heerlijk komen uit Hengelo! Kleine wereld. Ik was dan ook zwaar vereerd toen OZO heerlijk aangaf de toetjes van de bbq wel wilden verzorgen!
DSC_0395Net terug van vakantie duikt Hiske, een van de OZO heerlijk-dames, haar keuken in om speciaal voor de Vettt-Family-Bbq een paar hemelse toetjes te maken. Mijn verwachtingen zijn hoog, maar ze heeft ze weten te overtreffen. En hoe!?  In een roze teil vol bloemetjes-ijsblokjes liggen pot vol heerlijke cheesecake. Cheesecake in een potje?!, hoor ik je denk. Ja écht. Gemalen bastogne koekjes op de bodem gevolgd door een superzacht-romige laag heerlijkheid en afgetopt met vers zomerfruit. Met een houten lepeltje aan het potje geplakt is dit toetje perfect voor onze bbq-picknick!

DSC_0390Als Hiske alleen deze geweldige toetjes had meegenomen, had ik haar al een engel gevonden. Maar er is meer! Ze heeft voor ons ook nog geweldig lekkere merenques gemaakt. Wederom met vers fruit, dit keer bovenop slagroom in een kuiltje!

We moeten er snel bij zijn want er is een hele bende kleine kapertjes op de kust die ook allemaal niet kunnen  wachten om te proeven! Het zal je dan ook niet verbazen dat alle toetjes die Hiske mee heeft genomen binnen no-time op zijn. Zelfs de “blauwe besjes voor de sier” zijn door de Vettt-mini’s allemaal opgesnoept!

foto door Lizet Beek
OZO heerlijk verzorgt niet alleen maar toetjes op een barbecue zoals ze bij ons hadden gedaan. Ze zijn gespecialiseerd in High Tea en High lunch cateringservice. Hartige en zoetige hapjes worden op de gewenste locatie op prachtige schalen geserveerd. Natuurlijk nemen ze de thee ook mee. Zelfs voor het servies zal gezorgd worden. Jij hoeft bij zo’n arrangement allemaal te zorgen voor heet water en een leuk gezelschap.

OZO heerlijk zorgt niet alleen voor heerlijke hapjes. Ze zorgen er ook voor dat deze hapjes en de hele setting er prachtig uit ziet. Je tafel zal eruit zien alsof deze zo in een hip tijdschrift is weg gelopen. En jij kunt zo aanschuiven! 

Ben je binnenkort jarig en wil je niet de zoveelste zijn die met multivlaai aan komt zetten op het werk ( een halve appelkruimeltaart en een halve kersenvlaai, je weet!), bestel dan een paar losse hapjes bij OZO heerlijk. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn collega’s zouden erg gelukkig worden van een hele schaal vol Rocky Road en Brownies!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Kijk dan snel op de spiksplinternieuwe website van OZOheerlijk. Houd ook hun facebookpagina goed in de gaten. Hierop vermelden ze regelmatig op welke evenementen of markten zij gaan staan!

Lieve OZOheerlijk,  bedankt!

Bedankt voor de geweldige afsluiting van een geweldige dag. Jullie zorgden voor de slagroom op de merenques, voor de kers op de taart!

Heel veel vettte kusjes van ons allemaal!

DSC_0408

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking. Ik ga enkel samenwerkingen aan met bedrijven, producten of diensten waar ik volledig achtersta en enthousiast over ben. De inhoud van deze blog is op geen enkele manier beïnvloed en geeft alleen mijn eigen mening weer. 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.