Project dunne deernes #3

Heleen en ik zijn begonnen aan een missie. Een skinny bitches-missie. Een bye bye onderkinnen-missie. Een So Long- Zwangerschapskilo’s missie.
Samen hebben wij ons ingeschreven bij de sportschool en daar volgen wij een            “12 weken plan” om in ieder geval in de winter bikiniproof te zijn.
Hoe ons dit afgaat kun je iedere week lezen want Heleen en ik zijn online penvriendinnen geworden en houden elkaar zo op de hoogte! Hou Heleen’s blog dus goed in de gaten voor de brieven over haar up’s and down’s aan mij en kijk hier voor mijn brieven aan haar!

Lieve Heleen,

Afgelopen zondag hadden wij ons eerste samensport-moment en dit was, in mijn ogen, een groot succes. Met al dat geklets gaat de tijd een stuk sneller en gedeelde smart is halve smart enzo! Ik had wel een klein beetje medelijden met onze personal coach. Met zijn engelengeduld, zijn perfecte Prodent-smile en zijn gespierde knieën. Had jij ooit eerder zulke gespierde knieën gezien?! Halleluja! En hij bleef maar lief lachen en geduldig zijn terwijl wij de stomste grapjes ooit maken. (of we onze buikspieren willen aanspannen?! wij hebben geen buikspieren! mwahaha. )

Vanmorgen moest ik me weer melden op de sportschool en deze keer nam ik Midas mee met het idee om na mijn afbeulsessie eventjes te gaan badderen met de kleine man. Terwijl ik sport, blijft Midas bij de kinderopvang van de sportschool. Deze opvang is een groot succes! Midas heeft zich prima vermaakt terwijl ik een paar meter verder op pijn aan het lijden ben.  Maar, pijn of niet, bij sommige apparaten heb ik het gewicht verhoogd en van de meeste cardio-oefeningen heb ik nét een beetje meer calorieën verbrand! Vooruitgang!

Bezweet haal ik Midas van de opvang en lopen we richting de kleedkamers. En dan besef ik het opeens. Ik moet naakt. Ik kan moeilijk in mijn bezwete sportkleding het zwembad in springen dus die moeten uit en het zwempak moet aan. Ik ben niet extreem preuts aangelegd maar ik ben wel zo’n iemand die liever in mijn bezwete kleding naar huis rij en daar ga douchen dan dat ik met mijn blubberlichaam naast al die afgetrainde lijfjes op de sportschool onder de douche spring!

Vandaag is er helaas geen andere optie dan dat ik dus naakt moet. Er is gelukkig niemand in de kleedkamer en snel pak ik onze zwemspullen uit de tas, trek Midas een zwemluier en een haaienzwembroek aan, zet hem in een kluisje zodat hij niet weg kan lopen (ik laat hef deurtje wel open!) en kleed vervolgens mijzelf uit. Net op het moment dat ik me in mijn figuur-corrigerende badpak wil wurmen, komt er een hele stoet net uitgesporte medesportschoolgangerds binnenwandelen. Je wilt niet weten hoe lang het duurt voordat ik mijn blubberkont op de meest oncharmante manier in het superstrakke badpak heb gehesen. Al die tijd konden die dunne deernes die hun doel al hebben behaald mijn blubber aanschouwen. En weet je wat!? Ik had er schijt aan. Echt schijt!

We zijn potverdorie goed bezig! Dat dat lichaam van mij, gehavend door twee zwangerschappen en veel te veel repen Tony , wijn en sushi nu nog niet in optima forma is, is shit. Maar we werken er aan! We gaan er voor! We beulen ons af en meer kunnen we niet doen toch!?

Dat badderen na zo’n afbeulsessie was trouwens heerlijk. Echt een aanrader om je spieren na het sporten te verwennen met een warm bad! En Midas vond het ook heerlijk! Na het zwemmen heb ik nog wel even een zware overtreding gemaakt. Ik ben met mijn natte lijf in de “droge” zone geweest. Oeps!  Mocht jij dus willen gaan zwemmen volgende keer, vergeet dan niet je handdoek mee te nemen en niet in het kluisje te laten liggen!

Tot snel! xx

 

 


2 reacties op ‘Project dunne deernes #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s