SAM+MAM + winactie!!

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Kim. Of zij voor Boaz een Dino-shirt mocht maken. Natuurlijk mocht dat! Super lief! Toen ik eens ging kijken wie deze lieve Kim was, kwam ik uiteindelijk op de facebookpagina van SAM+MAM terecht en ik wist dat deze lieve Kim (de MAM in SAM+MAM) nog veel liever was dan ik al vermoedde.

Wat haar zo lief maakt?
De opbrengst van al deze mooie spulletjes die zij maakt, gaat naar “Frank fiets voor Duchenne.”

Misschien heb je wel eens gehoord van de ziekte van Duchenne. Ik kende deze ongeneselijke, progressieve spierziekte voornamelijk van een oude reclame, waarin een jongetje met z’n vader op het strand aan het spelen is en uiteindelijk vraagt “Pap, is het hart ook een spier?”. Ik krijg er nog kippenvel van als ik er aan denk. De ziekte van Duchenne komt bij één op de vierduizend jongens voor en de levensverwachting is niet hoger dan 40 jaar. Er  wordt al jaren veel tijd in verschillende onderzoeken gestoken om deze ziekte aan te pakken en het leven van de vaak jonge patiëntjes dragelijker te maken. Maar al die onderzoeken kosten geld. En dat geld is er niet altijd. Daarom fietsen de Duchenne Heroes in september ruim 700 (!) kilometer om geld op te halen voor onderzoek.

Frank is een van deze Heroes.

Om mee te mogen doen aan deze zware fietsmarathon, moet je minimaal € 2500 sponsorgeld kunnen inleggen. Om aan dit sponsorgeld te komen is de vriendin van Frank begonnen met het verkopen van zelf gestempelde shirtjes. En met succes!  Het benodigde sponsorgeld is ondertussen al binnen, maar omdat meer geld altijd welkom is, gaat ze door! Hoe lief!?
Ze verkoopt tegenwoordig niet meer alleen shirtjes, maar heeft haar assortiment uitgebreid met kwijldoekjes, hydrofiele luiers, tasjes, tassen en etuis. Allemaal voorzien van een stoer SAM+MAM  en een knaloranje labeltje. Super hip! Tegenwoordig verkoopt SAM+MAM ook mooie oorbelletjes en kettinkjes  (met bijvoorbeeld een ananas of een diamant!)  en ook hiervan gaat de winst naar “Frank fiets voor Duchenne”.

 

DSC_0047Omdat Kim geen stiefkinderen wilde maken, heeft ze niet alleen voor Boaz een dino-shirt gemaakt, maar heeft ze voor Midas ook iets moois gecreëerd. Een kwijldoekje met dino’s en een kwijldoekje met Darth Vader.

Midas is gelukkig zijn kwijlfase al ontgroeit maar dat neemt niet weg dat hij deze kwijldoekjes niet meer kan dragen. Sterker nog, ik doe ze af  tijdens het eten want ik wil niet dat hij er op sopt, zo mooi vind ik ze!

(natuurlijk is vies worden niet tegen te houden en ik heb de doekjes ondertussen helaas al een paar keer moeten wassen (met ossengalzeep, klein smeermonster). De stof blijft mooi en de stempels blijven duidelijk. Geslaagd voor de was-test!)

Ik ben verliefd op de spulletjes van SAM+MAM en bestelde bij haar dan ook een lief newborn setje met een kwijldoekje en een mini meisjes rompertje. Natuurlijk bestempeld door Kim en ook nog eens geweldig ingepakt. Voor een super tof en origineel kraamkado moet je dus ook bij SAM+MAM zijn!

Op dit moment verkoopt Kim al haar SAM+MAM spulletjes nog via facebook maar vanaf 1 september kun je ook al haar prachtige handgemaakte items en andere producten kopen in Conceptstore The Upperside in Enschede!

Wil jij ook je steentje bijdragen? Kijk dan snel op de facebookpagina van SAM+MAM voor de mogelijkheden of kom naar de opening van Conceptstore The Upperside en sla daar je slag. Natuurlijk kun je Duchenne Heroes ook rechtstreeks sponsoren. Iedere euro is immers van harte welkom.

LIKE, SHARE & WIN!

And the winner is… 

Frederike Simons !! 

Gefeliciteerd ! Jij kunt op 1 september je gewonnen Dino kwijldoekje ophalen in The Concept Store in Enschede ! 

 


4 reacties op ‘SAM+MAM + winactie!!

  1. Ze zijn allemaal geweldig leuk en wat een goed doel! Ik kom zeker in september langs om de spullen in get echt te bekijken! Als ik moet kiezen, ga ik voor de batman/superhero. Love that print!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s