Project Dunne Deernes #9

Heleen!

Ik heb het gedaan. Ik heb hét gewoon gedaan.
Ik ben, na het sporten en het zwemmen, met mijn blote niksniks onder de gezamenlijke douche gestapt.
FullSizeRender (2).jpgIk was van plan om alleen Midas even af te douchen want het was woensdag zo’n chaotisch drukke dag dat ik er anders geen tijd voor zou hebben. Dus zette ik hem onder de douche, waste zijn haren en zijn lijf en… toen stapte er een medesportster de douche onder. Naakt. Poedeltje naakt. Ze waste haar haar en haar lijf en ik voelde me zo overdressed en preuts dat ik, zonder er heel erg bij na te denken, mijn corrigerende zwempak naar beneden trok. Ik zal je alle details maar besparen met dat moet er een beetje uit hebben gezien als een ongare cake die er in de bakvorm mooi uit ziet maar zodra je de vorm weg haalt, als een blubberende massa over de keukentafel stroomt.

En daar stond ik, met Midas, en de naakte medesportster, en even later met nog een. Gewoon, in ons birthday suit en meer niet, te douchen.

FullSizeRender.jpgIk complimenteerde de dame rechts van mij op de heerlijke geur van haar bodyscrub waar ze zich zonder gene mee stond te scrubben. (het oranje potje van Rituals, tip!) en een andere naakte medevrouw vroeg mij of ze mijn shampoo mocht lenen want ze was die van haar vergeten en ondertussen lag Midas op zijn buik onder het muurtje door te gluren naar de dames in het andere douche hok. Smalltalk tussen de blote billen en tieten. Dat dus.

Ik krijg de laatste dagen behoorlijk wat opmerkingen over mijn dunnere koppie en  een paar “je kunt het wel zien hoor” en “het gaat wel goed of niet?” dat ik een beetje meer zelfvertrouwen krijg. Vier weken geleden had ik never nooit niet naakt onder de gezamenlijke douche gestaan. Als ik thuis douche gaat zelfs de lamp uit! Maar nu we vier weken verder zijn, merk ik dat ik me beter voel. Ik zit lekkerder in mijn velletje! Ik durf naakt te douchen en dat is een hele stap!
Ik zit ook echt in een goede flow qua eten en sporten. Ik heb weinig honger, veel energie en slaap ook beter.  Ik word nu al een beetje verdrietig als ik denk dat ons project er over 6 weken al op zit!

Of ik dat hele sporten volgende week nog zo leuk ga vinden, is nog even de vraag. Ik heb stiekem ons trainingsschema voor week 6 gezien en ik denk dat ik maar stop. Of ik vraag een look-a-like om mijn plaats in te nemen. (Als jij het schema onder ogen krijgt,  ga je  Marijke vragen om in te vallen!)

Hoe gaat het met jou? Zit jij al beter in je velletje? Want bij jou kan ik het ook echt al wel zien hoor!

xx


Een reactie op “Project Dunne Deernes #9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s