Gilmore Girls Gastrollen

Ik moet even iets opbiechten…

Afbeeldingsresultaat voor gilmore girls addictIk ben Stephanie en ik ben verslaafd.

Aan the Gilmore Girls.

Ik ben ondertussen aangekomen bij aflevering 5 van seizoen 4. En dat in vier weken tijd.

Ik ben bijna trots op mezelf.

 

Spoiler alert!

In de afgelopen vier weken heb Max Medina en Lorelai bij elkaar zien komen en weer uit elkaar zien gaan. Ik heb Rory zien afstuderen aan Chilton en ja, ik heb net als Lorelai, Sooki, Jackson en Luke gehuild!  Ik heb het paarse haar van Lane gezien, de nervous breakdown van Paris op Chilton, de bolle babybuik van Sooki, de verbrande Inn, een verbrande Kirk, een door een kat gekrabde Kirk, een uit een vliegtuig gesprongen Kirk, de grootste pizza van de wereld maar niet heus, de vader van Jess en de bruiloft van Dean.
Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen!
Ik kijk in bed, op de bank, op de wc en zelfs onder het sporten. Lang leve Netflix op mijn telefoon!

Maar wat ik ook heb gezien, zijn heel veel bekende gezichten. Bekende gezichten die niet uit Stars Hollow komen maar uit andere tv dorpjes en steden. Ik heb de bekendste gastrollen even voor je op een rijtje gezet!

Seth MacFarlane

Juist. Family Guy guy.  In GG speelt hij samen met zijn vriendin een  van de klasgenoten van Lorelai. Terwijl zij zich klaar maakt voor haar afstuderen, speelt hij de grote eikel. En dat dat hij met verve!

Afbeeldingsresultaat voor seth macfarlane gilmore girls

Jane Lynch

Als Richard in het ziekenhuis ligt nadat hij zijn eerste hartaanval heeft gehad, heeft Emily een kleine aanvaring met een koppige verpleegster gespeeld door Jane Lynch. Ik heb het idee dat ik Jane in heel veel series in een gastrol heb gezien maar ze heeft natuurlijk ook een hoofdrol in Glee gespeeld. Niet onverdienstelijk.

Afbeeldingsresultaat voor jane lynch gilmore girls

Max Greenfield

The best of two world! Schmidt in Stars Hollow. Max Greenfield speelt Luke, een goede vriend van Dean die tijdens het vrijgezellenfeest van Dean een paar biertjes te veel op heeft en met zo’n dronken hoofdje voorstelt om partners te worden met dé Luke. Ik zie het wel zitten, die samenwerking!

Afbeeldingsresultaat voor max greenfield gilmore girls

Melora Hardin

Ik ken haar voornamelijk als Jan uit “the Office US” maar je kunt haar ook kennen van “Monk”, “27 Dresses” en “the Gilmore Girls” want hierin speelde een vrouw aan wie Emily Christopher graag wil koppelen.

Afbeeldingsresultaat voor melora hardin gilmore girls

Krysten Ritter

In seizoen 7 speelt Krysten een Yale-vriendin van Rory en later is zij “the B in apartment 23” ook een hele fijne serie mocht je GG al hebben gebingwatcht en je weet niet wat je nu moet kijken.

Afbeeldingsresultaat voor krysten ritter gilmore girl

Jon Hamm

De hoofdrolspeler uit Mad Men was maar heel kort te zien in “the Gilmore Girls” als Peyton die, heel lief, het laatste glas rode wijn deelt met Lorelai.”The Salomon of wine”. Hoewel Lorelai hem wel even zag zitten is er van een tweede date geen sprake en zien we hem, in Stars Hollow, nooit weer terug.

Afbeeldingsresultaat voor jon hamm gilmore girls

 

Danny Pudi

Danny is in seizoen 7 even te zien als Yale klasgenoot van Rory. Yale was blijkbaar toch iets te hoog gegrepen voor hem. In Community houdt hij het een stuk langer vol!

Afbeeldingsresultaat voor danny pudi gilmore girls

Wil je trouwens weten hoe de grote sterren van the Gilmore Girls er tegenwoordig uit zien, klik dan even hier Ben jij nog een grotere bingwatcher dan ik, en heb je alle oude seizoenen van GG al gezien en weet je echt niet wat je nu moet kijken? Ik heb hier en hier en hier nog een paar tips voor je!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.