de Week van de Wolf #22

Welkom bij weer een nieuwe de Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

Terwijl ik werk, valt Boaz uit een boom. Hij heeft wel pijn maar lijkt niet zo veel last te hebben. Als ik ’s avonds thuis kom, na het werk en na het sporten (!) ligt hij al heerlijk te slapen en maak ik me geen zorgen om hem of zijn zere arm.

6fb59fa1-4e9c-4733-a3c8-bf5ec19cf0ef

dinsdag

Boaz heeft toch wel een beetje boel last van zijn arm en ik ben een beetje boel moe dus we blijven gewoon lekker een dagje in huis. Dat komt mij ook wel heel erg goed uit! We doen de hele dag helemaal niets…

woensdag

img_3811Boaz wil koste wat het kost naar zwemles, want “zwemmen kan ook wel met één arm”. Ik vind dat hij best naar zwemles mag als hij aangeeft dat hij het kan met zijn zere arm echter dat hij dan ook naar school moet, en dus gaat hij.

Niet veel later word ik gebeld door de juf dat Boaz toch eigenlijk best heel veel tijd heeft.

Hoe de rest van de dag is verlopen heb je <hier> kunnen lezen.

donderdag

img_3825Normaal ben ik iedere donderdag vrij, maar nu heb ik een cursus en dus moeten we allemaal vroeg op en rennen om op tijd te komen. Boaz, met gips, mag vandaag op de schoolfoto en dus wurm ik zijn gipshand in zijn leukste dino-shirt en kam ik zijn lange manen een beetje in model.

Thuis hebben we een beetje geoefend om hem leuk op de foto te krijgen, maar ik hou mijn hart vast naar het eind resultaat!

Later die avond ga ik met de jongens naar school voor een tien-minuten-gesprek en ik kom er met rode wangen van pure trots weer uit. Mijn 4 jarige doet het geweldig in groep 2!

 

vrijdag

img_3945Ik heb me echt voorgenomen om na het werk naar de sportschool te gaan, maar tijdens het na-borrelen op het werk zit de plastic kantine stoel wel erg lekker en smaakt de wijn nog lekkerder! En toch sleep ik me uit eindelijk uit de stoel en richting Trifora waar ik de slechtste workout ever sport. Ach ja, een slechte workout is beter dan geen workout toch? Als ik naar huis rijd is het al donker. Die zomer gaat nu wel heel snel over in koud, donker, duister, herfst.

zaterdag

Na het werk sjees ik door naar de eerste verjaardag van dit weekend. Taart, patat, snoep. Het kan me allemaal even helemaal niets meer schelen. Rond middernacht graaf ik een kuiltje en plof ik in bed.

zondag

Ik moet weer werken en we hebben niets gezonds of ongezonds meer in huis dat ik snel kan meenemen en dus besluit ik (voor mezelf en mijn collega’s! Hoe lief?!) een ontbijtje bij de Mac te halen. Het meest ranzigste ontbijt in tijden. Een keihard croissantje die kapot kruimelt voor je überhaupt een hap kunt nemen en een slappe, smakeloze eggmcmuffin. Jammer de bammer. Het bakje Nutella dat erbij zit lepel ik wel helemaal tot de ondiepe bodem uit.

Een paar kilometer verder op zit mijn rots in de branding, mijn lichtbaken in het duister, mijn laatste strohalm, mijn sportsistah in donkere dagen (Heleen dus) ook extreem te zondigen. Wij zitten in een diepe put vol lekkers en redden het eventjes niet meer op eigen houtje en dus roepen wij de hulp in van Paleo Bros’ Remko. Godzijdank worden onze smeekbedes verhoord en krijgen wij een schop onder onze kont en een boekwerk vol heerlijke, gezonde en verantwoorde gerechten zodat wij alsnog slank over de “finischlijn” gaan! Die avond sluiten we natuurlijk nog wel af met wijn en patat… het is immers feest! (want buurjongen Dylan is jarig, en daar moet op gedronken worden.. hi ha hoo!)

img_3940

 

 

 

 

Mijn week was druk! Veel gewerkt, veel gebeurd, veel veranderd. Boaz met zijn gipsen armpje en heel veel feestjes en veel te veel vreteritus. Niet echt een goede week dieet-technisch gezien maar verder een behoorlijke topweek (okay, de week zou nog beter zijn geweest zonder gebroken pols!)

Hoe was jouw week!?

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s