Kappiez

Voor Midas had ik de babykamer helemaal in mijn hoofd zitten. Zwart/wit, stoer, strak, rustig, licht. Ik vond het heerlijk om alles bij elkaar te zoeken en wat ik niet kon vinden maakte ik zelf. Tot in de puntjes was het babykamertje zoals ik het had voorgesteld. Op de lamp na…

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het aan de standaard kinderlampen. Met kinderachtige afbeeldingen en bonte kleuren. Te zoet en te fout. Wij zijn uiteindelijk voor een “gewone” lamp gegaan en hoewel ik deze best prima vond, was het niet de lamp die ik graag op de babykamer had gewild.

Waren destijds de lampen van Kappiez er maar geweest!

Kim van Kappiez maakt namelijk de allermooiste kinderlampen die je helemaal zelf kunt samen stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Jij kiest de maat, de vorm, de stof, de afwerklintjes en alle details die jij graag wilt en Kim maakt er een prachtlamp van.

dsc_0147

Kim , eigenaresse van Kappiez,  is begonnen met het maken van lampenkappen toen ze op zoek was naar een lampenkap voor in haar eigen woonkamer. Een kap die zij mooi vond was bijna niet te vinden en de mooie kappen die ze wel vond, waren niet te betalen. Zelf maken leek de beste oplossing en dus ging ze aan de slag. Het resultaat waren twee prachtige lampenkappen die perfect in haar interieur staan en een nieuwe hobby was geboren!

Deze hobby is in de loop der tijd uitgegroeid tot Kappiez.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

dsc_0127Kappiez heeft lampenkappen in elke denkbare stof. De enige echte voorwaarde is dat de stof lichtdoorlatend moet zijn. Een lamp waar geen licht vanaf komt is natuurlijk ook wel een beetje nutteloos! Maar stel, je hebt prachtige overgordijnen in de babykamer, KappieZ kan hier een lamp van maken. Heb je zelf een mooie stof gezien, Kappiez kan hier een lamp van maken. Heb je geen idee welke stof je wilt maar wel welke stijl je in de babykamer wilt, KappieZ helpt je bij het samenstellen van de stoffen en zal voor jou de perfecte lamp maken. Je kunt één stof kiezen, maar ook meerdere stoffen. De lampen zijn allemaal afgewerkt met een mooi lint en natuurlijk is ook de kleur van dit lint zelf te bepalen. Je kunt zelfs een lamp met behang laten maken! Hoe gaaf!?

Toverlampen

Als ik bij Kim langs ga om te kijken wat ze allemaal maakt, heeft ze al een paar lampen voor mij uitgestald op tafel. Er staan mooie, bond gekleurde lampenkappen op tafel maar er staan ook  een paar effen lampenkappen op tafel. Best leuk maar een klein beetje saai voor de kinderkamer, vind ik. Tot ik beter kijk. De lampen zijn van de buitenkant effen, maar aan de binnenkant zit een prachtige stof met felgekleurde vissen. Ik vraag haar wat het nut hiervan is, om juist de mooie stof aan de binnenkant te doen. “Wacht maar af,” zegt Kim met een veel betekende glimlach. Ze draait een peertje in het kapje. Dimt de lampen in de woonkamer en knipt het lampje achter het effen kapje aan. Door de blauwe stof verschijnen nu de vissen, koraal en een schildpad. Deze toverlamp is perfect!

Geboortelamp

dsc_0119Geboorteborden, geboortedekentjes, geboorte-borduurlappen en geboorteklokken kennen we ondertussen allemaal wel. Maar een geboortelamp kende ik nog niet! Kappiez maakt ze en ze zijn prachtig. Natuurlijk kun je ook bij deze lampen de stoffen weer zelf kiezen, maar op de lampen wordt tevens de naam, geboortedatum, het tijdstip van de geboorte en het geboortegewicht van de kleine spruit gedrukt.

Dit perfecte kraamcadeau is zoveel leuker dan een luiertaart!

Krachten bundelen

Nu heeft Kappiez haar krachten gebundeld met Made by Alette en LuusCreaties.  Made by Alette maakt onder andere handgemaakte dekentjes, hoezen voor aankleedkussens en boxhangmatjes. De stoffen die Made by Alette gebruikt voor haar producten kan KappieZ ook verwerken in een lamp waardoor alles de een baby- of kinderkamer één geheel wordt.Bij LuusCreaties vind je nog veel meer leuke hebbedingetjes voor kleine meisjes en nieuwe moeders. Geboorteborden, haarknipjes en armbandjes. Ook geeft ze bijvoorbeeld workshops “vogelhuisjes pimpen”. Een leuk idee voor een kinderfeestje voor jonge meiden. En dit alles voor een heel vriendelijk prijsje want, zoals de dames zelf uit ervaring weten :

 

“Een kleintje is immers al duur genoeg”.

Geef ze eens ongelijk!

Aankomende zaterdag geven de dames een open huis. Hier kun je hun producten bewonderen, bestellingen op maat plaatsen en natuurlijk gewoon meteen leuke spulletjes kopen! Klik  <hier>  voor alle details!

dsc_0116WIN!

Ben jij nou net zo enthousiast over de lampenkappen van KappieZ en zou jij zo’n mooie kap ook wel voor jouw kleintje willen!? Je hebt geluk! Ik mag namelijk, in samenwerking met Kappiez, een lampenkap naar keuze weggeven! Jij mag dus bepalen welke stoffen, welke afwerklinten en welke eventuele applicaties er gebruikt worden. Je mag zelfs een toverlamp kiezen!

Om kans te maken op een echte KappieZ hoef je alleen maar even de facebookpagina van KappieZ te volgen en hier een bericht achter te laten welke lamp jij graag wilt winnen! 

Update : Jorien timmerman is de winnares van een KappieZ lamp naar keuze! De trekking is terug te zien op de Facebookpagina van wolferien! 

Iedereen bedankt voor het meedoen en de leuke reacties!! Xx 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIN!

 


22 reacties op ‘Kappiez

 1. Leuke lampenkappen. Ik doe niet mee met de winactie want we zijn voorzien (echt genoeg lampen met kappen in huis) maar ik zal dit zeker onthouden.

 2. Wat een gaaf en orgineel idee! Ik kan alleen nog niet echt kiezen… De wandlampkapjes zijn ook erg leuk.. als leeslampje ☺☺Iets met een dier of roze is hier altijd favoriet!

 3. Ohhh wat zou dat leuk zijn als kraamcadeautje voor mijn beste vriendinnetje, die ieder moment kan bevallen van haar eerste kindje! Haar achternaam is Vos, dus het lijkt me geweldig om een stofje met vosjes erop te kiezen 🙂 Vooral de toverlamp variant vind ik erg tof! Ik weet zeker dat ik haar hier erg blij mee kan maken…

 4. Wauwie wat gaaf! Ik volg je sinds kort en vind je blog super leuk! En nu dit….. Wauwie wat leuk. Ik woon wat ver in Australie maar ik heb een aller liefst vriendinnetje die een babynestje/ kamertje aan het bouwen is voor hun druif – wat zou het leuk zijn als ik dit voor haar kon winnen. Het schreeuwt namelijk helemaal hun stijl! 🙂 spannend!

 5. Zo leuk om al deze reacties te lezen! Dat maakt me super blij.

  Om kans te maken op de gratis lamp moet je natuurlijk, zoals Wolferien al schreef, ook even mijn pagina LIKEN ; )

  Tot snel bij KappieZ! !

 6. Ooh super leuk. Ik heb op de ladiesdag in Losser al uitgebreid staan kwijlen bij Kim dr Kappiez. (Erbij niet erop dat is zonde).
  Een mooie kap staat al een tijdje op mijn wenslijst.
  Wat ik voor een lamp wil?
  Ja dat is dus het moeilijke, ze zijn zo leuk en er is zoveel keus.
  Ik ben verliefd op de uiltjes. En met lichtroze erbij.
  Dat past mooi in dochter dr kamer.
  Verder zou ik Kim voor advies vragen.
  Zij is de expert.

 7. Wauw! Super gaaf zeg! Mijn dochter is helemaal gek op alles wat prinses is, dus voor haar nieuwe kamer zou deze lamp heel goed uitkomen! 🙂

  1. En ik zie net dat er ook een Dino lamp gemaakt kan worden! Mijn zoon zou daar heel erg blij mee zijn, hij word bijna 5 en krijgt dan een echte Dino kamer 🙂

 8. Ooooo wat leuk! Dank je voor het attenderen Steph! Die lichtblauwe met die vosjes/wolfjes zullen leuk staan op ons mannetjes kamer, hij krijgt binnenkort een groot bed dus daar past die stoere grote jongens kap echt bij!

 9. Dat zou gaaf zijn voor mijn zoontje Gijs! Hij heeft de kamer van zijn zus gekregen, en kan wel een stoere lamp gebruiken 🙂 Zijn eigen unieke lamp zou heel cool zijn! 🙂

 10. SUPER mooi zijn ze! Ik doe graag mee voor m’n oudste dochter Chelsey😃 ze is helemaal gek van wilde dieren. De toverlamp zou heel mooi in haar kamer staan!! Ben benieuwd en ga duimen dat ik haar binnenkort kan verrassen!

 11. Helaas kan ik morgen niet ik moet werken maar zo’n mooie lamp zou mij wel passen voor onze Doutze het liefst een frozen lamp in combinatie met disney princess prinsessen en natuurlijk met roze dan past hij precies in doutze haar prinsessen kamer

 12. Denk dat Duuk wel zou gaan voor een stoere hanglamp. Dan kan zijn wolkjeslamp van de babykamer eindelijk weg. 😀. Die kan echt niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.