December wish list: Concept Store the Upperside!

Ben je bang dat jouw lief je de komende feestmaand gaat “verrassen” met wéér een bruisbal terwijl je geen bad hebt, of een zak bloembollen die je met een oprecht niet gemeende “oh wat leuk” bij de nooit gepote bloembollen van vorig jaar, en dat jaar ervoor, en dat jaar ervoor legt, of  een waardebon voor tien knuffels (ja echt, dat gebeurt) ? Druk hem of haar dan heel subtiel deze blog onder zijn of haar neus. Voorgeschotelde inspiratie voor een hele bende prachtkado’s die in één winkel te verkrijgen zijn. Grote kans dat het dan helemaal goed gaat komen met de verwennerij!

In de Haverstraatpassage in Enschede vind je Concept Store the Upperside. Een geweldige winkel met een heel gevarieerd aanbod. Voor iedere smaak en ieder budget is hier wel iets te vinden.

dsc_0069Thee doet het altijd goed bij mij. Maar de variatiedoosjes van Pickwick heb ik wel een keer gezien. Daarbij, losse thee is zo veel lekkerder!  Depot74 verkoopt de bijzondere, losse thee van Nicolas Vahé. Coconut & Passion bijvoorbeeld. Of French Caramel. Een thee waarbij je helemaal geen “plak maar meteen op mijn dijen-caloriebom” meer bij nodig hebt!  Als je er dan ook nog deze gietijzeren pot bij doet, die zelfs zonder dat ze thee staat te trekken, een streling voor het oog is, dan kan ik je garanderen dat je iemand heel gelukkig maakt!

DSC_0050.JPG

Hoe lieflijk is dit vaasje van Scandinaviaform?  Mette & Pernille verkoopt ze in verschillende kleurtjes maar deze zachtroze is verreweg mijn favoriet.

Het is natuurlijk heel eenvoudig om je liefde in hartjes uit te drukken. Maar het is dankzij De Hartjeswinkel gelukkig niet meer nodig om dat met een lelijk, groot, rood pluchen hart te doen. Met deze hartjesbeker win je vast meer harten en als je er dan ook nog de heerlijke hazelnotenchocolade van *RICE bij doet, (zie je de hartjes op de verpakking?) ben je binnen!

DSC_0032.JPG

Oh, wat vind ik dit tof! Hét Handlettering Doe Je Zo -boek. Iedere kaart, cadeaulabel, tekening of broodtrommelbriefje wordt nog mooier dankzij de tips uit dit boek die Passie Bloom bij The Conceptstore verkoopt. Omdat oefenen met potlood (en gum) voor beginnende handletteraar zo veel verstandiger is, is het toevoegen van een prachtig houten potlood geen overbodige luxe.  Naast het boek en het potlood verkoopt Passie Bloom ook nog deze prachtige vintage schaar (die ik al thuis heb en alleen voor de sier in de keuken heb hangen). Ik zeg: inpakken en wegwezen!

DSC_0095.JPG

Een fles drank, maar dan anders. In de flessen en flacons van Pineut zitten alle ingrediënten voor een heerlijke drank. Het enige dat nog ontbreekt, is een scheutje jenever en tijd. Als je komende week nog even een “klaar voor een kus” in haar schoen doet, zit je rond de jaarwisseling goed!

DSC_0111.JPG

Stoffen plantenzakken maken mij  gelukkig. Eigenhands verkoopt ze in verschillende kleuren en maten. Voor ieder plant een zak dus!

Helemaal achter in de the Upperside vind je een schap met kruiden van Green Gypsy. Deze kruiden “met een knipoog” hebben de meest vreemde namen en aparte samenstellingen en zitten ook nog eens in een prachtig blikje. Kan niet missen dus! Neem bijvoorbeeld Funky pasta met heel veel knoflook, want als je van elkaar houdt, maakt knoflook niets meer uit!

Mocht je het nou nog steeds niet weten wat je je lief onder de kerstboom moet leggen, grijp dan niet terug naar de oude vertrouwde bloembollen of een bruisbal, maar laat een kadobon door de liefste dames van Concept Store the Upperside mooi inpakken. Succes gegarandeerd!

PS. Deze blog is niet gesponsord! Ik maak gewoon graag reclame voor producten en concepten die ik super tof vind en die ik graag met je wil delen!

2 reacties op ‘December wish list: Concept Store the Upperside!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.