de Week van de Wolf #28

de Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

img_6279.jpgHet is even spannend, aangezien er nog maar drie druppels benzine in mijn tank zitten. David verzekert mij dat ik het wel ga halen om met die bijna lege tank op mijn werk te komen.  Waarschijnlijk. Of net niet. Ik durf de gok niet te wagen, rij een stukje om, tank voor een tientje en zoef dan door naar mijn werk.

Daredevil is not my middle name.

dinsdag

img_6400Ik word geveld door een overweldigend kakmoment. De jongens die alles behalve opschieten, drukte om zaken die ik niet in de hand heb, het weer, gebrek aan zon, gebrek aan geld, gebrek aan tijd. Ik hoor mezelf tegen de jongens schreeuwen en bedenk me ondertussen dat zij er helemaal niets aan kunnen doen en dat ik rustig moet blijven en dat het echt geen ene kut uit maakt of we drie minuten te laat of zes minuten te laat op school aan komen, maar om de een of andere reden krijg ik mezelf niet onder controle.  Met tranen in mijn ogen en een schuldgevoel waar je u tegen zegt geef ik Boaz een knuffel, zeg hem dat ik van hem superduper veel van hem houd en dat het me spijt dat ik zo rot deed. Hij vergeeft mij en kust mij en knuffelt mij en de tranen zitten nog hoger, door al zijn liefde. Midas weigert het schoolplein te verlaten zonder Boaz nog een keer te hebben uitgezwaaid en ook de liefde tussen deze twee broertjes maakt me emotioneel wrakkig. Een huilbui in de auto voel ik me een stuk beter en de rest van de dag hou ik me goed dankzij mijn mantra: “let it go!” 

DSC_0006.JPG

Die middag krijgen we de gewonnen zak van sinterklaas binnen. Hij is geweldig! Dank je wel Mama to the Max Marjon. En de bijgeleverde confetti doet me goed! Sterker nog, het ligt nog steeds in de woonkamer!

Diezelfde nacht vergeet ik al mijn ellendigheid als Midas door het hoesten twee keer ons hele bed onder kotst. Dat arme, stinkende mannetje met zijn zeker keel en koude lichaampje, die voelt zich pas ellendig.

 

woensdag

Na een nachtelijk kost-festijn van Midas heb ik geen puf meer om Boaz naar school te brengen. I know, Loedermoeder! We doen lekker rustig aan want voor de middag hebben we een bomvol schema: zwemlessen, een bezoekje aan Sinterklaas brengen en patat proeven tijdens de opening van Friet Boutique in Hengelo. Hoe ik de friet vond heb je zelfs in de krant kunnen lezen! (klik hier) De drukke middag heeft de kindjes helemaal afgemat en ik kan ze zonder problemen en zonder kotsen heel vroeg in bed leggen. Ik duik er ook vroeg in, maak nog een #selfie en zie dan pas hoe vermoeid ik er uit zie. Daar moet veranderingen in komen! Cremepjes, scrubs, theezakjes, komkommers, facelift:  iemand tips!?

donderdag

Eerlijk, ik zou niet weten wat ik donderdag heb gedaan. Ik weet alleen dat ik Midas twee keer in bad heb gedaan. Hij krijgt kiezen en heeft daardoor last van nogal extreme poeperitus. Ik bespaar je de details maar verder. Graag gedaan.

DSC_0578.JPG

vrijdag

dsc_0564Een spiksplinter seizoen van Gilmore Girls staat online, en drie keer raden wat ik die dag heb gedaan! Juist, bingewatching! Met een kleine onderbreking want ik was uitgenodigd om bij de opening van de nieuwe Søstrene Grene te zijn. Wat een prachtwinkel! Daarna hebben de jongens en ik het weekend ingeluid bij Stoet! We eten een broodje met vruchtenhagel, drinken warme chocomelk en spelen de rest van de middag bij het leukste eetcafé van Enschede. Laat in de middag komen we thuis, flans ik een maaltijd in elkaar en plof neer op de bank. Gilmore Girls it is. Drie keer bijna gehuild, negen keer echt gehuild, en na de laatste vier woorden van Rory compleet in shock! First World Problems.

zaterdag

Ik begin de dag met (zoals mijn lieve praatgrage collega Marije het noemt) standaard zaterdagdingen en eindig de dag met diezelfde collega en heel veel vreten. Tussen het harde werken door schransen we een reep Tony, kinderbueno, pistachnootjes, mandarijntjes, druifjes, harde worst, kaas, komkommer en Nibbits chips weg. Zes kilo zwaarder in één avond, wij kunnen dat! Gelukkig werken we niet heel vaak samen!

zondag

Iets met willen uitslapen en kerkklokken. Tien voor tien. Waarom? Denk echt niet dat God wil dat ik na een nacht werken zo vroeg gewekt wordt. Maar goed, shit happens. Kindjes zijn uit logeren en dus kunnen le hubby en ik wel super relaxt doen. Ik blog een beetje in mijn “nieuwe kantoor”, we kijken een filmpje, eten een broodje, ik mis de kindjes,  ga in bad en dan nog een paar uurtjes werken, weer met Marije maar zonder vreten. Te misselijk!

 

 


Een reactie op “de Week van de Wolf #28

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s