Bloggers vieren Kerst!

Bloggers zijn ook maar mensen die ook gewoon kerst vieren. De kerstbomen van bekende bloggers schieten als… nou ja, kerstbomen uit de grond. Van een klassieke boom, naar heerlijk kitch en zoet pastel, ik heb alle kerststijlen al voorbij zien komen bij mijn medebloggers. Kerstknutsels worden rijkelijk gedeeld op social media en natuurlijk worden er tips gegeven over kersthapjes, winterse drankjes en toetjes in een vorm van een rendier. Ik heb de leukste kerstfoto’s van mijn medebloggers voor je op een rijtje gezet!

Sit back, relax en enjoy the one horse open sleigh ride!

img_7199Love Birds

Vettt-collega Maryke heeft een bonte kerstdecoratie verzameling! Een paars glitterhertje, een knuffelhond met een kerstmuts, bonte ballen in de boom, winterse kussentjes, en krijtstifttekeningen op de ramen worden afgewisseld met kleurrijke kerst-knutsels van haar kids! Een grote, gezellige bende, Ik hou er van! Heb je trouwens gezien dat er via haar site leuke, gratis kerst gifttags/printables kunt downloaden? Met deze labels leuk je ieder kerstcadeau meteen op. Dus klik snel!

no-rules-christmas-cover-fotoFood Love and Happiness

Food Love and Happiness heeft een #noruleschristmas geïntroduceerd. Kerstmis met een twist en zonder regels! Een toetje om het kerstmenu mee te beginnen, rocky road met cranberry’s en sangria in plaats van glühwein. Voor meer inspiratie voor een kerst die nét even een beetje anders is, kijk je snel op haar website!

Hare Maristeit

Wie ooit een meer dan een halve nanoseconde op de site van Maris heeft doorgebracht, weet dat ze van kleur houdt. Hoe meer kleur, hoe beter! Ik ben dan ook alles behalve verbaasd als ik een foto van een pimpelpaarse kerstboom met rode peper-ballen en gele bloemballen en glitter robots krijg toegestuurd wanneer ik vraag hoe haar kerstboom er uit ziet.  Geweldig toch! Op haar blog staan nog veel meer tips om van deze kerst een “Merry Kitschmas” te maken. Ze heeft ook nog eens een hele lading lekkere recepten voor leuke kerstsnacks en alcoholvrije drankjes online gezet. Leef je uit op “haremaristeit.nl ! 

 

La Vie de Mama

Kirsten van “La Vie de Mama” is dol op kerst! Ze is al weken bezig met verlanglijstjes, kerstmenu’s en natuurlijk haar huis decoreren. Met twee jongens, (I feel ya) is ze er maar druk mee om haar huis om te toveren tot een kerstpaleis!

Zo maakte haar eigen adventskalender van een oude pallet. Super stoer! Benieuwd naar meer kersttips en hoe ze haar adventskalender maakte? Kijk dan snel op haar site

 

Elke Blogt

Elke, creatieve mama van Gijs én juf (dan moet je wel creatief zijn) heeft een woonkamer uit een boekje. Tussen haar prachtige nieuwe meubels staat een prachtige klassieke boom met zilveren ballen en heel veel lampjes. Maar Elke zou Elke niet zijn als ze er hier en daar ook een creatieve twist aan haar kerstigheid zou geven! De speelhoek van Gijs is, dankzij een subtiele krijtstifttekening en de houten kerststal van Dick Bruna omgetoverd tot een supergezellig kersthoekje! Voor heel veel leuke blogs met recepten, reviews en persoonlijke verhalen over Elke en haar leven als moeder, klik je hier!

kerst-cupcakes-simpelLife By Rosie

Rosanne maakte pas geleden al een paar leuke jutte zakken voor om een kerstboom (ook leuk om en saaie bloempot mee te pimpen!) en nu heeft ze ook nog eens heerlijk uitziende kerstcupcakes gemaakt! Rosanne is gelukkig ook van “simpel doch geweldig” en de kerstcupcakes zet je binnen een uur op tafel. Daahaag kerststress!

Kijk voor de how to en nog veel meer leuke blogs van Rosanne snel <hier>!

 

 

 

img_7277

Styling Studio Marleen

Marleen heeft een huisje om jaloers op te zijn. Zij heeft een geweldig gevoel voor styling, (geen wonder dat ze onlangs geslaagd is voor haar examen interieurstyling! Super trots op haar! ) en heeft het hele jaar door met een mooie mix van natuurlijke producten en pasteltinten haar huis gestyld. Zelfs met kerst weet ze deze rustige, lieflijke, vrouwelijke en toch stoere stijl door te blijven voeren!  Een dennentak ophangen en daar een snoer cotton balls lichtjes voor te hangen vind ik zo geniaal dat ik dat meteen thuis ook heb door gevoerd! Voor nog veel meer tips over interieur, de nieuwste trendkleuren en inspiratie vind je op haar website!

 

 

 

 


2 reacties op ‘Bloggers vieren Kerst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.