Geheim Valentijn Project

Een paar dagen geleden werd ik benaderd door Studio Paf.  Deze grafisch ontwerpstudio wilde haar klanten voor Valentijn graag in het zonnetje zetten en ik werd gevraagd om mee te denken hoe we dit het beste zouden kunnen vormgeven.

Super leuk! 

Heel veel bedrijven worden rond de feestdagen ondergesneeuwd met relatiegeschenken. In deze tijden zie zij hierdoor soms door de bomen het bos niet meer en weten ze niet meer welke fles wijn of krentenwegge van welke zakenrelatie komt.

Als je op wilt vallen, moet je het anders doen. Een kleine attentie tijdens Valentijn komt dan ook veel beter binnen!

Ik ken de eigenaresse al jaren en mocht zelfs de tekst van haar website schrijven. Ik weet dus uit eerste hand aan welke prachtige projecten zij de afgelopen jaren heeft gewerkt.

Na een kleine brainstormsessie had ik al heel veel leuke ideetjes maar velen vielen om praktische redenen af. Door tijdgebrek of omdat verzending lastig zou gaan worden bijvoorbeeld.

Collage 2017-02-11 16_51_31.jpg

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een reep chocolade (want chocolade is altijd goed!) met een persoonlijke hartjes-wikkel.

studio paf2.JPG

Helaas had ik geen tijd om de wikkel zelf helemaal te ontwerpen, om de wikkel om de repen chocolade te plakken en te vesturen. Gelukkig heeft Studio Paf mijn idee perfect uitgewerkt en het resultaat is dan ook super gaaf geworden! studio-paf3

Ik ben heel trots op het eindresultaat van de samenwerking tussen Studio Paf en Wolferien. Het voelt lekker om mijn creatieve “ik” weer eens flink aan het werk te zetten!

Wil je meer weten over Studio Paf? Kijk dan snel op de websiteKun jij Wolferien ook goed gebruiken voor een creatief project? Twijfel niet en neem dan contact met mij op!

Happy Valentine’s day! Afbeeldingsresultaat voor happy valentines day

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.