Week van de Wolf #41

De Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

Vakantie! Hoewel mijn wekker weer om zes uur gaat, druk ik deze vandaag uit. We blijven lekker lang liggen met z’n allen! Na het drukke feestweekend van vorige week zijn we daar wel aan toe. We doen een paar boodschapjes, ik werk een beetje thuis, ik maak een beetje schoon en verder doen we lekker weinig! Goed begin van de vakantie.

dinsdag

DSC_0016.JPGIk drop Boaz ’s morgens bij een vriendje en nadat ik mijn taken thuis heb volbracht, vervelen Midas en ik ons een beetje. Omdat ik overal geschminkte kindjes op instagram voorbij zie komen, pak ik ook mijn schmink-setje weer uit de kast en tover ik Midas om in een tijger, een hondje en een vis. Ook schmink ik nog een slang op zijn arm die hij ’s avonds aan al zijn neefjes en nichtjes laat zien. We gaan die avond namelijk met de hele familie uit eten bij Eastern Plaza. We kletsen bij terwijl we heerlijk eten. Hoe lekker het was, heb je hier kunnen lezen. Ik krijg een anti mee-eters maskertje van mijn schoonzusje en dat moet natuurlijk getest worden!

Zodra de jongens in bed liggen, smeren David en ik het zwarte goedje op ons gezicht en wachten we geduldig tot het hard genoeg is om er weer af te trekken. Een helse pijn en een zijdezacht huidje zijn het gevolg. Jullie konden dit hele proces live volgen op Instagram. Ik deel vaker hoogte- en dieptepunten uit mijn leventje live op Instagram. Volg mij daar ook, en je hoeft dus helemaal niets meer te missen!

IMG_9701.JPG

woensdag

Ik heb een k*tdag. Ik ben zo blij wanneer de dag bijna voorbij is, de jongens in bed liggen en ik in bad kan. Ik neem vervolgens een paar aspirines en duik heel vroeg mijn bed in.

donderdag

IMG_9757.JPGMidas gaat naar de kapper! Wij hadden ons zo voorgenomen om het haar bij Midas lekker lang te laten groeien, maar Midas heeft niet zulk mooi haar als zijn broer en ik ben het pluizige trollenhaar super zat. De schaar mag er in en de eer is aan Hair By Glenn.  Ik moet nog steeds een beetje wennen aan het korte koppie maar het staat hem zo goed! Hij lijkt een stuk groter, een stuk ouder en mogelijk nóg ondeugender maar het blijft een lekker ding! Weer een mijlpaal! Ik heb geen lokje haar van de grond geraapt om in een album te plakken en ik heb er ook geen baby-mijlkaart-eerste-knipbeurt-kaartje voor gekocht. Ik ben gewoon met een heel knap kind, met korte haartjes, weer naar huis gegaan!

IMG_9797.JPGAls we van de kapper terug rijden naar huis, zetten we Boaz af bij zijn vriendinnetje Puk. Zij zijn verliefd, al wil Boaz geen kusjes geven. Hij gaat later wel met haar trouwen en hij krijgt samen met Puk ook kindjes maar kusjes geven hoeft niet. Die twee zijn zo leuk samen! Terwijl zij lief spelen, crossen David en ik het land door. Eerst naar Enschede op ziekenbezoek, dan door naar Hengelo om te winkelen bij Ikea, dan terug naar Enschede om vervolgens naar Raalte te rijden voor een missie van David. Het is al donker als we terug naar Enschede rijden om Boaz op te halen. Die missie, die wordt nog vervolgd.

vrijdag

Hieperdepiep, ik ben jarig! Hoewel ik het heel erg leuk vind om de verjaardag van Boaz en Midas te vieren en het ook leuk vind om de verjaardag van  David (die in de zomer jarig is) te vieren, vind ik mijn eigen verjaardag  zo super suf, dat ik nooit een groot feest geef. Meestal komt er een handjevol familie en vrienden langs voor koffie en taart, maar zelfs daar had ik dit jaar geen zin in! Boaz en Midas zingen de hele dag uit volle borst “lang zal ze leven”, er wordt een mooie bos bloemen bezorgd, ik krijg heel veel berichtjes en telefoontjes.

DSC_0027.JPG

’s Avonds gaan we met z’n viertjes uit eten. Hoewel ik me echt heb voorgenomen om gezond te gaan eten, schreeuwen de macarons mijn naam. Omdat ik jarig ben, vind ik dat ik best een paar van deze heerlijkheden mag eten. Potjanpielekes, wat smaken ze fijn! Ik heb er dan ook helemaal geen spijt van dat ik er een paar van heb gehad!  Maar verder vieren we het niet en dat niet-vieren bevalt me super goed!

zaterdag

David zoekt al weken het internet af naar een leuke vouwwagen en hij heeft er eindelijk een gevonden die voldoet aan al zijn eisen. We rijden naar Zutphen om het ding op te halen. Terwijl het buiten koud en regenachtig is, en de mannen zo goed en zo kwaad als het kan de vouwwagen uitklappen en inspecteren,  klets ik binnen met de vrouwelijke (toekomstige ex-)eigenaar van de vouwwagen. Mijn jongens en haar kindjes schelen ieder enkel een paar dagen met elkaar en spelen superlief samen! Zo gaaf hoe kindjes zo snel vrienden zijn! Mét vouwwagen rijden we terug naar Hengelo, ruimen de schuur een beetje op en gooien een hele bende oud papier weg (wij vergeten telkens wanneer dat wordt opgehaald en dus stapelen we het iedere keer een beetje hoger in de schuur op) en rijden onze vouwwagen naar binnen. Wat staat dat heerlijk burgerlijk, zo’n kampeerhuisje in je schuur!

IMG_9861.JPG

Eind april staat een weekendje kamperen/tent-testen gepland op een camping waar geen elektriciteit is. Ik ben een beetje zenuwachtig bij het idee alleen al, hoe houd je bijvoorbeeld de wijn koud zonder koelkastje!? Maar ik heb er wel heel veel zin in!

zondag

DSC_0021.JPGBoaz heeft aan zijn oma beloofd om een taart te maken voor na het eten. Ik stel nog voor om Cookie Dough Tony Bonbons te maken, of een ouderwetse appeltaart, of een cheesecake… maar hij wil een cake met aardbeien, frambozen, witte chocolade en roze Tony knetter-chocolade. Hij helpt mij heel erg goed met het bakken en de taart ziet er ook echt fantastisch uit! De smaak is een beetje minder, maar dat mag de pret niet drukken! Na een uitgebreide Italiaanse maaltijd (pizza, lasagne en twee soorten spaghetti) gaat er bij velen zelfs nog een stukje van de mierzoete taart in!

Onze vakantie zit er al weer op! De dagen zijn voorbij gevlogen, we hebben lekker weinig gedaan, lang uit geslapen, geen verjaardag gevierd, geen carnaval gevierd en alleen maar de dingen gedaan waar wij zin in hadden! Heerlijk! Ik ben een beetje jaloers aan de rest van Nederland waarvoor de vakantie morgen gaat beginnen! Voor iedereen die morgen kan uitslapen, geniet! Voor iedereen die morgen weer met wallen, verlept haar en een joggingbroek op het schoolplein staat… I hear ya!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s