de Week van de Wolf #45

De Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie. Alsjeblieft.

maandag

FullSizeRender.jpgAls de kindjes naar bed gaan is het eindelijk tijd voor een spa-moment met mijn man. Onder het toeziend oog van heel veel (echt heul veul) instagram-volgers smeren wij onze tedere huid vol met “Black Head ex pore strip” van Pilaten. Ik heb deze maskertjes opgestuurd gekregen van Vera Beauty & Health om samen met David te testen en dat is gelukt! We hadden eerder al een goedkope versie van ditzelfde masker geprobeerd en daar heb ik nog steeds nachtmerries van. Dit maskertje van Pilaten zorgt niet voor horrorverhalen (sorry voor de kijkers) maar wel voor een zijdezacht huidje! Voor herhaling vatbaar dus! (mocht je zelf zo’n masker willen testen? Je kunt ze hier bestellen!)

dinsdag

FullSizeRender (1).jpgIk breng Boaz naar school, ga snel langs de winkel voor een paar boodschapjes en ga vervolgens naar de Action. Ik kan er echt gestoord van worden dat de Action officieel pas om 9 uur open gaat (dan heb ik er al een halve werkdag opzitten, bij wijze van spreke) en dat ‘onze’ Action dan ook nog bijna tien minuten later open gaat dan beloofd. Maar goed, first world problems, en doorrrr. Waar ik ook behoorlijk gefrustreerd van raak is dat er nog steeds mensen zijn die vragen hoe oud mijn “dochter” is, terwijl Midas toch overduidelijk geen meisje is. Super cool om te zien dat hij FullSizeRender (2)het zelf ook niet echt kan waarderen. “Nee, Midassssh mooie jonguh!”  reageert hij gepikeerd. Hij staat zijn mannetje wel! Omdat er al genoeg shit in de wereld is focus ik me op het goede in het leven en laat alle irritaties ver achter me. Ik koop nieuwe, witte sneakers voor 5 euro en mijn hele dag is weer goed! De jongens krijgen ’s avonds van David een chocoladepaashaas en die natuurlijk meteen op gevreten wordt. Tradities moet je in ere houden!

woensdag

IMG_0791.JPGIk wandel ruim zeven kilometer voordat ik Boaz ophaal om hem naar zwemles te brengen. Ik kocht bij Action ook een duikbril voor mijn zwemmer én ik was zo goed om deze keer ook de badmuts mee te nemen. Bebrild en goed gemutst duikt mijn kleuter het zwembad in terwijl ik op een schermpje in de kantine toekijk. Hij doet het zo goed! Ik ben super trots!

 

 

donderdag

IMG_0830.JPGIk ga weer aan de wandel. Het is zo tof dat ik iedere dag meer groen om me heen zie! De hooikoorts, waar ik andere jaren echt enorm veel last van heb gehad, valt dit jaar (tot nu toe) behoorlijk mee. Misschien komt het omdat ik er door al dat buiten zijn een beetje immuun voor ben geworden? Ik heb echt geen idee, maar ik vind het prima!  Die avond komt een vriendinnetje eten en eten wij meatza. Deze pizza met een bodem van gehakt vind ik dé uitvinding van de IMG_0851.JPGafgelopen zeshonderd jaar. De pizza is zo lekker, zo makkelijk te maken én koolhydraatarm. We beleggen onze stukken met gebakken aubergine, champignons, bacon, chorizo, paprika, kaas, rucola, mozzarella, ui en nog meer kaas. God zij dank voor kaas!

vrijdag

dc32edf3bcff7bd1bd06811022182ef8Boaz heeft op vrijdag altijd maar een halve dag les. Tussen de middag haal ik hem van school en gaan we samen naar de supermarkt om lekkers te kopen voor een picknick. Daarna wandelen we naar het kristalbad waar we aan de kant van het kanaal een mooi plekje zoeken voor de lunch. Wat er vervolgens gebeurd, hebben jullie natuurlijk allemaal kunnen lezen. Hartelijk bedankt voor al jullie medeleven, lieve reacties en opbeurende “oooh dat zou ik ook doen!” berichtjes! Doet me goed! 😉

zaterdag

IMG_0941.JPG
IMG_0949We moeten naar een verjaardag en dus hebben we geen tijd om lang te treuren. Er moet gefeest worden! Op blote voeten en met duikbril op, want: warm!!

 

 

 

 

 

zondag

IMG_0964Loedermoeder/horrorhuisvrouw  die ik ben, heb ik helemaal geen eten in huis. Geen plakje brood, geen kruimeltje granola, geen slokje melk. Niks. We kunnen naar de supermarkt gaan om ontbijt te halen. We kunnen ook naar de stad wandelen om daar te gaan ontbijten. David stelt dat de tweede optie een betere optie is en IMG_0969daarom lopen we (Boaz fietst!) rond elf uur richting de binnenstad van Hengelo om daar ergens op een zonovergoten terras een ontbijtje te nuttigen. Op het marktplein blijken ze kruiwagens te verkopen als promotiestunt voor de opening van een nieuwe bouwmarkt, en ik heb David in tijden niet zo gelukkig gezien. Voor 10 euro koopt hij een pracht exemplaar en even later lopen we, inclusief kruiwagen, weer richting huis. Kinderhand… Mijn schoonouders zijn 40 jaar getrouwd en we verrassen ze met een etentje bij onze geliefde IMG_0974.JPGpannen-koeken-boerderij. Samen alle kinderen, schoonkinderen, kleinkinderen, surrogaatkinderen en bonuskleinkinderen vieren we dat zij het al zo lang met elkaar volhouden. Een paar biertjes later geeft David een emotionele speech en ik kan het alleen maar droog houden omdat ik zo wijs ben niet naar mijn snikkende schoonzus te kijken die naast mij zit. Het is al donker als we eindelijk uitgegeten zijn en naar huis gaan. De kinderen zijn kapot willen eigenlijk nog langer blijven. Dat is altijd een goed teken dat ze een leuke dag hebben gehad! Het was een goede dag!

IMG_1046.JPG

Oeps! Twee dagen te laat met het plaatsen van het weekoverzicht! Blame it on the sun! Ik heb zo geen zin om met dit mooie weer achter de computer te kruipen! Ik hoop van harte dat jullie dat kunnen begrijpen en dat jullie, net als ik, heel wat uurtjes in de zon hebben kunnen doorbrengen! xx

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s