Opening Bauhaus Vlog!

“Kom voor zeven uur naar de opening van het Bauhaus!”, zeiden ze. “Dan maak je kans op 1000 euro shoptegoed!”, zeiden ze. “En het wordt hartstikke gezellig!” zeiden ze.

Afbeeldingsresultaat voor bauhaus logo

De spelregels waren simpel. Kom op 14 april vóór zeven uur naar Bauhaus in Hengelo mét een kruiwagen en je maakt kans op 1 van de 20 waardebonnen ter waarde van 1000 euro! Nou weet ik dat ik een beetje gek ben, maar ik had niet verwacht dat er met mij, nog veel meer gekken zouden zijn die in alle vroegte op pad zouden gaan om “hun prijs even in ontvangst te nemen”.

Was I wrong. 

IMG_1645[1].JPGHoe dichter ik bij het Bauhaus kwam, hoe meer auto’s ik zag waar ook een kruiwagen in lag. Er stond zelfs een rij toen we de parkeerplaats op reden. Honderden mensen met kruiwagens in alle soorten en maten liepen richting de hoofdingang van Bauhaus. Grote mannen met speelgoed-kruiwagens, jonge jongens met kruiwagens geknutseld van kartonnen dozen, mensen met oude verroeste kruiwagens, kinderen met kleine sleutelhanger-kruiwagens, een lammetje in een kruiwagen, een baby in een kruiwagen, iemand had zelfs een een tuinkabouter met een kruiwagen onder zijn arm, je kunt het zo gek niet bedenken. En dat allemaal op een tijdstip waarop ik normaal nog op 1 oor lig.

Wij waren er om kwart voor zeven, wat ik behoorlijk vroeg vond. Maar we waren zeker niet de eerste. Ik lieg niet als ik zeg dat de eerste mensen er om 10 uur al waren, de avond ervoor dus.

Wil je weten hoe het was, en of we een prijs hebben gewonnen? Kijk dan snel mee!


Een reactie op “Opening Bauhaus Vlog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s