Fan Foto’s: Paasbrunch editie!

IMG_1922.JPGPasen zit er weer op. Ik denk dat ik de komende twee weken niet hoef te eten! (bij wijze van spreken natuurlijk), maar phoooo wat hebben wij veel gevreten!

Eerste Paasdag stond er een lange tafel vol met sandwiches, springrolls, broodjes, gekookte eieren, gebakken eieren met spek, scones, worteltaart, fruit, carpaccio, macarons, en veel meer lekkere dingetjes voor ons klaar! We hebben er met 20 personen twee keer van gegeten en nog was er heel veel over!

Tweede Paasdag kwamen vrienden bij ons lunchen en stond de tafel natuurlijk weer vol met lekkers! Echt, ik kan geen ei meer zeggen, en geen croissantje meer zien!

Maar natuurlijk was ik niet de enige die zich tonnetje rond heeft gegeten tijdens het Paasweekend! Ik zag op social media heel veel volle Paasbrunch-tafels voorbij komen. En wat helemaal gaaf is, is dat ik ook nog eens heel veel foto’s toegestuurd heb gekregen van volgers wie “mijn”gerechten hebben gemaakt! Echt super te gek!

IMG_2039Rachel maakte zowel de hartige als de zoete broodpudding. Van de zoete was nog net een klein stukje over om een foto van te maken. De hartige  was toen al op!

Het recept voor deze broodpudding vind je >hier< , het recept voor de hartige broodpudding vind je >hier<

 

 

 

Renske maakte de worteltaart, met heel veel icing tussen de lagen! Hoewel ik echt geen honger heb, krijg ik toch spontaan zin in een stukje! En ook Maaike maakte de worteltaart, versierd met pecannoten. Super mooi!

 

De mooiste worteltaart was toch wel van Sanne. Inclusief fondant-worteltjes en een “Vrolijk Pasen!” Ik heb nog geprobeerd om op mijn paastaart ook een vrolijke boodschap te zetten, maar ik kreeg het niet zo netjes voor elkaar! IMG_2043.PNG

 

Heb jij ook een recept van Wolferien gebruikt met Pasen?! Laat het me dan vooral weten! Ik vind het echt super gaaf om foto’s van lezers te zien!

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s