Compleet dankzij Saal Digital

Mijn schoonouders hebben een hele bende kleinkinderen. Bloedjes van kinderen die regelmatig op de gevoelige plaat worden vast gelegd. Het is al weer bijna vijf jaar geleden dat al deze kleinkinderen sámen op de foto gingen. Niet bij een professionele fotograaf tijdens een professionele foto-shoot, maar gewoon na een etentje bij de pannekoekenboerderij op het grote springkussen. Met een beetje hulp en aanwijzingen bleven alle kleinkinderen net lang genoeg stil liggen om er een leuke foto van te maken!

10380187_10202222963757635_4949525264495985859_o.jpg

Maar in de afgelopen vijf jaar is er heel wat gebeurd. Kleine kindjes worden groot. Baby Zev (helemaal links) en mini Boaz  (in het midden) zijn al lang geen ukkies meer. Wes en Kane (laatste twee van rechts) zijn ondertussen al hele kerels geworden Noa, het enige meisje tussen alle kerels is ondertussen al een super knappe tiener!  En, niet geheel onbelangrijk, er is een zesde kleinkind bij gekomen! Midas! Ik vond het een beetje jammer om in het eerste levensjaar van Midas weer een groepsfoto te maken, omdat ze in die tijd nog zo erg veranderen en de foto dan al snel weer gedateerd is. Maar nu Midas ruim twee is, werd het echt wel tijd voor een nieuwe foto. Met álle kleinkinderen!

En dus gingen we weer met z’n allen naar de pannenkoekenboerderij om op datzelfde springkussen een nieuwe groepsfoto te maken. Het resultaat:

13268044_10206218856857452_5110019565411605998_o.jpg

Een super coole foto die verre van perfect is maar wel heel veel liefde, energie en gezelligheid uit straalt!

Toen we de foto gemaakt hadden, waren wij, mijn schoonzussen, zwagers, David en ik, het er al snel over eens dat het een super cadeau voor mijn schoonouders zou zijn.

Afbeeldingsresultaat voor saal digital logoToen Saal Digital mij vertelde dat ik bij hen een foto mocht laten afdrukken, kwam dat dan ook als een geschenk uit de hemel!  Ik mocht helemaal zelf de afmeting kiezen (wij wilden hem groot, groter, grootst!) en ik mocht kiezen op welk materiaal ik hem zou laten drukken. De keuze hierin is behoorlijk groot, namelijk: acrylglas, hardschuimplaat, Galleryprint, op canvas, Alu-Dibond en Alu-Dibond Butlerfinish.

De “oude” foto hangt buiten en dus was een van de voorwaarden dat de nieuwe ook buiten zou kunnen hangen. Na een kort overleg kozen wij voor Alu-Dibond, een foto geprint op aluminium.

Via de website kon ik heel eenvoudig de juiste afmeting kiezen. Je kunt kiezen uit standaard afmetingen of zelf een afwijkende afmeting doorgeven. Hierdoor kun je voor een bepaalde ruimte met gemak het perfecte formaat kiezen. Heel handig dus.

De levertijd zou maximaal 6 werkdagen duren. Natuurlijk was ik weer eens een beetje aan de late kant om het cadeau te regelen en het zou dan ook kiele-kiele worden of de foto wel op tijd binnen zou komen. Maar 4 dagen later kwam de postbode al met een enorm pakket onder zijn arm richting mijn voordeur lopen! Precies op tijd! Geweldig!

IMG_0979.JPGNatuurlijk kon ik niet wachten tot mijn schoonouders de foto zouden uitpakken en dus maakte ik heel voorzichtig de doos open en gluurde naar binnen. De foto was zo geweldig gaaf geworden, ik had hem best zelf willen houden! Hoewel hij behoorlijk vergroot was, was hij toch nog erg scherp. Ik was ook zo verbaasd over hoe licht onze grote wanddecoratie uiteindelijk was! Voorzichtig pakte ik de foto weer in de doos en pakte hem vervolgens in met twee rollen inpakpapier.

De foto is zo enthousiast ontvangen dat hij niet buiten, maar binnen een plekje heeft gekregen. De foto is, volgens mijn schoonmoeder, veel te mooi om alleen maar buiten van te kunnen genieten. En ik geef haar deze keer gelijk!

Bij Saal Digital kun je niet alleen prachtige wanddecoratie laten afdrukken. Ook kun je hier je fotoboek laten maken! Maryke bestelde eerder al zo’n prachtig boek en stiekem jeuken mijn handen om ook zo’n boek te bestellen!