Vreemdgaan

Ik zie het om mij heen wel eens gebeuren. Ondanks de beloftes om eeuwig bij elkaar te blijven, gaat het wel eens mis. Het verlangen naar “wat nieuws” wint het van “het veilige, het vertrouwde”.
Een misstap die ik verafschuw.
Een misstap die ik zelf ook heb begaan.

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik hem voor het eerst zag. Een glimp. En heel eerlijk, de eerste keer vond ik hem niet eens zo interessant. Toch denk ik dat hij toen al, onbewust, een behoorlijke indruk op mij heeft achter gelaten.

Ik kwam hem steeds vaker tegen. Waar ik ging, was hij ook. We spraken nooit met elkaar, maar af en toe kruisten onze “verdwaalde” blikken en dan draaide ik me, licht blozend, snel om.

Afbeeldingsresultaat voor cheating ecardsDe verleiding was groot. Helemaal toen ik hem een tijdje geleden op een feestje tegen kwam. Nonchalant liep ik langs hem heen en hield me voor dat hij niets met mij deed, maar na een paar borrels werd het toch wel erg moeilijk om bij hem uit de buurt te blijven.

Afgelopen vrijdag maakte ik de domme misstap. Een super stomme beslissing. Een enorme fout. Ik heb zo veel spijt, maar terug draaien kan ik het niet.

Ik zag hem, bij de supermarkt, en hij zag mij. Na een kleine aarzeling, een eerste streling, een moment van twijfel gevolgd door een enorm sterk verlangen, nam ik hem mee.

Thuis aangekomen stelde ik hem meteen voor aan David. “Johnny, dit is David. David, dit is Johnny Doodle. Johnny Doodle Speculoos en Johnny Doodle Strawberry Merenque.”

White Strawberry Merengue
bron

Ja, jongens. Ik ben vreemd gegaan. Ik heb, tijdens een moment van verstandsverbijstering voor Johnny gekozen en niet voor Tony. En ik heb er spijt van. Zo veel spijt!

Oke, Johnny ziet er leuk uit, lekker stevig en strak in zijn hippe verpakking.  Maar ik kwam er al snel achter dat uiterlijk niet zo veel zegt. Johnny is behoorlijk dik, en nou heb ik daar normaal niet zo’n probleem mee, maar dit was net té. Ik kreeg hem niet eens fatsoenlijk in mijn mond! En hij was hard, zo hard. Mijn tanden begonnen pijn te doen ik had nog niet eens echt van hem kunnen genieten. En kom op, je eigen onderste in een paar koekkruimeltjes drukken, betekent nou niet meteen dat je jezelf ook de bijnaam “speculoos” kunt geven. De meeste kruimeltjes vielen er al af voordat ik hem goed en wel van zijn pak had ontdaan.

De blokjes gedroogde, zachtklevige, strawberry waren fijn. David en ik hebben deze er samen, heel romantisch, afgeplukt. Zijn merenque balletjes mogen er dan fancy uit zien, ze voegen niet echt iets toe aan de beleving en ook deze balletjes rollen al snel over de tafel.

img_20151210_131048.jpgAl die tijd dacht ik alleen aan Tony. Aan hoe zacht en romig hij is. Hoe hij perfect in mijn mond past. Hoe hij nooit verveelt. Hoe perfect al zijn verhoudingen zijn. Hoe prachtig hij eruit ziet in zijn oranje pak.

Ik maakte een belachelijk stomme beslissing, maar ik weet nou, dat ik deze fout nooit meer zal maken. #TeamTony for life!


15 reacties op ‘Vreemdgaan

  1. Hi Wolferien, wat jammer om te horen dat onze korte affaire niet naar meer smaakte, zoals jij misschien had gehoopt. Begrijpelijk dat de verwachtingen hoog waren na zo’n spannende beslissing. Gelukkig past op ieder potje een dekseltje en ben jij heel erg gelukkig in de liefde. Overigens is Johnny hard aan het werk om zijn bips wat beter te trainen, dus mocht je nog een keer een gokje willen wagen dan wil Johnny heel graag nog een keer met jou op date. Liefs, Johnny

    1. Hoe verleidelijk dit ook klinkt .. ik denk niet dat ik het mezelf kan vergeven om nog een keer een slippertje te maken… (op chocolade gebied … op fudge gebied ben ik nog single and searching!!) x

  2. Ja Tony means the world! Vooral in z’n oranje pak. Ben pas ook vreemd gegaan, en deze beviel wel 🙈
    De nieuwe AH reep melk, karamel, zoete popcorn was wel errug lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.