Hotspot: Filter Caféstore

DSC_0191.jpgSinds een tijdje is Hengelo een nieuwe hotspot rijker. Net buiten het centrum, in de oude fabriek “Hazemeijer” kun je terecht bij Filter Caféstore. Veel meer dan een plekje waar je een alleen maar een kopje koffie kunt drinken!

Joni, een van de oprichters van de Local Sunday Market, vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nadat ze een tijdelijke winkel in Wierden heeft gerund, Local Treasures opzette en een droombruiloft heeft gehad, (ik heb de foto’s gezien en woooow!) bundelde ze haar krachten samen met Manon en Filter Caféstore was een feit!

DSC_0153Een van de hallen van de Hazemeijer bleek de perfecte plek voor deze nieuwe horeca hotspot. Niet alleen is het er heerlijk ruim,  licht door de metershoge ramen en hoge plafonds,  er zijn zelfs aparte ruimte waarin  kantoorruimtes een kleine shop zijn gevestigd. In de shop vind je de mooiste spullen van Studio Kvinna, Nadie van Wijk, Mette & Pernille, en vele andere toffe merken. Ideaal mocht je je tijdens de lunch bedenken dat je nog een cadeautje moet kopen!

DSC_0103

Filter heeft ondanks de enorme ruimte een huiselijke sfeer dankzij de mooie meubels en accesoires van Old Time Favourites (die ook te koop zijn!),

Mocht je, net als ik, verliefd zijn op de sfeer van Local Sunday Market en Local Treasures, dan ben je hier op het goede adres.

Bij Filter Caféstore kun je natuurlijk terecht voor hippe filterkoffie en grote koppen thee. De heerlijkheden van OzoHeerlijk passen hier uiteraard perfect bij.

Daarnaast staat Manon voor je klaar om de lekkerste lunchgerechten voor je te bereiden. Van een simpele tosti of een broodje ei, tot een huisgemaakte soep en een goedgevulde maaltijdsalade.

 

DSC_0135.jpg

DSC_0165.jpgWat ik persoonlijk zo geweldig vind aan Filter, is dat het lekker ongedwongen is. Je kunt er even snel naar binnen wippen voor een kopje koffie, maar je kunt er ook uren zitten werken aan een van de lange tafels. Het is een geweldige plek voor een lunchafspraak. Je kunt er een hele middag bijkletsen met een vriendin onder het genot van een kopje thee, fris fruitwater en brownies of merengue van Ozoheerlijk terwijl de kinderen zich vermaken met vier-op-een-rij, domino of een van de andere spelletjes uit de spelletjeskast. Filter Caféstore is ook de perfecte plek om een babyshower te geven en je kunt er regelmatig een bijwonen.

Wil je op de hoogte blijven van alle mogelijkheden en geplande evenementen van Filter Caféstore, houd dan hun Facebookpagina goed in de gaten!

DSC_0114.JPG

Deze nieuwe hotspot is zoveel meer dan de standaard horecagelegenheid. Een ware aanwinst voor Hengelo!  Je vindt Filter Caféstore in de Hazemeijer (F. Hazemeijerstraat 80) in Hengelo. Voor meer informatie, openingstijden en de soep van de dag kijk je op hun facebookpagina!

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s