Tuin make-over #1

Een tijdje geleden heb je mijn wensen voor onze “tuinkamer” kunnen lezen. Ik dacht dat dit bij wensen zou blijven, totdat David aangaf dat hij het allemaal best hele leuke ideetjes vond! Whoop! En dus gaan we onze overkapping binnenkort even flink onderhanden nemen.

Maarrrr… hoewel hij mijn wensen leuk vindt, heeft hij zelf ook wensen. Hij wil al heel erg lang een hele grote eettafel onder de overkapping. Een tafel waar je met gemak met een grote groep aan kunt eten, of een avondje kunt pokeren, kunt knutselen met de kindjes of gewoon rustig kunt werken. Ik zie het, nadat hij in geuren in kleuren zijn wensen kenbaar heeft gemaakt, ook helemaal voor me en het lijkt me geweldig!

Alleen moet er dan wel plaats gemaakt worden en dus moet de hoekbank, die er nu staat, weg.  Daar had, ik in den beginne, nog wel een heel klein beetje moeite mee. Ik vind onze hoekbank namelijk echt prachtig.

Maar het is tijd voor iets nieuws en dus zoeken we een nieuw huis voor onze bank.

DSC_0676.jpg

DSC_0690.jpgmarkt.jpgDSC_0712.jpg

Zodra deze bank weg is, kunnen we beginnen met het stuccen van de muur en het witten van de stenen. David gaat de tafel zelf bouwen en ik ga heel hard op zoek naar een “Friends” bankje voor in de hoek zodat we, na een uitgebreide maaltijd of een lange avond pokeren, toch even zacht kunnen zitten!

DSC_0682.jpg

Heb jij altijd al zo’n mooie hoekbank willen hebben en heb jij er plek voor? Kijk dan snel even >hier< en wie weet ben jij deze zomer nog de gelukkige eigenaar van deze prachtbank! Flesje wijn krijg je er bij!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s