Laag Pitje-blogger

Afbeeldingsresultaat voor offline is the new luxuryHeel veel van jullie hebben het al gemerkt. Ik blog niet meer zo veel als een paar weken geleden. Ik ben momenteel een “laag pitje-blogger” en dat voelt eigenlijk best goed! Het niet moeten, het niet de hele tijd alles vast leggen, het niet de hele tijd comments en stats bijhouden. I Love It!

Een tijdje geleden ben ik gaan nadenken wat ik graag met mijn blog wilde. Een standaard “mama-blog” past niet bij mij. Ik krijg van andere mama-blogs vaak een beetje jeuk. Ik word er niet gelukkig van om iedere dag over babyvoeding en poepluiers te schrijven. Dus dat wordt hem niet.

Een foodblog vind ik geweldig! Maar hoewel ik behoorlijk lekker kan koken (vind ik zelf) ben ik geen keukenprinses met oneindige inspiratie.

Mode en make up is niet aan mij besteed. Ik heb welgesteld 1 spijkerbroek en twee shirtjes die nog een beetje leuk passen en snap de mode van nu echt niet. Met alleen maar een mascara, een blush en een beetje foundation ga ik ook geen lezers trekken lijkt me.

Gerelateerde afbeeldingDiepgaande, levensbelangrijke vragen beantwoorden ben ik ook heel slecht in. Als iedereen gewoon gewoon doet, en lief doet tegen elkaar, dan denk ik dat het leven namelijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Een combinatie van bovenstaande zou kunnen maar ik zie er op dit moment niet heel veel nut van in. Ik heb eerder het idee dat ik mensen lastig val met mijn blogs dan dat ik ze iets extra’s te bieden heb!

En daarbij vind ik het tegenwoordig, met alle bloggers in bloggersland, รผberhaupt, zoeken naar unieke blogs en schaam ik me er een beetje voor als ik de zoveelste ben die blogt over het beschilderen van een paasei of een sinterklaas-surprise of de slaapgewoontes van mijn kinderen.

Afbeeldingsresultaat voor wolferien logo -wolverineEn dus staat mijn blog, (en de bijbehorende social media) voor nu, even op een laag pitje. Dat betekent niet dat ik helemaal niet meer blog! Het houd alleen in dat ik blog wanneer ik dat leuk vind, over onderwerpen die mij aanspreken en het delen waard vind. Kwaliteit boven kwantiteit.

Ik kan jullie vast verklappen dat er in de nabije toekomst nog wel een paar leuke blogs aankomen en er zelfs een paar vlogs op de planning staan maar dagelijks een blog of iedere week een weekoverzicht (ik maak toch ook eigenlijk belachelijk weinig mee om daar iedere week een heel epos over te typen) zit er dus de komende tijd niet meer in!

Maar ik hou nog wel van jullie!


8 reacties op โ€˜Laag Pitje-bloggerโ€™

  1. Ik mis je wel,maar niks moet t mag ๐Ÿ˜‰
    Als iets moet dan hoeft t voor mij ook niet hoor!
    Maar ik vind dat je super leuk doet ๐Ÿ‘
    Dus ik kijk uit naar je blog/vlogs die nog gaan komen…en t boeit me niet of ze over poepluiers of iets gaan ๐Ÿ˜™

  2. Lekker doen wat goed voelt! Ik doe dat ook al een tijdje, gewoon m’n verhalen delen, af en toe een recept of review maar niet meer bloggen om het bloggen: zalig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.