Verrassingsvlog!

Afbeeldingsresultaat voor wolferien logo -wolverineJullie hebben allemaal in mijn vorige blog kunnen lezen dat ik het op wolferien.com iets rustiger aan ga doen.

Al jullie hartverwarmende reacties hierop waardeer ik enorm! Zo super lief! Voor iedereen die bang is dat ik nooit meer zal bloggen, wees gerust! Er staan een hele bende blogs aan te komen maar daarvoor moet je nog heel even geduld hebben!

Hoewel ik sinds de vorige blog niet meer heb geblogd, heb ik Β de afgelopen tijd helemaal stil heb gezeten!

David en ik hebben een paar korte filmpjes gemaakt en hiervan heb ik een kleine compilatie gemaakt!

Deze vlog is een Must See! Dus veel plezier!

 

PS. Binnenkort volgt een blog met veel meer informatie, maar voor nu vind ik dit heftig genoeg! xx

 

 

 


26 reacties op β€˜Verrassingsvlog!’

  1. aaaaah super leuk dit! mijn telefoon is stuk dus mis van alles. maar ik keek toevallig op je site! van harte gefeliciteerd (L) te leuk dit!

  2. Johhh wat leuk!!! Gefeliciteerd :-)))
    Ik was er gewoon bij toen je dat zei met de zomerspecial van vettt, ik heb nog een foto gemaakt! Maar heb het helemaal niet gehoord, hahahaha! Liefs!

  3. Super tof en ik heb me kapot gelachen. Dit is echt zo origineel!! Wou dat ik het had bedacht 🀣🀣. Maar gefeliciteerd!! Super leuk. Fijne zwangerschap toegewenst!

  4. ‘Jullie hebben natuurlijk allemaal mijn verrassingsvlog gezien!’ Nou, nee dus… dat had ik even gemist, en ik zie ineens je volgende blog over een babybuik update voorbij komen! WOAH! een tweeling!!! van harte gefeliciteerd! ! wat supergeweldig zeg… ik volg je blog al een tijd maar ben nooit zo van het reageren (en dus ook niet van de vlogs kijken ;), maar bij deze wil ik je graag van harte feliciteren! wat geweldig ook dat David ineens toch bij je echo binnen kwam lopen, en dat hij zo vol enthousiasme blij is dat het er 2 zijn! πŸ˜€ ben heel benieuwd naar verdere updates, maar doe lekker rustig aan want je hebt nu maar liefst 2 mensjes in productie πŸ˜‰ dank voor dit geweldige nieuws, ik geniet al een paar dagen op afstand een beetje mee πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.