Shoplog : Action Halloween!

Ik ging voor een dingetje naar Action en kwam terug met twee tassen vol. Ik had me nog zo voor genomen om me niet te laten verleiden door de leuke hebbedingetjes en dat ging verdacht goed… tot ik vlakbij de kassa kwam. Precies daar, net voor de eindstreep, hadden ze namelijk heel veel Halloween spulletjes liggen. En tja, dan ken ik geen rem…

img_8050.jpgOver 47 dagen is het al Halloween! Een van mijn favoriete feestdagen. En dan niet eens zozeer het feest zelf, dat hier in de buurt maar mondjesmaat gevierd wordt. Maar vooral de voorpret. Het versieren van het huis in de weken voor Halloween. Monsters, doodskoplampjes, pompoenen, spinnenrag en heksenhoeden. Ik heb in de loop der jaren een flinke voorraad Halloween-versiersels verzameld. Uit ervaring weet ik ook dat, als het in de winkels ligt en je wil het graag hebben je snel moet zijn. Want het is heel snel weg! Dus ik “moest” wel inslaan!

img_8060.jpgEen piepschuimen grafsteen hebben we al wel. Maar deze heeft geluid! En licht! De ogen gaan branden als je op een knopje drukt en kort daarna volgen griezelige geluiden en monsterlijk gelach. Geniaal! Batterijen zitten bijgeleverd en voor €4,99 kon ik, (en David trouwens ook) niet laten liggen!

img_8058

1962455Deze spiegel met licht en geluid hebben we eigenlijk niet nodig. Ik schrik me in een gewone spiegel tegenwoordig ook al de pleuris, daar heb ik geen spokenspiegel voor nodig! Maar toch hebben we hem mee genomen. Gewoon, omdat het kan. En omdat de spiegel maar €4,99 was. Goedkoopste spiegel ooit!

 

 

 

 

Deze Halloween Tattoos zijn 69 cent per pakje en zijn te verkrijgen in drie verschillende soorten. De derde soort is de engste en die heb ik dan ook laten liggen. Omdat het natuurlijk ook voor Boaz en Midas bedoeld is, pas ik wel een klein beetje op dat het niet té eng wordt! Deze vind ik heel erg leuk én kindvriendelijk, in zoverre dat met Halloween spulletjes kan!

Deze schattige Halloween Diadeem was bedoeld voor Norris. Boaz is heel erg bezig om voor iedereen de juiste Halloween outfit te regelen en hij vond deze diadeem ideaal voor Norris. Ze zijn in verschillende varianten. Zo hebben ze ook een spinnetje en een pompoen. Boaz koos voor de spookjes en de vleermuisjes. Norris vindt de diadeem niet echt een succes, wij vinden ze wel heel erg leuk! Ook het prijsje, € 0,64 cent, is totaal niet griezelig!

img_8079

Vergeet het plastic emmertje of the good old plastic tas. Deze hand met snoepzak is hét Halloween item van 2017. De zak die onder de hand hangt (ze hebben ook een oranje monsterhand) is niet té groot maar groot genoeg voor een hele bende snoep en kost €1,69!

img_8059

Deze spookjeslampjes kocht ik echt en alleen voor mezelf. Boaz vond ze ook erg leuk maar al had hij ze spuuglelijk gevonden, dan had ik ze nog meegenomen! Er zijn verschillende soorten van (ik weet even niet meer welke er nog meer zijn, hallo zwangerschapshersens) maar ik vind deze verreweg het leukste. En ze kosten maar €1,59. Prima prijsje voor een “cadeautje voor mezelf”!

Okay, we hebben al een Halloween skelet, maar niet met glitters! Ik vind dit soort halloweenversiering super ideaal. Met één plakbandje heb je een hele deur versierd! Deze botjeskerel, die maar €0,99 cent kost, zou het heel goed doen op onze voordeur! Weten de trick or treaters meteen dat er bij ons wel snoep te halen valt!

Ik zag nog een stapel knutselboeken die ik ook niet kon laten liggen. Boaz is dol op tekenen en op het soort spelletjes die in dit soort boeken staan. Verbind de puntjes, een doolhof, natekenen, stickers in de juiste volgorde plakken. De boeken kosten €0,76 cent per stuk en voor dat geld haal ik mezelf geen ellende op de hals door alleen voor Boaz zo’n boek mee te nemen. Hoewel Midas de spelletjes nog niet snapt, kan hij wel krassen en stickers plakken!

Uiteindelijk heb ik net over de €18 euro extra uitgegeven aan Halloween spulletjes. Samen met de Halloween spullen die we nog hebben, kan ik binnenkort onze huiskamer weer omtoveren tot spookhuis! Daar vind ik het nu nog iets te vroeg voor maar als voorbereidend werk laat ik wel vast de échte spinnenwebben hangen!

 


Een reactie op “Shoplog : Action Halloween!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s