de Week van de Wolf #58

De Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie! Alsjeblieft.

Maandag

img_7873Boaz zijn vinger, die hij vorige week zondag tussen de deur heeft gekregen, bloed nog behoorlijk. Om gesmeer en infecties te voorkomen doe ik er, voordat hij naar school gaat, een mega verband om heen. Het ziet er niet uit en het is ook niet helemaal zoals je bij een cursus EHBO zou leren, maar it does the job.  Als Boaz op school is, gaan Midas en ik aan de knutsel. Om negen uur zitten we al te kleuren en fruit te eten. Ik voel me zo’n geweldige moeder haha… Aan het einde van de middag gaan we met z’n allen op pad. Boaz heeft een nieuwe herfst-jas nodig en ik wil bij Ikea één kast halen. Ik wil uiteindelijk drie kasten op “het kleine kamertje” zodat we

daar al onze kleding in kunnen opbergen. We vinden supersnel een toffe jas voor Boaz. Bij Ikea mag Boaz in de ballenbak blijven terwijl David, Midas en ik meteen richting magazijn gaan om een kast op te halen. Daar besluiten we om toch maar meteen drie kasten mee te nemen en bij de koopjeshoek aangekomen vinden we ook nog een hele toffe lamp voor een heel fijn prijsje. Helemaal Happy! David hangt de lamp nog dezelfde avond op en we zijn allebei super blij met het resultaat.

Dinsdag

img_7958Eindelijk hebben we weer een echo in het ziekenhuis, en hoewel het maar een “gewone” controle is, hoop ik wel dat ze even een kleine echo wil maken en ons kan vertellen wat we krijgen! Helaas. De apparatuur waar zij mee werkt is niet sterk genoeg om een duidelijk beeld te krijgen. Wel ziet ze dat de baby’s het verder super doen. Ik moet nog even bloed prikken omdat ik nog steeds heel erg koud heb en dan mogen we naar huis. Een beetje chagrijnig bel ik in de auto een paar echopraktijken of zij nog een plekje hebben voor mij… hoe dat af is gelopen heb je natuurlijk >hier< kunnen lezen!

Lieve allemaal! Enorm bedankt voor de overweldigende hoeveelheid leuke, lieve, te gekke reacties die ik heb gekregen na aanleiding van deze blog! Dank je wel! xx

Woensdag

Boaz mag van de dokter nog niet naar zwemles in verband met infectiegevaar. Heel jammer voor hem, niet zo jammer voor mij. Een weekje geen gesjees en gesleep naar het zwembad vind ik niet heel erg! We gaan na schooltijd even langs de supermarkt waar we alle spulletjes kopen om cakejes te bakken.

 

img_8038Ik heb nog een paar potjes kleurstof en samen met Boaz en Midas maken we een hele lading groene monstercakejes. Terwijl de cakejes in de oven zitten, kijken de broertjes een filmpje, maar zodra het piepje van de oven klinkt rennen ze naar de keuken! Helaas moeten de cakejes eerst nog even een beetje afkoelen voordat we ze kunnen versieren met slagroom en hagelslag. Even later is het dan toch echt tijd om te gaan smikkelen! De groene monstercakejes zijn super goed gelukt!

Heel Huize de Wolf Bakt!

Donderdag

img_8094Boaz heeft de volgende dag een kinderfeestje en daar hebben we natuurlijk een cadeautje voor nodig! We gaan met z’n allen op pad voor een tof cadeau en kopen meteen een hele shitload Halloween props! Als we bij de kassa staan voel ik me opeens heel erg slecht. Ik krijg bijna geen lucht meer, heb het heel erg warm, stoor me aan alle drukte om me heen en heb het idee dat ik ieder moment van mijn stokje kan gaan. David rekent af terwijl ik met de kindjes naar de auto loop. Daar kom ik een beetje tot rust en even later voel ik me weer een beetje beter. Heel erg raar!

Benieuwd  welke Halloween spulletjes ik allemaal al heb gekocht? Kijk snel >hier< !

Vrijdag

img_8125Ondanks dat ik me een stuk beter voel dan de dag ervoor, heb ik nog steeds een rare hoofdpijn en ben ik een beetje licht in mijn hoofd. In de ochtend, terwijl Boaz op school is, doe ik net of ik een goede huisvrouw ben en zorg dat alles er weer een beetje netjes uit ziet. Een schoonmaakster zou af en toe zo fijn zijn! Als ik Boaz op haal van school, rijden we meteen even door langs de winkel voor avond eten en lunch. Als de croissantjes op zijn, breng ik Boaz naar zijn vriendje die zijn kinderfeest geeft en gaan Midas en ik naar bed. Ik wil even een klein dutje doen maar dat lukt niet en ik blijf moe en een beetje bleh. Om mijn zinnen te verzetten begin img_8136ik vast met koken terwijl Midas heerlijk in mijn bed ligt te dutten. Ik blancheer aspergers en bak ze vervolgens, omwikkeld met spek in de pan. Ik maak een salade met mozzarella en bak heel veel kip. Ik serveer er stukjes fruit bij (want stiekem wil ik alleen maar fruit eten) een bakje met stoofpeertjes, een “herfstsalade” en knoflookchampignons. Een feestmaal voor David en ook Midas zit te smullen! Boaz krijgt eten op z’n feestje en ik vreet al het fruit op. Iedereen gelukkig!

Zaterdag

Alleen boodschappen halen lukt me niet meer zo goed. Dat heeft meer te maken met de zware tassen die uit het karretje in de auto moeten, en vervolgens uit de auto weer in huis getild moeten worden. Daarom doen we tegenwoordig op zaterdag samen boodschappen zodat David het zware tilwerk kan doen. Als Midas zijn dutje uit heeft img_8185 (2)gaan we richting Enschede waar we niet alleen langs de Lidl gaan, maar ook langs de Turkse supermarkt (waar ze de beste kip hebben) en langs Hema. Gewoon, even snuffelen. Ik laat David een babybroekje in maat 50 zien en hij schrikt even. Hij is vergeten hoe klein pasgeboren baby’s zijn! Het broekje is bijna net zo groot als zijn hele hand! Maar dan heeft hij de smaak te pakken en zoekt tussen de nieuwe collectie naar andere kleertjes in maat 50. Hij vindt twee leuke broekjes en twee mooie shirtjes en zo komt het dat we, geheel onverwachts, op deze zaterdagmiddag de eerste kleertjes voor de baby’s kopen. Ik vind het nog een beetje vreemd. Een beetje onwerkelijk. Maar de kleertjes vind ik prachtig en ik ben blij dat we ze hebben meegenomen!

Zondag

Om half tien ’s morgens staan David en ik al in de tuin te werken. Waar we vorige week de voortuin netjes hebben gemaakt, is het nu tijd voor de achtertuin. En dat is echt super hard nodig. Het zwembad, waar we wel geteld vier keer gebruik van hebben gemaakt, staat nog steeds met een bodempje water in de tuin. Zomerplanten zijn intussen gestorven, onkruid staat meters hoog, de klimop doet verwoede pogingen om van de ene kant van de tuin naar de andere kant te groeien en als we vandaag niet ingrijpen met een heggenschaar ben ik bang dat het de klimop ook nog gaat lukken! Binnen drie uur hebben we een container vol groen en ziet de tuin er enigszins weer netjes uit. Het zwembad is weg, de heg gesnoeid, onkruid gewied en lelijke planten eruit getrokken. Ik heb zelfs een boom verplaatst! Er moet nog wel wat gebeuren maar voor nu is het al een stuk beter!

We gaan snel douchen en omkleden (zwart zand tot in mijn bilnaad!) en gaan vervolgens naar Davids ouders waar we kunnen aanschuiven voor een mega uitgebreide maaltijd. We hadden ons nog zo voorgenomen om op tijd naar huis te gaan maar het is weer later dan gepland. Het is al weer na bedtijd als we richting huis rijden en Midas valt in de auto al in slaap.


Een reactie op “de Week van de Wolf #58

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s