de Week van de Wolf #62

De Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen op een rijtje. Speciaal voor jullie! Alsjeblieft.

maandag

Afbeeldingsresultaat voor heel holland baktMaandagochtend hebben Midas en ik een ritueeltje. Zodra Boaz naar school is, gaan we langs de supermarkt voor vers fruit. Vervolgens ploffen we thuis op de bank, schoppen onze schoenen uit, gaan onder een dekentje liggen en kijken samen naar Heel Holland Bakt en vervolgens Zondag met Lubach. Dat kunnen we net redden voordat we weer naar bed gaan. Ik hou van die maandagochtenden. Maar vandaag werkt David thuis en wordt ons maandagochtendritueeltje een beetje verstoord. Hoewel we nu niet in alle rust onze programma’s kunnen kijken en we ook niet ongestoord ons bakje ananas leeg kunnen vreten, is het wel gezellig dat papa er ook is natuurlijk! ’s Middags haal ik boodschappen bij Lidl waar een van de medewerkers mij vervolgens helpt om alle zware boodschappen de auto in te tillen. Top service! Maar de volgende keer wacht ik gewoon tot David met mij mee kan om de sterke man uit te hangen!

dinsdag

img_9132Mijn vriendinnetje komt in de loop van de ochtend voor een lunch en daarna beginnen we met het geboortekaartje! Zij heeft ook het geboortekaartje van Boaz en van Midas ontworpen en samen gaan we er ook deze keer weer iets leuks van maken! De vorm hebben we en in grote lijnen staat de indeling ook al vast. Er moeten nog wel wat puntjes op de i worden gezet en een klein beetje aan gesleuteld worden, maar ik ben blij dat we een begin hebben gemaakt. Het wordt steeds echter!

woensdag

Boaz heeft een dagje vrij van school en we kunnen dus uitslapen! Komt weer bar weinig van, natuurlijk. Ondanks dat Boaz de avond ervoor laat in bed is gekomen, is hij weer vroeg wakker en het lijkt wel alsof er storm op komst is. Ze vechten, schreeuwen, rennen, springen op de bank en trekken al het speelgoed overhoop. Heel fijn!

DSC_1479 (2).jpg’s Middags moeten we naar zwemles voor Boaz. Iedere week krijgt hij er meer plezier aan. Hij doet bommetjes in het water en zwemt, ook zonder bandjes, heel erg goed in het diepe! Als we naar huis rijden, valt Midas in slaap en is ook Boaz behoorlijk gesloopt van het intensief uurtje zwemmen. Twee vermoeide jongens is rust! Whoop!

donderdag

Hoewel ik extreem moe ben, slaap ik enorm slecht. Rond half twee word ik wakker en kan vervolgens mijn draai niet meer vinden. Ik moet naar de wc, ik heb dorst, ik heb zere benen en een zere rug. Ik besluit om op de bank te gaan liggen. Zo heeft David geen last van mijn gewoel, hoef ik niet alle trappen af om naar de wc te gaan (en vervolgens weer alle trappen op als ik weer naar bed wil) en is drinken binnen handbereik. Ik ga nog even onder de douche in de hoop dat ik daar moe van word, maar helaas. Rond vier uur maak ik mijn laatste kopje thee van die nacht, rond half vijf val ik eindelijk in slaap. Als Midas en Boaz naar beneden komen, zijn ze super gelukkig mij op de bank mét een dekentje aan te treffen. Ze kruipen er bij en vinden het een feestje! Omdenken! In de loop van de ochtend komt een vriendinnetje thee drinken. Zij is 37 weken zwanger en er img_9235is dus een grote kans dat we elkaar niet weer zien voor dat haar kindje geboren gaat worden! We kletsen bij, klagen over de mannen, over zwaar het is om zwanger te zijn en al twee kindjes rond te hebben lopen, over dikke buiken en zere ruggen. Heerlijk om even ongegeneerd te kunnen klagen! Natuurlijk maken we nog een dikke buiken foto en dan moet zij snel weg en ik ook! We hebben een afspraak in het ziekenhuis voor de 20 weken echo. Midas gaat natuurlijk mee. Boaz kan uit school bij een vriendinnetje spelen en is hij dus ook onder de pannen zodat wij alle tijd hebben voor een echo. De echo duurt ook ruim een uur! Daarna word ik nog even gecheckt. Over deze echo lees je deze week meer!

vrijdag

Vrijdagochtend valt het ophaalbewijs van “de blije doos” op de mat en omdat een dutje er op vrijdag nooit in zit, gaan Midas en ik naar de Prenatal om deze blije doos op te halen! We shoppen meteen een paar ultra schattige kleertjes voor de jongens. Ik ben alleen zo stom om het ophaalbewijs, tot twee keer toe, aan Midas toe te vertrouwen. De eerste keer wordt deze nog door een medewerkster gevonden, de tweede keer raken we hem voor goed kwijt. Gelukkig kunnen ze de ophaalcode ook telefonisch achterhalen en even later mag ik dan ook een “blije doos” in ontvangst nemen. En dan komt er een img_9286mederwerkster naar me toe lopen om te vragen of ik niet twee dozen wil. Ik krijg immers een baby! Met mijn warrige hoofd snap ik even niet hoe ze dat kan weten. Dan zegt ze lachend dat ze mijn blog volgt, dat ze daarom weet dat ik twee jongens verwacht en dat ik daarom nog wel een doos mee mag nemen! Super lief! ’s Middags komt er een vriendje van Boaz spelen. Ik heb de Halloween spulletjes uit de kelder gehaald en zij verkleden zich tot Dracula en vampiertje. Met de speentjes en flesjes uit “de blije dozen” spelen zij samen met Midas “duivelse opvang”. Tuurlijk, waarom ook niet.

zaterdag

img_9310.jpgDe boodschappen die ik maandag heb gehaald, raken een beetje op. Omdat Boaz en Midas toch honger hebben, flans ik een bordje met left overs in elkaar. Het idee is een beetje treurig, de uitwerking is behoorlijk vrolijk en de jongens vinden dit verrassingsbordje helemaal te gek! Omdenken! Na het ontbijt rijden we naar de camping en blijven daar de hele dag. David maakt vuur om een heerlijke maaltijd op te bereiden, er komt een vriend langs om mee te eten en ik lees een boekje in de zon. We gaan pas naar huis img_9313als het al donker is. We zouden er natuurlijk kunnen blijven slapen, maar ik heb de meeste spullen al opgeruimd en het bed in de caravan ligt ook niet meer zo lekker. Daarbij, om nou midden in de nacht zes keer door het donker naar het toilet te moeten lopen, zie ik ook niet zo zitten.

 

 

 

zondag

Omdat de caravan toch echt over een paar weken van de plek moet, gaan we weer naar de camping. Deze keer om alles af te breken. Dat blijkt toch best nog wel een werkje! Alles moet schoon, opgevouwen, ingepakt.

 

img_9364Om vier uur is dan toch eindelijk alles schoon en weg en staat ons caravannetje er een beetje treurig bij. We rijden door naar Oldenzaal voor de verjaardag van mijn moeder. Als we uit gefeest zijn, rijden we naar huis. Boaz wil graag bij Midas in bed slapen en ik vind alles goed. Als ik een half uurtje later ga kijken of ze nog lekker liggen, zie ik twee prachtige mannetjes naast elkaar liggen te snurken en voel ik me enorm rijk!

 

Door het drukke weekend had ik geen tijd om deze Week van de Wolf op tijd online te gooien! Excuses voor het ongemak! Hoe was jullie week? Hebben jullie ook zo enorm genoten van de laatste warme zonnestralen van dit jaar!?


3 reacties op ‘de Week van de Wolf #62

  1. Wat een heerlijke week! En van leuk dat jullie een caravan hebben. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op caravans, dus als je nog tops en flops hebt, hoor ik dat graag.

    1. Wij hebben deze overgekocht van mijn ouders, dus niet echt geshopt! Maar als je, net als wij, er vaak gebruik van gaat maken dan zou ik zorgen dat afmetingen van bed overeen komen met normaal matras en die kopen erbij ipv op de bankkussens slapen!

      1. We wilde eerst voor een Frans bed en een stapelbed gaan. Maar dat stapelbed is zonde als ze over een paar jaar in een tentje slapen. Wij willen inderdaad in de treinzit gaan slapen, maar vrezen voor onze ruggen. Een vast matras is dan een goed idee. Dank voor de tip!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.