baby shoplog #1

Heel voorzichtig ben ik begonnen met kleertjes kopen voor de jongens. Ik heb van Boaz en Midas nog een paar mooie truitjes en een paar broekjes maatje mini, maar verder heb ik niet veel van hen bewaard. Dus het wordt wel langzaam tijd om een voorraadje aan te leggen!

img_9484De eerste setjes kochten David en ik samen een paar weken geleden bij de HEMA. Vooral het bruine stippenbroekje kon ik echt niet laten liggen! We willen de jongens niet identiek gaan kleden. Ze mogen dan wel gelijk geboren zijn, ze zijn niet één persoon! Deze kleding is met elkaar goed te combineren en dus ideaal voor de broodnodige afwisseling!

 

img_9477

Hoewel ik nog steeds achter ons standpunt van : “verschillende jongens, verschillende kleertjes” sta, heb ik dit pakje wel twee keer besteld. Mijn allereerste bestelling bij PatPat waar ik ruim zeven weken op heb moeten wachten. Op het plaatje zag hij er iets minder zalmkleurig uit en leek het alsof het pakje gebreid was. Dat bleek niet het geval. Toch vind ik hem leuk genoeg om te houden! Echte jongens dragen ook roze! En in combinatie met een mooie sjaal, een leuk mutsje of coole schoentjes stijl ik dit pakje gewoon super stoer af en komt alles goed!

img_9481De dag nadat wij de 20 weken echo hadden, ben ik naar de Prenatal gereden om mijn ellende even weg te shoppen. Daar kwam ik al snel het rechter broekje tegen. Ik heb deze zwangerschap een zwak voor oubollige, gebreide kleertjes en toen ik dit broekje zag, kon ik hem niet laten hangen. Maar, ik mag natuurlijk geen stiefkindjes maken en ik ging op zoek naar nog een broekje. Over het linkerbroekje heb ik heel lang getwijfeld, want hoe leuk ik het ook vind, ik weet niet hoe ik het moet combineren voor een jongen. Toch heb ik hem (mede door alle positieve reactie op mijn instagram stories!)  mee genomen en ben ik al aan het zoeken naar een stoere dikke maillot  voor eronder en een mooi shirtje er op. Ik dacht eerst aan oker geel maar misschien is wit wel net zo mooi. Ik vind wit voor een baby sowieso prachtig. Lekker fris! Ik ga er nog even over denken. Tips zijn welkom!

img_9485Van mijn vriendinnetje kreeg ik deze twee miniscule rompertjes. Te lief! En HEMA rompertjes zijn altijd goed! Deze gaan zo lekker lang mee! Midas loopt nog steeds in rompertjes met maat 86! Ze rekken goed mee en de kwaliteit blijft top!

Hoeveel rompertjes hadden jullie ingekocht voor een pasgeboren baby? En moet je voor een tweeling alles echt dubbel kopen? Of was je gewoon wat vaker?

img_9492

 

Een klasgenoot van David volgt mij al een tijdje op social media en toen David onlangs zijn diploma in ontvangst mocht nemen, was zij er ook om haar diploma in ontvangst te nemen! Net vóór de ceremonie drukte ze me dit setje in mijn handen. Twee lieve mutsjes en twee paar ieniemini sokjes! Super lief!

 

 

En meer heb ik nog niet! Schandalig! Ik ga binnenkort maar eens even de stad in om mijn collectie babykleertjes aan te vullen! Want hiermee komen ze de winter niet door!

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.