Bolle Babysbuik Update #11

Vandaag ben ik precies 22 weken zwanger!

De baby’s zijn nu zo groot als een papaya!

In week 22 van je zwangerschap groeien de eerste haren op het hoofd van je baby. Ook krijgt je kleine gezichtshaar. Wees gerust: geen baard of snor, maar ieniemienie wimpertjes. Jij kan last hebben van vreemde dromen of nachtmerries. Wees niet bang: ze verwerken juist je zorgen en angsten!

Bron

(Norris is niet mee op vakantie dus ook de foto met de papaya op z’n kop houden jullie nog te goed!)  

Deze week is een rustige week. We hebben geen doktersafspraken, geen echo’s, geen check ups.

Ik groei ondertussen rustig door en merk ook dat ik nu in mijn gezicht (een beetje) voller wordt. Ik heb af en toe een stekende pijn onderin de buik. De mega buik die nu zo ver naar voren steekt dat hij weinig support meer krijgt van, nou ja, van niets meer. Ik ben dan ook hard op zoek naar een buikband. Tips?! 

De jongens bewegen nog niet veel, maar wel steeds meer. Én op gezette tijden! ’s Morgens rond een uurtje of tien begint baby 1 voorzichtig te trappelen. Baby 2 begint na een tijdje vrolijk mee te doen en maakt het nog even af met een roundhouse kick. Ook ’s avonds is er een klein feestje in mijn buik. Nog niet zo hard dat ik er last van heb, maar toch wel een beetje… 

Omdat we deze week een weekje op een vakantiepark mét zwembad staan, en zwemmen bij iedereen op het to do lijstje stond, moest ik wel een zeekoeien-zwempak aanschaffen. Het was even zoeken maar uiteindelijk heb ik een leuk zwempak van Mama Licious gevonden waar ik in pas en zelfs nog een beetje in kan groeien! 

Zwemmen blijkt al snel dat zwemmen heerlijk is! Pas als ik weer uit het water kom, merk ik hoe groot en vooral hoe zwaar die buik is! Geen wonder dat traplopen, fietsen en lopen steeds zwaarder wordt! Alles voor het goede doel! 

Heel langzaam maar zeker ben ik de garderobe van de jongens aan het aanvullen. Wil je weten wat ik tot nu toe allemaal heb gekocht?! Kijk dan hier

Deze week dus geen controles en hoewel ik dus wel met enige regelmaat voel dat de jongens nog goed aanwezig zijn, zou ik het wel heel erg fijn hebben gevonden wanneer     ik wel even had mogen kijken. Geduld geduld! Op naar week 23!