Baby’s wishlist

Terwijl Boaz en Midas druk bezig zijn met hun verlanglijstje, zit ik stiekem een beetje te zoeken voor inspiratie voor mijn eigen verlanglijstje. Niet voor mezelf natuurlijk, maar voor de baby’s!

Wiegje

Afbeeldingsresultaat voor stokke homeDe ledikantjes van Stokke Home staan hoog op mijn lijstje! Niet alleen vind ik Stokke een prachtmerk en de “huizen”-bedjes van deze lijn geweldig mooi. Ik ben er bijna zeker van dat ik twee Stokke Home wiegjes in één ledikant kan hangen. Op deze manier kunnen wij de eerste weken na de geboorte van de twee één ledikant op onze kamer zetten en hierin twee wiegjes hangen. Zo slapen ze wel naast elkaar, maar toch apart!

Deken

baby_s_only_ledikantdeken_uni_korrel_stoer_kobalt_100_x_135_cmIk ben al een tijdje op zoek naar een mooi dekentje voor in de ledikantjes. De dekentjes van Baby’s Only voldoen aan al mijn eisen! Stoere kleurtjes, niet te veel poespas en toch zien ze er heerlijk warm en “cosy” uit! Omdat we nog steeds niet met de babykamer zijn begonnen … (iets met beter presenteren onder druk én totaal geen energie) weet ik nog niet goed hoe we de kamer gaan inrichten qua kleur en uitstraling. Deze donkerblauwe dekens van Baby’s Only vind ik op dit moment te gek, maar mochten we de kamer toch liever groen, roze, wit, zwart, grijs of pimpelpaars verven, dan hebben zij zoveel de dekens in zo veel kleurtjes dat er vast wel ééntje bij de rest van de kamer past!

Nestje

BABYNESTJE GREY NOPDe baby nestjes van Kleine Keutel vind ik zo schattig! Maar ze zijn niet alleen schattig! Als ik de positieve reacties van de vele moeders die deze nestjes gebruiken mag geloven, zijn ze echt een must have voor iedere jonge moeder! Deze nestjes zijn bijvoorbeeld heel fijn om bij je in bed te leggen. Zo kan de baby veilig, in z’n eigen nestje, naast je slapen en heb je hem of haar toch heel dicht bij je! Daarnaast voelen ze zich geboren in de kleine compacte ruimtes. Dit vinden de meeste baby’s vaak veel fijner dan bijvoorbeeld in een grote box te worden gelegd! En daarnaast zien ze er natuurlijk ook nog verdomd leuk uit!

Viking Onesie 

Tumble & Dry is een heel mooi merk met een goede kwaliteit. Ik zou er de hele collectie wel van willen hebben, maar het rompertje met de Vikingen er op is mijn ultieme favoriet! Ik vind de kleuren prachtig, en de opdruk te gek! David wordt regelmatig gevraagd of hij toevallig geen Noorse voorvaders heeft, of dat hij een halve Viking is. Het antwoord op beide vragen (zo ver wij weten) is nee. Maar dat neemt niet weg dat ik het helemaal niet zo erg vind dat hij een beetje op een Viking lijkt en ik het ook niet erg vind dat mijn jongens sowieso een beetje Viking-genen van hem mee krijgen!

Newborn Pakje

Collage 2017-11-01 19_20_41.jpgNiet alleen Tumble & Dry heeft een mooie newborn lijn. Ook Prenatal kan er wat van! Een tijdje geleden kocht ik daar al twee mooie, gebreide broekjes van een super kwaliteit, maar er kan altijd meer bij! Hun newborn collectie bestaat uit mooie basics. Een tikkeltje ouderwets maar toch in een modern jasje. De kleuren zijn zacht en lievelijk. Perfect voor een pas geboren baby’tje! Het groene en grijze pakje, dat ondanks dat ze veel op elkaar lijken, toch een hele eigen look hebben, vind ik ideale “eerste pakjes”. Ik ben er verliefd op!

Kinderwagen

Bugaboo Donkey Twin kinder- en wandelwagen zwart/gemeleerd grijs, Zwart/gemeleerd grijsWe hebben een hele bende kinderwagens bekeken. We hebben er zelfs al een paar getest bij de grote babyparken. Maar we komen steeds tot dezelfde conclusie. De Bugaboo Donkey Twin lijkt ons het allerfijnste. Leuke bijkomstigheid, deze ziet er ook nog eens geweldig mooi uit! Ik was zwaar verliefd op de versie waaraan Niark1 aan mee heeft gewerkt, maar ik zag “toevallig” op de site van Bugaboo dat er binnenkort drie nieuwe collecties komen waar ook weer prachtige stoffen bij zitten! Misschien toch maar even daar op wachten? Al hoewel, de basic Bugaboo met grijze kap vind ik ook heel erg mooi en stiekem wil ik niet meer heel lang wachten! First World Problems!

Kus van Mus

foto van Kus van Mus.Kus van Mus is een webshop met super leuke, lieve baby producten! De eigenaresse, Rilane, ontmoette ik een paar jaar geleden op de Local Sunday Market en ik weet hoe gepassioneerd zij is en met hoeveel liefde zij haar producten maakt! En dat is te zien! De dekentjes, rammelaars, bijtringen en stoffen camera’s zijn echt te gek! Deze bijtringen met konijntjes in schattige kleurtjes die ze onlangs “even” maakte, vind ik helemaal te gek!

 

Natuurlijk is dit nog maar het topje van de ijsberg! Ik heb nog zo veel meer mensen voor de twee ukkies! Aaargh die hebberige hormonen ook!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s