Favoriete tv-personages

Growing Pains

Mike Seaver! Geen twijfel mogelijk. Oh jongens wat was ik vroeger verliefd op die stoere Mike met z’n mooie haren en ondeugende ogen. Er is nu niet heel veel van dat ondeugende over. Hij wijdt zijn leven nu aan het evangelische geloof. Had ik misschien toch beter voor Luke (Leonardo di Caprio) Brower kunnen gaan.

Friends

Afbeeldingsresultaat voor Ross 'im fineRoss Geller. Dit is natuurlijk een lastige want alle zes personages zijn mij stiekem allemaal even lief. Friends zou Friends niet zijn, als een van de zes zou ontbreken. Maar toch kan ik het meest genieten van Ross. Natuurlijk mede door zijn hoteldebotel-crush op Rachel, zijn voorliefde voor dino’s, zijn neurotisch hoge stemmetje als hij kalm probeert te blijven en zijn ongekende keyboard talent.

Dit is verreweg mijn favoriete aflevering! “Fajita’s!”

Modern Family

Phil Dunphy. Ik heb een zwak voor deze nerd. Hij doet zo zijn best om de beste vader, man en schoonzoon te zijn en heb dan ook echt met hem te doen als het mis gaat. Maar hij blijft positief, en grappig!

New Girl

Schmidt. Ik kan zo hard om Schmidt lachen, dat ik soms niet eens fatsoenlijk de serie verder kan kijken. Tranen over mijn wangen en pies in de broek en alles! En hoe hij binnen een paar seconden van “op het randje flink gestoord”  naar een enorme romanticus kan veranderen als het om CeCe gaat, vind ik helemaal het einde!

Afbeeldingsresultaat voor new girl

Roseanne

Darlene Conner ! Haar “droogkloten” houding vind ik zo geniaal. Zij zorgt er in haar eentje voor dat de serie niet te zoetsappig wordt (door Becky) en niet compleet … door Roseanne zelf. En de combinatie Darlene en David blijf ik goud vinden!

Afbeeldingsresultaat voor roseanne

Full House

Jesse Katsopolis. Dat haar. Daar kunnen Danny en Joey nooit van winnen! En hij is natuurlijk ook wel enorm stoer met z’n motor, en zijn gitaar en zijn leren jas. Wow.

Brooklyn Nine-Nine

Een gelijkspel tussen de emotieloze Commandant Raymond “Ray” Holt en de badass Rosa Diaz. Holt vind ik te gek. Hoe hij zijn gezicht telkens in de plooi weet te houden, zelfs als de hele toko afbrand. Ik hou er van! Maar Rosa mag in dit rijtje ook niet ontbreken. Helemaal hoe zij en Adrian Pimento met elkaar om gaan. Ik hou er van!

Once Upon A Time

Hook! Of toch Regina, of toch Baelfire/Neal. Oooh lastig. Maar ik ga toch voor Hook! Ik was vroeger zo enorm fan van Peter Pan (mede mogelijk gemaakt door Robin Williams) maar dankzij de plottwist van de schrijvers van OUAT ben ik nu #teamhook. Dat hij, naast dat hij heel goed eyeliner kan hebben en toch nog wel een ietsiepietsie kwaadaardig is, ook enorm schattig kan doen maakt hem voor mij de winnaar van OUAT!

Afbeeldingsresultaat voor once upon a time,

Sex and the City

Samantha Jones. Een wijf met ballen! Geen gezeik, geen gemier, geen gejank. Gewoon enorm Badass, staat haar mannetje, regelt haar shit, en doorrrr. Ik zou willen dat ik een vleugje van Samantha mee had maar ik denk dat ik meer een Charlotte ben.

Stranger Things

Dustin Henderson. Ik vond het eerste seizoen van Stranger Things geniaal en kon niet wachten op seizoen 2. Dikke vette tegenvaller. Eleven vond ik een behoorlijke jankerd en ook van Will en Mike kreeg ik een beetje jeuk. Maar Dustin zorgde er in zijn eentje voor dat de serie de moeite waard bleef om te kijken. Met z’n nieuwe parels! Rrrrrr!

Afbeeldingsresultaat voor stranger things

Komt mijn lijstje een beetje overeen met jouw favorieten? Of heb jij hele andere lievelingspersonages? Ik ben enorm benieuwd!