Kerstfeest voor Norris

DSC_0328 (2).JPGWij zitten ons al weken druk te maken over wat we gaan eten met kerst, en gelukkig hebben we daar nu een oplossing voor gevonden. Maar kerst is natuurlijk hét moment bij uitstek dat je niet alleen jezelf maar juist ook aan een ander moet denken! Aan je hond bijvoorbeeld!

Om alvast in de kerstsfeer te komen en zijn kerstdiner te testen, kreeg Norris zijn allereerste perspakketje van Edgard & Cooper toegestuurd gekregen! Hij vond dit testen alles behalve vervelend kan ik je vertellen! (no dogs were harmed in the making of this blog)

Op het Limited Kerstmenu van Edgard & Cooper staat dit jaar feestelijk wild, spruitjes en spek. Dit klinkt zo lekker dat ik even heb overwogen om het gewoon tijdens kerstavond met een paar stukjes stokbrood op tafel te zetten voor onszelf!

DSC_0336 (2).JPG

DSC_0298.JPGEdgard & Cooper gebruiken  uitsluitend vers vlees dat niet werd bewerkt, gedroogd of ingevroren. Daaraan voegen ze er gezonde, voedzame ingrediënten aan toe zoals groenten, fruit, bessen en kruiden. Om al het goede van die super gezonde ingrediënten te bewaren, bakken we onze brokjes traag, op lage temperatuur en in kleine hoeveelheden. Alleen het allerbeste voor je viervoeter dus! (bron)

DSC_0318 (2)

Norris kreeg twee kuipjes en een blikje natvoer. De kuipjes zijn geschikt voor kleinere hondjes en het blik is meer dan genoeg voor een hele maaltijd voor grote eters zoals Norris! Norris krijgt normaal altijd droge brokken met, als hij geluk heeft, een beetje leftover avondeten van ons. Natvoer krijgt hij alleen bij hogere uitzondering en is dan ook een dikke traktatie voor hem! Het was zo snel op dat ik amper tijd had om goede foto’s te maken! Hij wilde het liefst het bordje er nog bij op eten!

DSC_0316 (2).JPG

Maar niet alleen het natvoer lijkt me, voor Norris dan, heel erg fijn. Ook de brokken worden met net zo veel liefde gemaakt! Deze brokken zitten ook vol met 100% vers vlees, dus geen vleesmeel die je in ander hondenvoer vaak vindt. Omdat verandering van spijs doet eten, zijn er van de brokken zes smaken te verkrijgen waaronder “verse zalm en verse tonijn” en “verse konijn met pruimen en brocoli”. Hoe geniaal!

Norris krijgt met de feestdagen wel vaker een extraatje. Maar zo speciaal als deze maaltijd, heeft hij nog niet eerder gehad! Ik heb stiekem het tweede kuipje achterover gedrukt en die bewaar ik tot het daadwerkelijk Kerst is, zodat hij er nog een keer van kan genieten! Krijgt jouw huisdier met de feestdagen een extraatje!?

 

 

 


Een reactie op “Kerstfeest voor Norris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.