de Week van de Wolf #70

De Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie! Alsjeblieft.

Warning: dit is wel een van de meest suffe weken uit de geschiedenis van “de Week van de Wolf”. 

Maandag

img_1526-2De moeder van een vriendje van Boaz is zo super lief om Boaz die ochtend op te halen! Zo kan ik een beetje in mijn eigen superslome slakkengangetje opstarten en me klaar maken voor een bezoekje aan het ziekenhuis. Ik moet voor een leuke samenwerking nog een blog schrijven én foto’s maken. Foto’s waarop Norris zijn kerstmaal mag testen. Norris vind dit alles behalve erg en ik vind het een feest om deze foto’s te maken! Daarna doe ik nog even snel een dutje, spring onder de douche en maak Midas en mezelf klaar om op pad te gaan. Er staat weer een controle op de planning dus geen spoed of ellende deze keer! Nadat we alle drie weer goed zijn gekeurd, gaan we richting mijn schoonouders waar Boaz ondertussen ook is. Daar kunnen we gelijk aanschuiven voor een heerlijk maaltje. Een super relaxte dag mede mogelijk gemaakt door heel veel lieve mensen!

Benieuwd hoe de controle is gegaan en hoe week 28 van mijn zwangerschap is verlopen!? klik dan snel >hier

Dinsdag 

img_1481.jpgHieperdepiep Hoera! Sinterklaas is jarig! En dus is het feest! Boaz mag verkleed als hulppiet of hulpsint naar school komen maar wij doen lekker badass en ik laat hem als Amerigo naar school gaan! Daar moeten we binnen even wachten tot we weer naar buiten kunnen om de Sint een warm onthaal te geven. Midas en ik blijven ook even zodat we Sint dit jaar nog één keer kunnen zien! Boaz heeft een super leuke dag gehad op school en ik kan hem tussen de middag al ophalen. Hierdoor kunnen we de rest van de dag zijn nieuwe speelgoed testen, warme chocomelk drinken en de laatste pepernoten op vreten!

Woensdag

img_1554.jpgIk word met een beetje energie wakker en breng Boaz helemaal zelf naar school! Daarna gaan Midas en ik op pad. Er moet nodig getankt worden en als ik precies voor 20 euro heb getankt, weet ik dat dit een goede dag gaat worden! We gaan meteen door langs Action voor uitnodigingen voor het feestje van Boaz. En als we er dan toch zijn… nemen we meteen snoepzakjes en inhoud mee, en twee nieuwe truien voor Boaz en Midas, (vijf euro mensen, vijf euro!) en kerstlampjes (want die kun je nooit genoeg hebben). Daarna ben ik er wel weer klaar mee voor vandaag. Ik kan niet meer! Belachelijk dat zo’n kort winkelochtendje al alle energie uit mij zuigt. Ik haal Boaz van school waar hij meteen de uitnodigingen mag uitdelen en neem het besluit om deze week de zwemles over te slaan. We doen verder helemaal niets meer die dag!

Donderdag

img_1587.jpgEn wederom een poepdag! Ik heb amper geslapen en kom de hele dag bijna niet  van de bank af! Ik kan gewoon niet op mijn benen staan! David moest iets later beginnen waardoor hij Boaz naar school heeft kunnen brengen en een moeder van een vriendje haalt hem aan het einde van de dag weer van school en zet hem thuis af. Anders had Boaz niet eens naar school gekund denk ik! Ik ben heel trots op mezelf dat ik me aan het einde van de dag naar de cafetaria (op de hoek) kan slepen om mijn kinderen toch nog enigszins een maaltijd voor te zetten. Boaz zou vrijdagavond uit logeren gaan maar ik vraag mijn ouders of ze hem een avondje eerder kunnen ophalen. Omdat hij volgende week zes wordt, mag hij deze week nog één “fuck it dagje”opnemen en daarom hoeft hij morgen niet naar school en kan hij dus best een nachtje extra uit logeren. Hij vindt het geweldig leuk en ik heb dan net iets meer rust. Win Win!

Vrijdag

Ik voel me een beetje schuldig. Ik had voor vandaag heel veel in de planning. Allemaal leuke dingen doen met Boaz, nu hij nog één keertje lekker in huis mag blijven, gewoon, omdat het kan. Maar als ik van mijn moeder een berichtje krijg dat hij zich heel goed vermaakt, weet ik dat het ok is. Midas en ik hebben een super relaxt dagje. We slapen een beetje uit, spelen met de lego, img_1619.jpgdrinken liters lammetjesthee en doen een lekker lang dutje. David is vandaag in Enschede aan het werk en als ik hem app wat hij graag wil eten (want ik heb weer eens niets in huis en ook niets gemaakt) stelt hij voor om in Enschede een hapje te gaan eten. Prima plan! Ik smeer een dikke laag make up op waardoor ik er een beetje minder “drie dagen dood” uit zie. Het plan is om bij Happy Italy te gaan eten, maar dan bedenkt David zich img_1707.jpgdat hij eigenlijk wel eens heel graag bij Bluff wil eten! Ik ben een tijdje geleden samen met Maud bij Bluff geweest en wij hebben hier zo lekker gegeten en ik ben met zo veel enthousiasme hiervan thuis gekomen dat David het wel het proberen waard vindt! Er is gelukkig nog een tafeltje vrij en niet veel later zitten we met z’n drietjes te smullen van een mega burger. David is net zo enthousiast als ik! Hier gaan we vaker naar toe! Daarna gaan we nog even een drankje drinken bij CP en als we terug lopen naar de auto komen we in een heuse sneeuwstorm terecht! Ik ben blij dat ik niet terug hoef te rijden. Ik ben niet zo’n held achter het stuur en al helemaal niet met slecht weer!

Zaterdag

img_1680.jpgIk word wakker met het fijne bericht dat ik een prijs van ByBird heb gewonnen! Heel veel fijner kun je niet wakker worden natuurlijk. We hebben om elf uur in Enschede met mijn ouders af gesproken en tot die tijd doen we lekker rustig aan. Omdat Boaz en Midas allebei in december jarig zijn en al zo veel speelgoed krijgen (van Sinterklaas, van andere familieleden en van de kerstman) krijgen ze van mijn ouders allebei nieuwe kleren. De jongens groeien de laatste tijd als kool dus nieuwe kleren komt hartstikke goed uit! Als we voor beide jongens een super leuk setje hebben gevonden, gaan we even opwarmen bij img_1687 (2).jpgSamSam. Die chocolademelk daar… zucht, kwijl! Terwijl mijn ouders weer naar huis rijden, rijden wij even langs mijn schoonouders, dumpen Boaz en Midas daar en gaan op Zuid een rondje boodschappen doen. Als we, na de boodschappen gedaan te hebben, een cadeautje voor Boaz hebben gekocht en oliebollen hebben gegeten, eindelijk thuis komen, begint David met koken en zetten Boaz, Midas en ik de kerstboom op. We wilden dit jaar eigenlijk een echte, een grote boom. Maar dat is toch wel weer een beetje gedoe en dan moeten er natuurlijk nieuwe ballen worden gekocht want ik heb net genoeg ballen voor ons kleine boompje. Dus haal ik onze neppert (waar de lampjes van vorig jaar nog in zitten) uit de kelder en versieren deze. Hij mag dan niet groot zijn, ik vind hem groot genoeg! Dé boom staat. Olé!

Zondag

img_1697.jpgIk rol om half tien mijn bed pas uit. Heerlijk! Ik ben van plan om even een zondags ontbijtje op tafel te toveren maar als ik beneden kom zie ik dat de hele tafel vol ligt met Lego en dat de jongens allebei al een broodje in de handen hebben. Dit is natuurlijk ook wel heel erg gezellig. Samen maken we een trein en een megatruck. Heel rustgevend die Lego! Maar als we uit gespeeld zijn, gaat het toch echt gebeuren. De commode wordt uit de schuur gehaald en schoongemaakt en vervolgens boven in elkaar gezet! Whoop! Ik heb hier zo lang naar uit gekeken want nu kan ik hem eindelijk gaan inpakken met alle babyspulletjes die we tot nu al hebben gekocht en gekregen. Kan ik meteen de balans op maken! Ook worden de gordijntjes opgehangen. Alleen nog een paar plankjes aan de muur en een beetje gezellig maken en dan mogen de jongens komen! Bij wijze van spreke dan. Ik zal snel weer een update over de babykamer plaatsten!

En dan moet er toch echt buiten gespeeld worden. Door het raampje naar het dikke pak sneeuw kijken is niet meer voldoende! Boaz en Midas doen hun sneeuwlaarzen en dikke jassen aan en trotseren de vallende sneeuwvlokken terwijl ik achter glas toe kijk. Ik vind het prachtig om te zien maar om nou naar buiten te gaan, helemaal nu geen enkele jas mij eigenlijk meer past, zie ik niet zo zitten.

Midas is er ook al snel klaar mee en kruipt even later tegen mij aan op de bank. Dekentje over, chips erbij, filmpje er op. Boaz kan er nog geen genoeg van krijgen en gaat even later nog een stuk met David en Norris wandelen.

DSC_0357.jpgAls ze weer thuis komen, zijn ze doorweekt en springt Boaz snel onder de douche om op te warmen. Ik maak ondertussen een mega pan spaghetti en niet veel later zitten we allemaal met een bord op schoot op de bank. Goede afsluiter van deze zondag!

Ik had je gewaarschuwd, deze week is super suf! Zelfs de vaatwasser uitpakken ging niet meer! Maar wees niet getreurd. Volgende week is Boaz jarig, houden we zijn kinderfeestje, moet ik twee taarten bakken, gaan we nog een gezellig dagje uit én vieren we de verjaardag van Boaz en Midas. Veel drukker dan dat gaat het de komende tijd niet worden! Ik ben benieuwd hoe het gaat. Fingers crossed!


Een reactie op “de Week van de Wolf #70

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.